|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
BronekTS,
Spróbuj może zmienić ustawienia wyświetlania. Nie wiem, czy wiesz, ale opcje audio i video należy ustawiać od nowa dla każdego TV. Ja mam np. tak, że jak gram na TV 20'' Samsung i podłączę do Sharp 32'' to nie mam dźwięku. Jak zmienię ustawienia pod Sharpa i później odpalę konsolę na Samsungu to nie mam obrazu. W takiej sytuacji muszę włączyć konsolę trzymając przycisk power przez kilka sekund dopóki nie piknie dwa razy i ustawiam opcje audio i video od nowa. Ale jak Ty masz obraz, to możesz to zrobić z menu konsoli. Wchodzisz w opcje ustawienia wyświetlania i tam zmieniasz opcje audio i video. Wybierasz rodzaj podłączenia (HDMI, Component, S Video, Scart) następnie najlepiej dać automatycznie, później typ TV. Powinno to pomóc. Wydaje mi się, że to kwestia rozdzielczości jaką oferuje TV. Może LED ma 1080p, a Grunding np. 480p? Jak nie pomoże, to znaczy, że to jakaś grubsza sprawa, a wtedy pytaj na forach o PS3 (ps3info, ps3site, psxextreme).
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 31.03.2011 o godz. 01:01.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|