|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Brac wszystkich ktorzy maja dwie nogi, maja cokolwiek zwiazanego z Polska nie wazne co, i najlepiej jakby sie jeszcze zastanawiali czy chca grac czy nie chca. Taki ktory zgodzi sie w jednej chwili to musi byc strasznie chujowy. Skoro sie zastanawia np nad Polska i Izraelska reprezentacja to musi byc przekot!!! Nie zagral zadnego meczu o stawke, nigdy nie zagral w meczu w innej lidze niz izraelska i polska, ale to nic.
Jak to weszlo stwierdzilo - My juz na smietniku grzebiemy... Sorry ale taki Melikson to w tej chwili niechciane dziecko reprezentacji Izraela. Ja wiem ze oni sa wyzej od Nas ( a kto nie jest ? ) ale bez przesady. W....ia mnie ze nie dosc ze ktos sie zastanawia czy chce grac co juz powinno zakonczyc rozmowy z takim czlowiekiem, to jeszcze sa to coraz slabsi zawodnicy... ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...kadry_izraela/
I po zawodach Z dość słabymi drużynami grają, więc pewnie trener go na parę minut wpuści. A Smuda jak zwykle wyszedł na idiotę... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i po meczu w PP przyszła dobra wiadomość. Maor ma szansę stać się na prawdę dobrym zawodnikiem więc niech gra w SWOJEJ reprezentacji. Przynajmniej będzie miał motywację do treningów i pracy bo gdyby u nas zagrał raz to co najmniej do EURO 2012 miałby pewne miejsce w składzie, co mogłoby i jemu i Wiśle nie wyjść na dobre.
Więc całkowicie szczerze życzę Maorowi powodzenia w walce o wyjściowy skład Izraela! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale jaja. Oficjalna strona kłamie, czy Maor o czymś nie wie?
Melex mówi,że nie ma powołania! ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Melikson potwierdził, że do klubu przyszedł fakt z powołaniem dla niego. Jego nazwisko nie znalazło się natomiast na liście ogłoszonej przez trenera podczas konferencji prasowej. Ma tej w sprawie kontaktować się z izraelską federacją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Może ktoś życzliwy wkręcił klub.
Nie wiem co konkretnie taki faks powinien zawierać(jakieś pieczątki?) , ale chyba wcześniej nie było korespondencji na linii klub-federacja izraelska , więc wszystko możliwe ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wychodzi na to ze Melikson zostaje powolany ale skonczy sie jak zwykle czyli nawet na lawce nie usiadzie. Ja sie dziwie, bo chlopak naprawde jest u nas gwiazda, a Izrael nie ma jakiegos super duper skladu. Dla mnie to dziwne.
Przykro mi to mowic ale Melikson ma w sumie wszystko, i jest juz gwiazda naszej buraczanej... Wiec czemu go nie chca? Ktos zna odpowiedz?![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
W zasadzie to szkoda, że Sony Ericsson nie zagra w Reprezentacji "Polski". Tylko Eskimosa by w niej brakowało a tak nadal brakuje jeszcze innych ..
![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Za konkurencję ma Benayouna z Chelsea, Rafaelova z Maccabi i Golasa również z Maccabi - 19 latka uznawanego za supergwiazdę w Izraelu i wielką nadzieję reprezentacji.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 19.03.2011 o godz. 02:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zacznę od tego że jestem przeciwnikiem zbyt dobrych relacji na linii selekcjoner-dziennikarz.
Otóż jest taki Mateusz Borek znany i lubiany/nielubiany komentator sportowy, który prowadzi w niedziele około 11 program Cafe Futbol. Program jest fajny ciekawy (dla mnie) i interesujący....ale coś się zmieniło jak selekcjonerem został Smuda. Co powie w programie Borek, nasz selekcjoner to robi. Ot przykład Meliksona. W niedziele o 11 Borek zaczyna o nim mówić i......Smuda zaczyna nagle brać pod uwagę gościa o którego istnieniu jeszcze pół roku temu nie widział. Z pełną świadomością mogę stwierdzić, że Borek manipuluje Smudą jak tylko chce. ![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Pewnie nikt nie oglądał, więc informuję, że nasza reprezentacja U-20 zagrała świetny mecz przeciwko Niemcom, zremisowali 1:1, ale gospodarze mieli dużo szczęścia. Mieliśmy poprzeczkę, słupek, nasi ładnie klepali piłeczką, a sędzia nie podyktował dwóch oczywistych jedenastek dla nas, w co przyznał szczerze niemiecki komentator, w tym jednej 93 minucie meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
^
http://www.90minut.pl/news/151/news1...-1-Polska.html Tutaj więcej informacji. W bramce Filip Kurto, a co ciekawe w kadrze Niemców żadnego polsko brzmiącego nazwiska. Tradycyjnie paru kebabów ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Patrick Koronkiewicz Poza niemieckimi są nazwiska brzmiąco latynosko (włoskie?), tureckich mało. Nils Teixeira Stefano Cincotta Marco Terrazzino Bliskowschodnie są 2 Karim Bellarabi (jakieś arabskie bardziej) Tolgay Arslan (ten ma tureckie)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 25.03.2011 o godz. 09:54.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tacy z nich Niemcy jak z Rogera Polak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
kto jest trenerem tej kadry ? no i tak jak napisal ktos w poscie na 90 minut trzeba pamietac, ze: Cytat:
![]()
Puchar jest na5z!
|
||
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czemu na czas eliminacji nie zamraża sie rankingu krajow organizatorow Euro? http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eur...wiadomosc.html
Czy naprawde to jest az tak trudne do wymyslenia dla tych starych świn z Uefa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kołtoń nie pracuje w PS
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To dzisiaj partacze grają?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie, z tego co wiem gra Reprezentacja Polski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przecież to synonim
![]() No to ciekawe jak sobie poradzą. Litwini sobie całkiem całkiem radzą w eliminacjach. Przynajmniej rywal z Europy, o dziwo nawet z możliwością zagrania na polsko-ukraińskiej imprezie. Może być ciekawie...
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 25.03.2011 o godz. 19:42.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Litwa ma oszczędzać swoich czterech najlepszych graczy, w tym Sernasa, na mecz eliminacyjny z Hiszpanią.
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jesteśmy gospodarzem najbliższych mistrzostw i jeździmy na Litwę grać na piasku bo jak ich murawę można nazwać nie używając zakazanych słów. Mam nadzieję, że za rok już przed samą imprezą nie będą uciekać grać na innych kontynentach...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Qrwa ten mecz to bedzie jakis zart - mozna go bylo zagrac w Polsce, np. w Gdynii. Jednak trawa do gry w pilke jest potrzebna.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Co za kretyn do potegi n zaplanowal ten mecz na takim stadionie,z taką murawa
u nas mozna by zagrac gdziekolwiek ,chocby w Lubinie parodia ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najsmieszjeniejsze, ze oni niby maja na tym samym boisku grac z Hiszpanią w we wtorek.
W ogóle to mielismy niby tylu dobrych bramkarzy, a teraz broni koleś co zaral pare meczów w lidze i nic rewelacyjnego nie pokazał - bronił przyzwoicie i tyle. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Smuda - Czechoslowacja
Z czego on zyje? |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Dokładnie. Tu wychodzi jakiego to douczonego mamy trenera. Wstyd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czarka nawet na ławce nie ma...
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|