|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A ja się zapytam przewrotnie czemu taki Rudnevs ma nie pójść za choćby 10 baniek na Zachód? Strzelił w ciągu 2 sezonów blisko 40 bramek na Węgrzech, w Polsce i w Lidze Europy. Z pewnością jeszcze coś dołoży i będzie jednym z najbardziej bramkostrzelnych napastników w tej części Europy w tym sezonie. Chłopak pojawił się znikąd, ale jego nazwisko jest już w notesach wielu scoutów w całej Europie. Jeśli walnie jeszcze hat-tricka Liverpoolowi to kwota 10 mln euro mnie naprawdę nie zdziwi.
Oczywiście dla mnie nie jest on warty więcej niż 3-4 mln euro tak realnie (cena za Necida to było ok. 4 mln euro, podobnie za trochę młodszego Dzeko ze Slavii), ale o Rudnevsie może być jeszcze głośno w tym sezonie co z pewnością wpłynie na jego cenę.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 22.02.2011 o godz. 11:16.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|