|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
To musielismy sie spotkac reagan
![]() Co do sprzedazy kanetow to jesli uda sie wyrac w Gdyni w jakims dobrym stylu to pewnie podbije to jeszcze ilosc sprzedanych karnetow, ale jesli bedzie porazka... No nic, pierwszy mecz przelozony z Jesieni to dar i przeklenstwo zarazem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jest to związane z tym że nie na każdy mecz fan cluby wykorzystują wszystkie bilety. Mają oni zarezerwowanie na każdy mecz chyba koło 1500 - 2000 biletów więc zdarza się że np. 100 czy 200 biletów wraca do kas.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
wlasnie kupilem karnet kolejka jest taka na 50 osob ale bardzo szybko idzie mam karnet na g3 sorry za styl ale z telefonu pisze
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja też przed chwilą wróciłem. Wszystko sprawnie idzie, wcale nie ma dużych kolejek, spodziewałem się więcej ludzi. Karnet kupiony na G3 co mnie zdziwiło, ale to oznacza, że dużo biletów jest na całą G.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Musi nas być jak najwięcej zrobimy takie piekło jakie jest na meczach Besiktasu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamietaj o tym że na G karnety są tylko na G1, G2 i G3 na G4 i G5 są bilety dla fan clubów.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
nie wypisuj głupot, wczoraj kupiłem na G4
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem mi w takim razie ile biletów na G dostają fan cluby. Jest to mniej więcej pojemność dwóch sektorów. A to co podałem jest przykładowe.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pewnie jeżeli zostaną jakieś wolne miejsca na sektorze G to tyle będzie miejsc dla fanklubów. Reszta będzie na inne sektory.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W tej rundzie fankluby mają 1000 biletów i 1000 karnetów zarezerwowanych po 1000 na sektor G i F. Nie wiecie a piszecie głupoty.
Ostatnio edytowane przez gris : 21.02.2011 o godz. 14:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za wyjaśnienie, przynajmniej już wiadomo co i jak. Te 1000 karnetów które macie zarezerwowanie już zostały rozprowadzone czy dopiero to nastąpi?
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Były rezerwacje ale nie wiem ile osób się zgłosiło i co się stanie z ew. pulą niewykorzystanych karnetów.
Ostatnio edytowane przez gris : 21.02.2011 o godz. 16:30.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
czy są już do nabycia bilety na mecz pucharowy z podbeskidziem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
MAm pytanie kiedy będa do zakupu bilety na ćwiercfinałowy z Podebskidziem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak będą to napiszą na głownej.
Dzisiaj byłerm po karnet, to 3 osoby były koło mnie. Kolejek więc nie ma. A pan w kasie powiedział, że uważa iż na G wszystkie zejdą, ale na inne sektory raczej słabo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Byłem dziś w Strefie Kibica ok. 16.30 i pytałem miłą panią kasjerkę ile mniej więcej poszło biletów i jaki jest ruch. Dowiedziałem się, że jak do tej pory ruch był największy dzisiaj, a co do ilości sprzedanych karnetów to nie mają takich informacji, ale jak na razie sprzedaż idzie słabo.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Panowie bo troche niedoczytałem
czy idąc kupic karnet musze miec wyrobioną Karte Kibica? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
idziesz do strefy kibica w której jeśli KK nie masz to wyrobisz na miejscu, żeby mieć karnet trzeba mieć kk
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najpierw idziesz po schodkach na górę, wyrabiasz kartę, gadasz sobie z miłą pania przez ok 4 min., wyrabiasz kartę, schodzisz w dół, idziesz do kasy, wyjmujesz GOTÓWKĘ, płacisz za karnet, chowasz karnet do portfela i wychodzisz
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj, byłem po karnet z kolegą, właśnie wróciliśmy, ruch całkiem spory
Dla tych, którzy jeszcze się nie zdecydowali na kupno kart kibica, mam dodatkową zachętę, tylu ślicznych dziewczyn (pań pracujących w kasie) w jednym miejscu dawno nie widziałem. Obsługa w pełni profesjonalna, jeżeli, jakiś kolega/koleżanka z zagranicy chce wyrobić kartę kibica, to polecajcie, nie ma z tym żadnego problemu. Mankamentem, jest jak dla mnie, to, że na wniosku o wydanie karty kibica,nie ma w ogóle, a co szczególnie razi w części dla obcokrajowców angielskiego tłumaczenia w stylu imie/name. Myślę, że to powinno zostać zmienione. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Karty są niestety niezbyt profesjonalne.
- Słabo opisane (jak wspomniał kolega) - brak jakiegokolwiek WIDOCZNEGO numeru seryjnego (i to mi już trąci możliwością kombinacji - czyli na Reymonta nic się nie zmieni?) ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
prosty wniosek -sprzedaż idzie słabo ze względu na wygórowane ceny w stosunku do krakowskich zarobków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
pesel jest niepowatarzalny, wystarcza ci taki numer seryjny?
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
dokładnie kolega ma rację pesel jest jak byk , zdjęcie dodatkowo cóż chcieć więcej
zamiast kombinować namawiamy znajomych by kupili własny karnet! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mial juz ktos numery karnetow 107*** i wieksze?
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
chodzi Ci o nr rach czy nr biletu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co poradzisz większość zamiast nakręcać znajomych robi właśnie to co piszesz. No cóż ale wieczne narzekanie to nasza polska, a już szczególnie krakowska specyfika. Ruch podobno konkretny jak kolega dziś kupował. Nic tylko czekać na Podbeskidzie, a to już trochę wkur**a to czekanie...
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Przecież, przed sosnowcem, karnet na sektor D kosztował 160 zł, teraz ulgowy 145, wiec nie rozumiem, skąd nagle ten festiwal jęków...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|