The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 19 kolejki
Zwycięstwo Polonii Bytom 11 5,67%
Remis 5 2,58%
Zwycięstwo Wisły Kraków 178 91,75%
Głosujących: 194. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
marooc
Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2011, 23:14
koniak napisał(a):Wyświetl post
Kłóciłeś się ze mną po ostatni ligowym meczu i wyszło na moje w rewanżu z Podbeskidziem. Chociaż to przyznaj. Wstęp mogłeś sobie odpuścić, bo sam prowokujesz śmiesznymi zaczepkami.

Pokaż ten fragment o związku pp z lm, bo go nie widze. Maaskant sam mówił, że przyjechał tutaj zdobywać trofea i w głupi sposób możliwość na pierwsze trofeum zaprzepaścił. Po co nam puchar ? Dziwne pytanie. A po co nam mistrzostwo ? O ile z 3 ostatnimi zdobywcami pp nie mam problemu, o tyle z datą kiedy ostatnio zdobyła go Wisła już większy.
Mi sie ywdaje, ze sie chyba koniaku napiłes za duzo Popieram w całości s1mone i dodam, że widze własnie dobry prognostyk przed kolejna runda a zwlaszcza pucharami. A jak Ty tego nie widzisz to nie znasz sie po prostu na piłce. Jeżeli nie zauważasz roznicy pomiedzy druzynami Wisły z ostatnich lat a tą obecnie, prowadzoną w końcu profesjonalnie to nic tylko okulary polecic jakies dobre Na tym kończe bo nie widze sensu dyskusji. A to, ze trzeba wymienic w lecie jeszce kilku zawodników i zrobic min. 3 transfery takiej jakości jak teraz na pozycjach bocznyc hobroncow i napastnika to dziecko wie. A kazdy kibic wie, ze teraz nie bylo to mozliwe ze wzgledu zbyt szerokiej kadry, a i naraz 8 czy 10 mogloby spowodowac na starcie gorsze wyniki. Wg mnie wszytsko robione jest własnie z głowa na karku
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2011, 07:46
marooc napisał(a):Wyświetl post
Mi sie ywdaje, ze sie chyba koniaku napiłes za duzo Popieram w całości s1mone i dodam, że widze własnie dobry prognostyk przed kolejna runda a zwlaszcza pucharami. A jak Ty tego nie widzisz to nie znasz sie po prostu na piłce. Jeżeli nie zauważasz roznicy pomiedzy druzynami Wisły z ostatnich lat a tą obecnie, prowadzoną w końcu profesjonalnie to nic tylko okulary polecic jakies dobre Na tym kończe bo nie widze sensu dyskusji. A to, ze trzeba wymienic w lecie jeszce kilku zawodników i zrobic min. 3 transfery takiej jakości jak teraz na pozycjach bocznyc hobroncow i napastnika to dziecko wie. A kazdy kibic wie, ze teraz nie bylo to mozliwe ze wzgledu zbyt szerokiej kadry, a i naraz 8 czy 10 mogloby spowodowac na starcie gorsze wyniki. Wg mnie wszytsko robione jest własnie z głowa na karku
Po co cytujesz fragment, do którego się w ogóle nie odniosłeś a przypinasz mi okulary i brak znajomości na piłce....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów