nicolas napisał(a):

JASINA, nie komentator, JASINA!!! Zapamietajcie sobie raz na zawsze. Znany nudziarz, który mało zna się na futbolu, więc komentuje prawie wszystkie mecze na TVP i zabija czas: a) wymieniając nazwiska trenerów, sędziego, pełne nazwy drużyn, nazwę oraz adres stadionu b) co chwilę podając która mamy minutę meczu i ile zostało do końca c) podając najnudniejsze statystyki dotyczące obu zespołów, jakie może wyczytać z kartki d) żąglując pakietem sloganów, bon motów i zdaniami tak uniwersalnymi, że rzygać się chce. Dodatkowo jest z Warszawy, więc jego "KOOOOOONIEEEEEEC!!!! WISŁA ODPADA Z PUCHARU POLSKI Z PODBESKIDZIEEEEEM!!!" jest całkowicie zrozumiałe.
Po drugie uważam, że to nie Cikos powinien dostać czerwień, tylko ten typ, co udawał, że zależy mu na strzeleniu bramki, ale nagle nasrał w pory, zrobił placka i czując na swoich barkach ciepłą dłoń Cikosa postanowił wy*ebać się na murawę. Zagrać na czas i na czerwień Cikosa. Gdyby sędzia był obiektywny, zauważyłby ten subtelny niuans. Założę się, że większość z Was oglądając tą akcję, to właśnie pomyślała, o czym teraz napisałem.
Myślałem, że będzie 1-2, wiedziałem, że będzie rzeź i że Podbeskidzie jest mocne. Mamy 2-2.
|
Wszystko OK, ale meczu nie komentował Jasina