|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
A dla nas to chyba wszystko jedno bo i z jednymi i drugimi mecz nas czeka wiec beda stawac na glowie zeby jak najwyzej w tabeli byc.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
w sumie dzieki temu Slask ewentualnie Lechia ma spore szanse na puchary!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Legia prezentuje się pod każdym aspektem kibicowskim dziś lepiej od Lecha - moje prywatne zdanie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
wrzut na meczu było sporo . Amica przecież kilka razy śpiewała dłuższy czas ,, jeden jest mistrz polski " . Legia też pare razy pojechała po tych cwelach . Doping z olbrzymią przewagą na korzyść Legii . Tak zrelacjonował mi sms ziomeczek który jest na meczu .
Legia gra mega padake ale jak strzeliła bramke to już coś zaczęli grać . Nie rozumiem jak można dziś kibicować Lechowi ... brak tradycji, honoru, historii ... cisną nas przy każdej okazji .. wieszają szmaty żydków a my im jeszcze kibicujmy w finale PP albo europejskich pucharach ... Legii napewno należy się wiekszy szacunek niż tym szmaciarzom ... Hubnik miał dwie setki które MUSI strzelić ... Amice trzeba gnębić przy każdej okazji ...Legia pod względem ultras i doping to prze chu.je ... z ciężkim sercem trzeba to przyznać Powód: amica
Ostatnio edytowane przez malolat90x : 03.05.2011 o godz. 19:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
bez odbioru . |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Który to tak przyaktorzył po odepchnięciu przez Rudnevsa? Myślałem że jebne
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Legia atakuje i nawet jej to wychodzi. Kuchenki jakoś tak niemrawo po stracie bramki, wydaje mi sie moga byc karne.
Nie wiadomo czy przełączać na Derby Europy czy zostać przy "derbach Polski" ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
To Vrdoljak się naoglądał Barcelony za dużo
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Chyba bedzie tak jak zakladałem czyli 1-1 i rzuty karne z przeczuciem, ze to Legia wygra.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 03.05.2011 o godz. 19:47.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ehh jebac symulantow. W jakim kierunku zmierza pilka? Juz chyba w kazdym meczu widac frajerskie udawanie pilkarzy. Zamiast dobrej gry w pilke mecz zamienia sie w teatr. Pilkarze kiedy tylko maja okazje to udaja ze albo dostali z piesci w twarz, albo ucierpieli podczas wslizgu. Wiecej jest w meczach udawania niz gry. I czy to przystoi mezczyznie? Tak zachowuja sie cioty. A efektem tego jest np tak jak w tym meczu kartka dla Rudnevsa za to ze dotknal Vrdoljaka a ten sie wylozyl jakby zostal znokautowany. W takim razie czy ta kartka dla Rudnevsa jest sluszna? ....a chlop dostaje kartke za to ze puknal goscia w klate. Paranoja. Moim zdaniem powinno sie takie kartki anulowac i po doglebnej analizie wideo kartki przyznawac symulantom i do tego kary finansowe. Przeciez oni psuja pilke. Ostatnie gran derbi to byl popis pajacowania. To samo w kazdym meczu, co 5-10 minut to udawanie jakies. Ała ale mnie kopnal, ale boli. poturla sie frajer 10 sekund po boisku i wstaje idac normalnie. Zamiast na grze to sie skupiaja na pajacowaniu
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja nie wiem jak na forum kibicow Wisly mozna rozkminiac komu dzis kibicowac. Mowilem zeby kibicowac Wisle i na razie to my wygrywamy bo 30 minut biegania wiecej dla asow polskiej ligi to jest katastrofa ktora miejmy nadzieje znajdzie odzwierciedlenie w najblizszej kolejce. Jeszcze tylko palec Arboledy w czyjejs dupie i dyscyplinarka i zalamka jednej druzyny po przegranych karnych przez strzal w slupek i jest to dla nas jakis plus i w ogole jakikolwiek powod zeby interesowac sie choc troche meczem wrogow.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
No to mamy karne
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
obstawiam ze kotorowski bedzie gora
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tez myśle że Lech wygra w karnych. Kotorowski > Skaba niestety...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Bosacki to jakis junior nowy
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
no to Legia będzie nas reprezentować w pucharach
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Amikorz ma lipe.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No i mamy Legie w pucharach ze wspolczynnikiem 5 czyli tyle co zespoly z Luxemburga i Wysp Owczych. Czyli w sierpniu konczą przygode z Europą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Legia na murawie! Będzie co, ciekawego wreszcie na meczu czy nie? :->
Skorża ma w CV pucharek ale może go to nie uratować i zamieni Warszawę na Poznań,gdyż Bakero leci do Hiszpanii. Tak jak mówiłem-jak Maaskant nie wygra MP to będzie największym przegranym sezonu...
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 03.05.2011 o godz. 20:21.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No to Maciek zostaje w Legii.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
no i dobry wynik. Z korzyścią dla Śląska i Lechii . Większa szansa że Legia będzie 3 w tabelii, niż amika. Dzięki temu będą 3 drużyny w p.uefa ( tak jak pisał kolega wyżej ).
A spiker niech nie pier***i głupot, że ' WIDZIMY TERAZ SCENY, KTÓRE NIE POWINNY MIEĆ MIEJSCA.... WIDZIMY RACE NA MURAWIE....WIDZIMY KIBICÓW NA MURAWIE " BUAHAHAHHA. A tłuką się po mordach ? Rzucają racami warszawiacy w sektor Lecha ? NIE !!! Więc stój ryj. Bo nie wnerwia człowieka bardziej nic, jak gadanie głupot po prostu. Jak legia wbiła na murawę i cieszyła się sie ze swoimi to odpalili 2 race. I tyle !!! Nikt nikogo nie leje po mordach, racami nie rzucają w siebie. Więc po ***j gada głupoty ? Patrzcie teraz na muraweę, stoi ze 30 ochroniarzy a legia przybija sobie piątki. I tyle. Cisza spokój. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Brawo Legia!
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Legia pojdzie na nich czy nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Swietnie zabezpieczony mecz - przeciez jakby Kotorowski obronil to by go zajebali.
Co do meczu to fajne spotkanie od momentu wyrownania przez Legie. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
W ogóle na stadionie nie widziałem policji, pewnie się skitrali gdzieś wokół stadionu albo na sektorach buforowych, ale nikogo nie prowokowali. Ty byłeś kiedyś na jakimś wyjeździe w ogóle ? Zajebiste właśnie jest to, że masz niskie barierki, a nie siedziesz jak małpa w klatce |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|