|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 18 kolejki | |||
| Zwycięstwo Wisły |
|
298 | 95,51% |
| Remis |
|
10 | 3,21% |
| Zwycięstwo Widzewa |
|
4 | 1,28% |
| Głosujących: 312. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A Ty w takim razie się wyloguj z forum. Widocznie oglądałeś inny mecz niż ja. Największa zasługa przy pierwszej bramce? Otóż zaskoczę Cię - Genkov! Gdyby nie odciągnął obrońców, to wrzutka Kirma i wejście Małeckiego na nic by się zdały. Walka o piłkę, powrót po stracie - to widziałem dzisiaj w jego grze i będę go bronił, mimo iż nie trafił niemal na pustą bramkę. Brożek (chyba nie bez przyczyny nazywany "chybił-trafił") niejednokrotnie marnował gorsze okazje i proszę Was nie wyskakujcie mi z tym, że strzelał na zawołanie, bo w rundzie wiosennej, poza kilkoma trafieniami, nie zachwycił. Dajcie Genkovowi czas. Sądzę, że kiedy zdobędzie pierwszą bramkę, zacznie strzelać regularnie.
Co do samego spotkania - mecz na nie najgorszym poziomie. Przepiękny rajd Meliksona, świetna gra Patryka i dobra zmiana Łobodzińskiego (nie wierzę, że to napisałem ![]()
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 12.03.2011 o godz. 20:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
PS. Jak tam zagrał ten ich Dżalamize czy jak mu tam ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dżalamidze.
![]() Słabo, na początku parę przebłysków typu dobra gra z klepki, robienie różnicy, ale z biegiem czasu coraz słabiej. Za długo holował w piłkę, nie wykorzystał jednej setki (centra miedzy bramkarza a obroncow) i w efekcie zmieniony po skurczach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
A on był dziś w ogóle na boisku ? ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|