The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2011, 10:55
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Widze ze wielu po prostu lyka jak mlode pelikany
Akurat gość z góry to jest młody , naiwny pelikan który robi siarę już w kolejnym temacie
Ja o Amicę to się bałem jedynie w kontekście LM ale widzę że nie słusznie i to nie dlatego że nie awansowali ale dlatego że wcale nie są skłonni do dużych reinwestycji

Co do Rudnevsa to pełna zgoda,ja w ogóle na dziś nie jestem oszołomiony jego talentem.Nastrzelał już trochę tych goli, też przyznam się bez bicia że oglądałem z nim tylko kilka meczów, bo nie jestem masochistą co ogląda kilka spotkań naszej ligi co tydzień - Z tego co widziałem, potrafi wykończyć akcję i w tym jest na prawdę skuteczny ale brak mu przebojowości/dryblingu

Zobaczymy jak potoczą się jego dalsze losy ale trzeba przyznać że te 4 gole Juve + teraz z Bragą, spowodują że będzie to jeden z częściej oglądanych napastników w tej części Europy.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów