|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Bramka dla Litwinów.
Zapewne większość powie, że to "bramka Głowackiego". Ale trzech naszych rzuciło się na jednego Litwina, zostawiając drugiego niekrytego. |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dziady, część kolejna.
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
|
Żal to oglądać.
Nie chce wyjść na wiecznie narzekającego, ale trzeba przyznać, że reprezentacje mamy słabą jak nigdy! ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ku^rwa panowie, czegoście się spodziewali?
Trenerem jest debil mający problemy się z wysławianiem wybrany przez beton zatrzymany w latach 80/wczesnych 90 ( Czechosłowacja Smudy), dzieciaki zamiast grać w piłkę na boisku grają na konsoli bądź komputerze. A będzie jeszcze gorzej, to co teraz gra to jeszcze Atari ( tzw. pegazusy). Jeżeli już zrobili zaciąg najemników, to raczej drugi sort. Arboleda i namawianie Meliksona to kołek rozporowy do trumny szkoleniowej Smudy. AVE! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wyłączyłem telewizor bo zamiast meczu Polskiej reprezentacji w piłkę nożna mamy parodie tego sportu.
Niestety, upadliśmy tak nisko że przegrywamy z drugim garniturem z Litwy, Levadiami i innymi Karabahami.. smutne to. I jeszcze jedno: nie zważając już na ten dzisiejszy mecz: dla mnie kadra pod wodzą Smudy nie osiągnie nic na Mistrzostwach Europy. O ile od zawsze byłem przeciwnikiem Smudy w kadrze to po ostatnim pajacowaniu w wykonaniu selekcjonera straciłem do niego szacunek. On nie ma w ogóle pomysłu na gre reprezentacji, nie ma pomysłu na powołania. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Chcialoby sie powiedziec...Leo wroc
Panowie, pilkarzy moze mamy srednich i slabych, ale nie az tak zeby notowac takie wyniki! Po drugie, kogo powoluje Smuda? CO TO SA ZA PILKARZE |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Tego na trzeźwo nie da się oglądać. O ja .......e w jakiej ciemnej dupie jesteśmy na rok przed Euro. Dziękujemy Lacie i Smudzie. Nie oglądam szkoda czasu.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Im szybciej zwolnimy Smude i zatrudnimy prawdziwego zagranicznego fachowca tym lepiej. Przeciez nawet dziecko wie ze Glik to parodia obroncy.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
W tym momencie, przy stanie 0:2, przychodzą mi na myśl dwa pytania:
1) Czy Litwini przed meczem urządzili pielgrzymkę do Aušros Vartai (Ostrej Bramy, jak by co) w intencji o pomyślny wynik meczu z Polską i Hiszpanią? 2) Na ile realne jest, że od jutra Litwini wprowadzą "wizy meczowe" dla polskich kibiców na wszystkie polsko-litewskie mecze w przyszłości? Bo na razie to nasi mają już dwie rozróby na koncie... A wracając do meczu - co to ma być? Litwini nawet nie ukrywali, że oszczędzają siły na Hiszpanię, a nasi... no właśnie. Jeśli Lewandowski dalej będzie słał piłki w kosmos, to niech się nie dziwi, że w BVB jest rezerwowym. Naprawdę szkoda mi, że kontuzja wyeliminowała Jelenia. :-( |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
I tak w kółko....![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
na szczescie już dawno sie o tym przekonałem i teraz na każdy mecz jestem odpowiednio przygotowany
![]() ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dyzma preferuje futbol sprzed 20 lat,tym sie już nikogo na świecie nie zaskoczy.Tak grała nasza Reprezentacja za Strejlała na początku lat 90-tych.Zero pomysłu, jakiejś myśli taktycznej,proste błędy w defensywie,w ataku nie istniejemy.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.03.2011 o godz. 21:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Znów odbijamy Litwę
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W końcu coś się dzieje. I jak zwykle nie zawiedli kibice bo na piłkarzyków liczyć nie można
Jedyny pozytyw z meczu że po raz drugi Litewska policja będzie obita.. no i oczywiście wyliczenia tygodnika kibica Szpaku mnie rozkłada tym tygodnikiem..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 25.03.2011 o godz. 22:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie oglądam aktualnie - zrobił się roz....... na trybunach?
![]() |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Po Euro wejdzie kurator do związku, zniknie Lato i może dopiero coś ruszy.
Dobrze, że nikt nam tych stadionów nie zabierze;d ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Oglądacie to w ogóle
Ja włączyłem dopiero po tym jak na tekstówce napisali, że jakaś akcja jest na trybunach ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bez jaj, nie spodziewałem się, że jeszcze tego Zvirgzdauskasa (sory jak przekręciłem) zobaczę na boisku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Podobno biła się Jagiellonia z Cracovią, ale nie wiadomo, kto na kogo napadł - mówiła Agnieszka Olejkowska, rzecznik PZPN. <rotfl>
Ostatnio edytowane przez SV_ : 25.03.2011 o godz. 22:16.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Oglądałem w czasie przerw na Polsacie ("Mów mi Dave" trochę ssie) i muszę przyznać, że reklamy były ciekawsze. Szkoda, że w 2012 polska reprezentacja musi wystąpić w tych trzech meczach, bo to będzie wstyd...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie oglądam, ale cieszę się. Po blamażu na euro2012 Smuda poleci w kosmos i odejdzie w niebyt - w końcu. Na sukces jego "reprezentacji" nie liczyłem od momentu wyboru Franka jako selekcjonera.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
najpierw. Nie ma co histeryzować bo tego meczu nie ma w ogole co oceniać bo co to za warunki A i tak mieliśmy więcej sytuacji niż Litwini. Za ten mecz trzeba winić pzpn i ich przydupasów z sportifve, ze organizują sparingi z takimi rywalami w takich miejscach. O ile pamiętam to w tym terminie mielismy grac z Turcją co chyba byloby logiczne biorąc pod uwagę, że nastepny mecz gramy w tamtym rejonie Europy (Turcja miala teraz wolny termin). No ale Turkom trzeba by zaplacić, a po co skoro na Litwie też mozna sie najebać. A w czerwcu niby mamy wielkiego rywala Francje tylko, że jest to akurat poza terminem UEFA więc najlepsi zawodnicy francuscy nie zagrają. W terminie UEFA Francja gra natomiast z Ukrainą. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smuda tworzy nie zły kabaret.
Szpakowski oznajmil dzisiaj ze Litwa wygrala bo miala rajstopy dobrze ze juz od kilku meczy nie ogladam tej szopki dyzmy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ja przełączyłem jeszcze przed rozpoczęciem tego "widowiska", jak zobaczyłem tą mura...tzn. "plażę" - są pewne granice mojego patriotyzmu i związanego z tym poświęcenia swojego cennego czasu. Jakkolwiek grali, tak ocenianie tego meczu nie ma sensu, gdyż nie był to z pewnością mecz piłki nożnej. Jak wiadomo rozgrywki piłkarskie rozgrywane są na TRAWIE, a tam trawy nie było - choćby trawy na poziomie tej najgorszej w Ekstraklasie, czyli tej na Lechu. W Grecji pewnie już będą warunki ku temu, żeby móc oglądać mecz piłki nożnej z naszymi reprezentantami.
Kompromitacją naszej piłki było dziś to, że dajemy sobie aż tak żałośnie pomiatać, że ulegamy LITWINOM (sic!) i gramy na ich warunkach, powiedziałbym, że na warunkach jak w gnojowisku. Pod tym względem już upaść niżej nie możemy, chyba że będziemy grali w Ruandzie na polu, gdzie bramki będą wsadzone z bambusów - z całym szacunkiem dla mieszkańców tego kraju. Tyle w temacie dzisiejszego meczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ja tego od lat (od czasu gdy Leo zaczął szaleć) nie oglądam - dla zasady, choć przyznam, że kiedy Smuda przejął kadrę, miałem króciutki moment słabości. Bo powiedzcie mi co to za reprezentacja Polski, w której gra Roger, Obraniak, Boenisch - odpady z innych krajów. Do tego z ligi toczy się istna łapanka - każdy, który nie jest o kulach, ma szansę nie tylko dostać powołanie do reprezentacji, ale w dodatku zagrać. Zahorskie, Pazdany itd. Cztery minuty do końca, a trener zmienia obrońcę. Pożytku z tego zero, ale Jodłowiec będzie miał w statystykach jeden mecz więcej w reprezentacji. Powiedzcie mi kto to k*rwa jest Jodłowiec, że ma już 14 występów w reprezentacji? Przecież w lidze pamiętam jak Brożek go robił jak chciał, gość gra albo i nie gra w drużynie, która się przed spadkiem musi bronić. Do tego te sparingi w Portugalii, na Cyprze, mecze z poganiaczami lam z Peru zapisywane jako oficjalne spotania kadry... PZPN nie szanuje kadry, to jak kibic ma ją traktować poważnie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Świetny pozytyw. Banda baranów jedzie za granicę sobie poużywać.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|