The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2011, 20:45
Cytat:
Smuda - Czechoslowacja Z czego on zyje?
To prawda ? Powiedz, że to żart....
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.03.2011, 20:51
Bramka dla Litwinów.
Zapewne większość powie, że to "bramka Głowackiego". Ale trzech naszych rzuciło się na jednego Litwina, zostawiając drugiego niekrytego.
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 25.03.2011, 20:51
Dziady, część kolejna.
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 25.03.2011, 21:00
Cytat:
Dziady, część kolejna.
Niszczysz
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 25.03.2011, 21:01
Above napisał(a):Wyświetl post
Dziady, część kolejna.
Po części masz rację, ale zobacz jak małe kraje zaczynają mieszać w światowej piłce. Chociażby Estonia z Urugwajem - 2:0.
Teraz już nie ma (i nie będzie) meczów z Azerbejdżanem po 8:0 czy Wyspami Owczymi po 10:0.

PS. POLSKA BIAŁO CZERWONI !! 0:2.
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Stary 25.03.2011, 21:05
Żal to oglądać.
Nie chce wyjść na wiecznie narzekającego, ale trzeba przyznać, że reprezentacje mamy słabą jak nigdy!
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 25.03.2011, 21:06
Ku^rwa panowie, czegoście się spodziewali?

Trenerem jest debil mający problemy się z wysławianiem wybrany przez beton zatrzymany w latach 80/wczesnych 90 ( Czechosłowacja Smudy), dzieciaki zamiast grać w piłkę na boisku grają na konsoli bądź komputerze. A będzie jeszcze gorzej, to co teraz gra to jeszcze Atari ( tzw. pegazusy).

Jeżeli już zrobili zaciąg najemników, to raczej drugi sort. Arboleda i namawianie Meliksona to kołek rozporowy do trumny szkoleniowej Smudy.

AVE!

Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 25.03.2011, 21:08
Wyłączyłem telewizor bo zamiast meczu Polskiej reprezentacji w piłkę nożna mamy parodie tego sportu.
Niestety, upadliśmy tak nisko że przegrywamy z drugim garniturem z Litwy, Levadiami i innymi Karabahami..

smutne to.

I jeszcze jedno: nie zważając już na ten dzisiejszy mecz: dla mnie kadra pod wodzą Smudy nie osiągnie nic na Mistrzostwach Europy. O ile od zawsze byłem przeciwnikiem Smudy w kadrze to po ostatnim pajacowaniu w wykonaniu selekcjonera straciłem do niego szacunek. On nie ma w ogóle pomysłu na gre reprezentacji, nie ma pomysłu na powołania.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Chcialoby sie powiedziec...Leo wroc ! Choc pilka prezentowana przez nas za poznego Beenhakkera byla poprostu fatalna, ale to co jest teraz, to jest dopiero kabaret(by Kolton). Smuda usmierca nasza reprezentacje, a na EURO2012 bedzie pogrzeb(pisalem juz o tym, ale trzeba to powtarzac). Jeszcze mamy ponad rok czasu, jeszcze mozna zatrudnic fachowca swiatowej klasy z zagranicy...ale wiadomo, ze to tylko pobozne zyczenia. Co w kadrze robia takie miernoty, jak Sadlok czy Mierzejewski? W polskiej lidze przegrywaja mecz za meczem i bronia sie przed spadkiem, a sa powolywani do kadry...jaja, jak berety. Co za recznik wisi na bramce? Kto to jest? Kim jest Malkowski? Czym zasluzyl sobie na powolanie do reprezentacji Polski Totalny chaos i brak koncepcji, co bylo zreszta w kazdym meczu kadry Smudy. KOMPROMITACJA! Przegrywamy juz nawet z amatorami z Litwy.

Panowie, pilkarzy moze mamy srednich i slabych, ale nie az tak zeby notowac takie wyniki! Po drugie, kogo powoluje Smuda? CO TO SA ZA PILKARZE Napewno nie najlepsi jakich mamy.
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Tego na trzeźwo nie da się oglądać. O ja .......e w jakiej ciemnej dupie jesteśmy na rok przed Euro. Dziękujemy Lacie i Smudzie. Nie oglądam szkoda czasu.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 25.03.2011, 21:09
Im szybciej zwolnimy Smude i zatrudnimy prawdziwego zagranicznego fachowca tym lepiej. Przeciez nawet dziecko wie ze Glik to parodia obroncy.
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Stary 25.03.2011, 21:10
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
pozostaje liczyć,że kibice wpadną na płytę i mecz zakończy się wcześniej hahahaha
Już kiedyś przy 0:2 w plecy na Litwie był wjazd na murawę
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 25.03.2011, 21:11
W tym momencie, przy stanie 0:2, przychodzą mi na myśl dwa pytania:

1) Czy Litwini przed meczem urządzili pielgrzymkę do Aušros Vartai (Ostrej Bramy, jak by co) w intencji o pomyślny wynik meczu z Polską i Hiszpanią?
2) Na ile realne jest, że od jutra Litwini wprowadzą "wizy meczowe" dla polskich kibiców na wszystkie polsko-litewskie mecze w przyszłości? Bo na razie to nasi mają już dwie rozróby na koncie...

A wracając do meczu - co to ma być? Litwini nawet nie ukrywali, że oszczędzają siły na Hiszpanię, a nasi... no właśnie. Jeśli Lewandowski dalej będzie słał piłki w kosmos, to niech się nie dziwi, że w BVB jest rezerwowym. Naprawdę szkoda mi, że kontuzja wyeliminowała Jelenia. :-(
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.03.2011, 21:15
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Im szybciej zwolnimy Smude i zatrudnimy prawdziwego zagranicznego fachowca tym lepiej. Przeciez nawet dziecko wie ze Glik to parodia obroncy.
Zmiana szkoleniowca nastąpi dopiero po nieudanym Euro 2012 I tak w kółko....
What's new?

Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 25.03.2011, 21:21
lorddavy napisał(a):Wyświetl post
Tego na trzeźwo nie da się oglądać.
na szczescie już dawno sie o tym przekonałem i teraz na każdy mecz jestem odpowiednio przygotowany %%%
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.03.2011, 21:36
Dyzma preferuje futbol sprzed 20 lat,tym sie już nikogo na świecie nie zaskoczy.Tak grała nasza Reprezentacja za Strejlała na początku lat 90-tych.Zero pomysłu, jakiejś myśli taktycznej,proste błędy w defensywie,w ataku nie istniejemy.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.03.2011 o godz. 21:40.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 25.03.2011, 21:55
Znów odbijamy Litwę
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.03.2011, 21:56
W końcu coś się dzieje. I jak zwykle nie zawiedli kibice bo na piłkarzyków liczyć nie można Jedyny pozytyw z meczu że po raz drugi Litewska policja będzie obita.. no i oczywiście wyliczenia tygodnika kibica Szpaku mnie rozkłada tym tygodnikiem..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 25.03.2011 o godz. 22:01.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.03.2011, 21:59
Nie oglądam aktualnie - zrobił się roz....... na trybunach?
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 25.03.2011, 21:59
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Zmiana szkoleniowca nastąpi dopiero po nieudanym Euro 2012 I tak w kółko....
Po Euro wejdzie kurator do związku, zniknie Lato i może dopiero coś ruszy.
Dobrze, że nikt nam tych stadionów nie zabierze;d
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 25.03.2011, 22:05
Oglądacie to w ogóle ? Nie macie ciekawszych zajęć Ja włączyłem dopiero po tym jak na tekstówce napisali, że jakaś akcja jest na trybunach
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 25.03.2011, 22:10
Bez jaj, nie spodziewałem się, że jeszcze tego Zvirgzdauskasa (sory jak przekręciłem) zobaczę na boisku
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 25.03.2011, 22:10
Cytat:
Według naocznych świadków, całe wydarzenie wyglądało przerażająco. Jak poinformowała rzecznik prasowy PZPN-u, Agnieszka Olejkowska, tuż przed bramką prowadzącą na sektor gości kibole Jagiellonii skatowali niemal do nieprzytomności kibica Cracovii, który głośno wykrzykiwał swoje klubowe sympatie. Dopiero po chwili służby porządkowe wkroczyły do akcji i zapobiegły czemuś gorszemu niż ciężkie pobicie.

Podobno biła się Jagiellonia z Cracovią, ale nie wiadomo, kto na kogo napadł - mówiła Agnieszka Olejkowska, rzecznik PZPN.

<rotfl>
Ostatnio edytowane przez SV_ : 25.03.2011 o godz. 22:16.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 25.03.2011, 22:17
Oglądałem w czasie przerw na Polsacie ("Mów mi Dave" trochę ssie) i muszę przyznać, że reklamy były ciekawsze. Szkoda, że w 2012 polska reprezentacja musi wystąpić w tych trzech meczach, bo to będzie wstyd...
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 25.03.2011, 22:19
Nie oglądam, ale cieszę się. Po blamażu na euro2012 Smuda poleci w kosmos i odejdzie w niebyt - w końcu. Na sukces jego "reprezentacji" nie liczyłem od momentu wyboru Franka jako selekcjonera.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.03.2011, 22:28
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
W tym momencie, przy stanie 0:2, przychodzą mi na myśl dwa pytania:

1) Czy Litwini przed meczem urządzili pielgrzymkę do Aušros Vartai (Ostrej Bramy, jak by co) w intencji o pomyślny wynik meczu z Polską i Hiszpanią?
2) Na ile realne jest, że od jutra Litwini wprowadzą "wizy meczowe" dla polskich kibiców na wszystkie polsko-litewskie mecze w przyszłości? Bo na razie to nasi mają już dwie rozróby na koncie...
Niech sobie wprowadzają jakies wizy - jesli tam mamy keidykolwiek jeszcze zagrać to moze niech sobie trawę wychodują
najpierw.
Nie ma co histeryzować bo tego meczu nie ma w ogole co oceniać bo co to za warunki Jakby mi przyszło grać na takim czymś to pierwsze o czym bym myslal to żeby nie odnieść kontuzji. Ja będę bardzo zdziwiony jak Hiszpanie zgodzą się zagrać we wtorek.
A i tak mieliśmy więcej sytuacji niż Litwini.
Za ten mecz trzeba winić pzpn i ich przydupasów z sportifve, ze organizują sparingi z takimi rywalami w takich miejscach. O ile pamiętam to w tym terminie mielismy grac z Turcją co chyba byloby logiczne biorąc pod uwagę, że nastepny mecz gramy w tamtym rejonie Europy (Turcja miala teraz wolny termin). No ale Turkom trzeba by zaplacić, a
po co skoro na Litwie też mozna sie najebać. A w czerwcu niby mamy wielkiego rywala Francje tylko, że jest to akurat poza terminem UEFA więc najlepsi zawodnicy francuscy nie zagrają. W terminie UEFA Francja gra natomiast z Ukrainą.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 25.03.2011, 22:28
Smuda tworzy nie zły kabaret.
Szpakowski oznajmil dzisiaj ze Litwa wygrala bo miala rajstopy
dobrze ze juz od kilku meczy nie ogladam tej szopki dyzmy

Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 25.03.2011, 22:29
Ja przełączyłem jeszcze przed rozpoczęciem tego "widowiska", jak zobaczyłem tą mura...tzn. "plażę" - są pewne granice mojego patriotyzmu i związanego z tym poświęcenia swojego cennego czasu. Jakkolwiek grali, tak ocenianie tego meczu nie ma sensu, gdyż nie był to z pewnością mecz piłki nożnej. Jak wiadomo rozgrywki piłkarskie rozgrywane są na TRAWIE, a tam trawy nie było - choćby trawy na poziomie tej najgorszej w Ekstraklasie, czyli tej na Lechu. W Grecji pewnie już będą warunki ku temu, żeby móc oglądać mecz piłki nożnej z naszymi reprezentantami.

Kompromitacją naszej piłki było dziś to, że dajemy sobie aż tak żałośnie pomiatać, że ulegamy LITWINOM (sic!) i gramy na ich warunkach, powiedziałbym, że na warunkach jak w gnojowisku. Pod tym względem już upaść niżej nie możemy, chyba że będziemy grali w Ruandzie na polu, gdzie bramki będą wsadzone z bambusów - z całym szacunkiem dla mieszkańców tego kraju. Tyle w temacie dzisiejszego meczu.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 25.03.2011, 22:37
Ja tego od lat (od czasu gdy Leo zaczął szaleć) nie oglądam - dla zasady, choć przyznam, że kiedy Smuda przejął kadrę, miałem króciutki moment słabości. Bo powiedzcie mi co to za reprezentacja Polski, w której gra Roger, Obraniak, Boenisch - odpady z innych krajów. Do tego z ligi toczy się istna łapanka - każdy, który nie jest o kulach, ma szansę nie tylko dostać powołanie do reprezentacji, ale w dodatku zagrać. Zahorskie, Pazdany itd. Cztery minuty do końca, a trener zmienia obrońcę. Pożytku z tego zero, ale Jodłowiec będzie miał w statystykach jeden mecz więcej w reprezentacji. Powiedzcie mi kto to k*rwa jest Jodłowiec, że ma już 14 występów w reprezentacji? Przecież w lidze pamiętam jak Brożek go robił jak chciał, gość gra albo i nie gra w drużynie, która się przed spadkiem musi bronić. Do tego te sparingi w Portugalii, na Cyprze, mecze z poganiaczami lam z Peru zapisywane jako oficjalne spotania kadry... PZPN nie szanuje kadry, to jak kibic ma ją traktować poważnie?
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.03.2011, 22:43
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Jedyny pozytyw z meczu że po raz drugi Litewska policja będzie obita..
Świetny pozytyw. Banda baranów jedzie za granicę sobie poużywać.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów