|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Żeby się wybrać na mecz Wisła - Korona musiałem sprzedać telefon :( żeby mieć na głupi bilet. Telefon nie był zły więc po sprzedaży mógłbym sobie pozwolić na kilka takich meczy Morał: Bez telefonu da się żyć, natomiast bez Wisły ni hu hu...! ![]() Powód: "paly u jednej ręki"
Ostatnio edytowane przez Janek Skawina : 21.02.2011 o godz. 21:59.
![]() NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Musisz być ....a taki cyniczny ? To że chłopak ma pasję i tą pasją jest dla niego Wisła to należy tylko mu przyklasnąć, a nie wyskakiwać do niego z ryjem. Odpowiedz sobie na pytanie czy Ty byłbyś skory do takich poświęceń, żeby telefon sprzedać, żeby mieć kasę na bilet na Wisłę. Przestańmy srać we własne gniazdo.
Dzięki takim ludziom jak domin_czyżyny i JanekSkawina jestem spokojny o przyszłość Wisły bo wiem, że ma ona oddanych kibiców, którzy są w stanie zrobić dla niej wszystko, którzy wspomagają ją finansowo. Brawo i wielki szacun dla Was chłopaki oraz dla tych, którzy zamiast narzekać na cały świat wzięli się do roboty i sobie na karnet zarobili, zdobyli jakoś pieniądze. Brawo, jesteście wielcy. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
To nie miało być wzruszające, poprostu dziwie się ludzią, którzy są zaskoczeni tym, że Wisła wiąże się z pewnymi wydatkami. Czy dla nich karnet będzie kosztował 300pln, 200, 150 czy 100 to zawsze będzię za dużo, bo wiadomo... zawsze mogłoby być taniej
Wisła powinna się szanować! i to właśnie robi co chyba nie jest dziwne! Są rzeczy za które poprostu trzeba płacić. A, że dla Was jest zawsze źle... ![]() ![]() NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|