|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 20 kolejki | |||
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
164 | 84,97% |
| Remis |
|
20 | 10,36% |
| Zwycięstwo Jagielloni Białystok |
|
9 | 4,66% |
| Głosujących: 193. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Kilka uwag:
Plusy Pereiko, odważna interwencja w 1 połowie przy 0-0 i bardzo dobra obrona karnego (nie rzucil sie bezmyślnie tylko patrzył cały czas na piłkę) Genkov - pół asysty przy pierwszej bramce i przytomność umysłu przy drugiej ... cały czas pod grą ... no i 1 pudło ... Kirm - złapał formę .... mały piusik dla obrony ... myślałem że będzie gorzej Minusy: Sobolewski - sorki ale w tym meczu nie pamiętam jednego dobrego podania Sobola do przodu, 0 ryzyka, 0 podań z pierwszej piłki, 0 prostopadłych .... Jirsak podobnie .... Efekt: neutralizacja przez przeciwników lub słabszy mecz Meliksona i 0 kreatywności w środku ....... Cezary tez nic nie wniósł ..... Małecki i Cikos ..... Cikos orłem defensywy nie jest ... i tym bardziej Małecki powinien mu pomagać .... Niestety bardzo często Cikos atakowany był przez dwóch napadziorów i tracił głowę czyli gubił krycie ..... Dopiero w drugiej połowie Mały zaczął się wracać .... Cikos miał tez gorszy dzień jesli chodzi o ofensywę ( jego mocniejsza stronę co do karnego: paradoksalnie gdyby Franek kopnął słabiej piłka by wpada ..... bo Perejko byłby już dalej .... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|