|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Guest
|
|
|
Stary dziad próbuję się już wykręcać... w jakim on świecie żyje to ja nie wiem. Najlepszym piłkarzem na Euro był Roger Guerreiro. Z Polską piłką będzie jeszcze gorzej bo kiedyś nie było komputerów, internetu itp, dzieciaki kopały przez pół dnia piłkę, wkładały w to dużo serca, a teraz ? na orlikach w większości biegają chłopy ponad 25 lat.
Jak wjeżdżając na Valckxa, Maaskanta i politykę transferową Wisły Piechniczek chce zmieniać polską piłkę to niech się stuknie w łeb a najlepiej niech odejdzie na emeryturę bo w ten sposób może najlepiej zrobić dla polskiej piłki. Ciekawe kiedy wywiad był robiony, bo jak po meczu z Arką to świadczy to tylko że jest idiotą i dodatkowo nie ogląda meczu ekstraklasy co świadczy o tym że ma w dupie polska piłkę. Transfery są trafione w Polsce nie ma takich zawodników jak Jaliens, Genkov, o Meliksonie już nie wspominając. Jeśli oni wprowadzą jakieś limity obcokrajowców to Polska piłka po prostu zdechnie bo jedyną szansą na wyjście z marazmu są obcokrajowcy na takim poziomie jakich kupiliśmy. I tak za długo opieraliśmy drużynę na Polakach. Mam nadzieję że Wisła nie zejdzie ze starego dziada i uda się uzyskać poparcie takich klubów jak Legia czy Lech aby wybić im z głowy jakieś chore zasady . Szkoda że Piechniczek nie powiedział Maaskantowi: Kim to w ogóle jesteś ja zdobyłem w 1982 trzecie miejsce na MŚ. edit: Czyli Piechniczek co kol wiek nie zrobi to i tak jest w dup*** .
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.02.2011 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Mogą ograniczyć co najwyżej ilość zawodników z poza UE. Tych w kadrze mamy pięciu. Wprowadzenie limitu dla zawodników z UE jest niemożliwe... Chyba, że specjalnie dla pana Piechniczka opuścimy Unię Europejską lub zmusimy ją do zmienia jednej z jej podstawowych zasad (swobodny przepływ pracowników).
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Brawo Wisła. Cupiał powinien zatrudnić najlepszych adwokatów w Polsce i Europie i skasować Piechniczkowi kominek wraz z całym "fryzjerskim" majdanem. Dodatkowo - pisma do PZPN a potem UEFA i FIFA w razie konieczności, o szkalowanie i pomawianie przez wiceprezesa PZPN - z żądaniem usunięcia go ze stanowiska, oraz przeprosin na oficjalnych stronach PZPN lub UEFA i FIFA ( a nie tylko GW ). W przypadku podtrzymywania pomówień i oszczerstw wiceprezesa, przez PZPN, żądania odszkodowania na miarę szkody i klubu, wydają się nieodzowne.
Ps. Grosicki jeszcze musiałby odmówić trzykrotnie większej pensji w Turcji - to tak w ramach dyskusji o nim i jemu podobnych Polakach na eksporcie Oj boli, najbardziej boli Valckx i brak dostępu do niego, bo Maaskant też jego i do Wisły, amatorom i szemranym kolesiom, drzwi zostały zatrzaśnięte. Bezczelność tego kolesiostwa nie ma granic, żeby straszyć Cupiała, nawet kosztem Wisły, dla ratowania wpływów w pozostałych, okupowanych przez siebie klubach. Nikczemność wyszła na ulicę w biały dzień, słowami Piechniczka na łamach GW, rzekomo w obronie patriotyzmu, do tej pory, łączonego z kibolami, którzy raczej mocno zareagują tym razem, na taką obłudę i nikczemność. Żałosne skur---syny z tych ludzi polskiej piłki, zrzucający winę za swoje grzechy pychy oraz zaniechania rozwoju, na ludzi honoru i rzetelności. No i to "obiektywne" dziennikarstwo, wpisujące się w powyższe absurdy, bez zmróżenia oka lub z puszczonym "oczkiem", w tym niekończącym się - "piłkarskim pokerze". WOLNOĆ ANTKU W SWOIM DOMKU. KOMUNO PRECZ - WRAZ Z JEJ NADAL RZĄDZĄCYMI - CICHOCIEMNYMI EMERYTAMI Musiałem się wypowiedzieć ( wyłamać z milczenia ).
Ostatnio edytowane przez kot : 01.03.2011 o godz. 00:11.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|