koniak napisał(a):

Kłóciłeś się ze mną po ostatni ligowym meczu i wyszło na moje w rewanżu z Podbeskidziem. Chociaż to przyznaj. Wstęp mogłeś sobie odpuścić, bo sam prowokujesz śmiesznymi zaczepkami.
Pokaż ten fragment o związku pp z lm, bo go nie widze. Maaskant sam mówił, że przyjechał tutaj zdobywać trofea i w głupi sposób możliwość na pierwsze trofeum zaprzepaścił. Po co nam puchar ? Dziwne pytanie. A po co nam mistrzostwo ? O ile z 3 ostatnimi zdobywcami pp nie mam problemu, o tyle z datą kiedy ostatnio zdobyła go Wisła już większy.
|
Mi sie ywdaje, ze sie chyba koniaku napiłes za duzo

Popieram w całości s1mone i dodam, że widze własnie dobry prognostyk przed kolejna runda a zwlaszcza pucharami. A jak Ty tego nie widzisz to nie znasz sie po prostu na piłce. Jeżeli nie zauważasz roznicy pomiedzy druzynami Wisły z ostatnich lat a tą obecnie, prowadzoną w końcu profesjonalnie to nic tylko okulary polecic jakies dobre

Na tym kończe bo nie widze sensu dyskusji. A to, ze trzeba wymienic w lecie jeszce kilku zawodników i zrobic min. 3 transfery takiej jakości jak teraz na pozycjach bocznyc hobroncow i napastnika to dziecko wie. A kazdy kibic wie, ze teraz nie bylo to mozliwe ze wzgledu zbyt szerokiej kadry, a i naraz 8 czy 10 mogloby spowodowac na starcie gorsze wyniki. Wg mnie wszytsko robione jest własnie z głowa na karku