The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 17 kolejki
Zwycięstwo Wisły 249 98,81%
Remis 3 1,19%
Zwycięstwo Ruchu 0 0%
Głosujących: 252. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2011, 20:30
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Maaskant na 100% będzie ustawiał Meliksona w środku pola razem z Sivakovem i Sobolem. Wydaje mi się, że Maor jak narazie zbyt często schodzi na skrzydła. Grając w środku pola jest zawsze w stanie wykreować jakąś sytuację bramkową. Ale potrzeba czasu by w pełni wejść w drużynę.

Co do Łobodzińskiego - nie wiem, czy to on stracił piłkę, nie widziałem tego, ale w ofensywie dał dobrą zmianę, ożywił prawe skrzydło. Dlatego właśnie Łobodzińskiego widziałbym po prawej stronie o dziwo zamiast Kirma, ale za to z Małeckim na skrzydle. Mały razem z Meliksonem mogliby rozegrać dobrze piłkę i jeden albo drugi mógłby próbować dośrodkowywać na wysokich Genkova i Łobodzińskiego. Przecież nie po to jest Łobodziński, żeby tylko siedzieć na ławie i nic nie robić. Myślę, że był bardziej produktywny niż np. Garguła w meczu Pucharowym. Pamiętajmy, że Kosowski też po stratach piłek nie wracał się pod bramkę. Trzeba tej maniery Łobodzińskiego oduczyć, bo przecież ten zawodnik ma jeszcze szansę się odrodzić. Wierzę w to.

Schodzi na skrzydła dlatego, że szuka gry jeżeli nie za bardzo rozgrywamy piłkę przez środek boiska to pokazuje się na skrzydłach jak dla mnie to dobrze, ponieważ wprowadza w szeregach gości zamieszanie przez to że wszędzie go pełno i trudno go upilnować.

.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów