The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2011, 18:48
Byłem dziś w Strefie Kibica ok. 16.30 i pytałem miłą panią kasjerkę ile mniej więcej poszło biletów i jaki jest ruch. Dowiedziałem się, że jak do tej pory ruch był największy dzisiaj, a co do ilości sprzedanych karnetów to nie mają takich informacji, ale jak na razie sprzedaż idzie słabo.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
majson
Member

Od: 12.2006

Stary 21.02.2011, 20:22
rafil napisał(a):Wyświetl post
Byłem dziś w Strefie Kibica ok. 16.30 i pytałem miłą panią kasjerkę ile mniej więcej poszło biletów i jaki jest ruch. Dowiedziałem się, że jak do tej pory ruch był największy dzisiaj, a co do ilości sprzedanych karnetów to nie mają takich informacji, ale jak na razie sprzedaż idzie słabo.

prosty wniosek -sprzedaż idzie słabo ze względu na wygórowane ceny w stosunku do krakowskich zarobków.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.02.2011, 20:56
majson napisał(a):Wyświetl post
prosty wniosek -sprzedaż idzie słabo ze względu na wygórowane ceny w stosunku do krakowskich zarobków.
Strasznie wygórowane. W Krakowie wszyscy klepią biedę. Dobrze ludzie mówią, że ludzie z Krakowa i okolic to "centusie".
Odpowiedz cytując
theOne
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 21.02.2011, 21:38
śmieszne jest to co napisałeś , tak tak wszyscy klepią biede a,prawda jest taka że
kto chodził na Wisłę to nadal będzie chodził czy karnet będzie kosztował 110zł czy pincet
bo to nie jest ważne ?dobrze mówię?
Chodzić zawsze będziemy!!!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.02.2011, 21:43
theOne napisał(a):Wyświetl post
śmieszne jest to co napisałeś , tak tak wszyscy klepią biede a,prawda jest taka że
kto chodził na Wisłę to nadal będzie chodził czy karnet będzie kosztował 110zł czy pincet
Oczywiście, co nie oznacza że klub może z nas doić ile wlezie ("pincet").
Najbardziej śmieszą mnie ludzie którzy mają kasę na wycieczkę własnym samochodem po europie, wypasione prezenty dla całej rodziny, piwo, wódkę itd. a na Wisłę nie.

Nie utożsamiajcie się z Wisłą.
Mimo wszystko namawiajcie znajomych.
Odpowiedz cytując
Janek Skawina
Member

Od: 09.2008

Stary 21.02.2011, 21:50
Chodzić zawsze będziemy!! Choć by nie wiem co! Pamiętam jak mi doszły nie oczekiwane wydatki i kasa się skończyła przedwcześnie.. Żeby się wybrać na mecz Wisła - Korona musiałem sprzedać telefon :( żeby mieć na głupi bilet. Telefon nie był zły więc po sprzedaży mógłbym sobie pozwolić na kilka takich meczy Był to mecz na Suchych Stawach a Wisła przegrała 0-1 i sobie myślę "Oni tyle kroć wiecej zarabiają niż ja. Człowiek specjalnie sprzedaje telefon żeby się wybrać na Wisełkę a oni oddadzą przez cały mecz celnych strzałów tyle co mam palcy u jednej ręki "

Morał: Bez telefonu da się żyć, natomiast bez Wisły ni hu hu...!
Powód: "paly u jednej ręki"
Ostatnio edytowane przez Janek Skawina : 21.02.2011 o godz. 21:59.
NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
Odpowiedz cytując
Telus
Senior Member

Stary 21.02.2011, 22:16
Janek Skawina napisał(a):Wyświetl post
Chodzić zawsze będziemy!! Choć by nie wiem co! Pamiętam jak mi doszły nie oczekiwane wydatki i kasa się skończyła przedwcześnie.. Żeby się wybrać na mecz Wisła - Korona musiałem sprzedać telefon :( żeby mieć na głupi bilet. Telefon nie był zły więc po sprzedaży mógłbym sobie pozwolić na kilka takich meczy Był to mecz na Suchych Stawach a Wisła przegrała 0-1 i sobie myślę "Oni tyle kroć wiecej zarabiają niż ja. Człowiek specjalnie sprzedaje telefon żeby się wybrać na Wisełkę a oni oddadzą przez cały mecz celnych strzałów tyle co mam palcy u jednej ręki "

Morał: Bez telefonu da się żyć, natomiast bez Wisły ni hu hu...!
wzruszające.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.02.2011, 22:23
Telus napisał(a):Wyświetl post
wzruszające.
Musisz być ....a taki cyniczny ? To że chłopak ma pasję i tą pasją jest dla niego Wisła to należy tylko mu przyklasnąć, a nie wyskakiwać do niego z ryjem. Odpowiedz sobie na pytanie czy Ty byłbyś skory do takich poświęceń, żeby telefon sprzedać, żeby mieć kasę na bilet na Wisłę. Przestańmy srać we własne gniazdo.

Dzięki takim ludziom jak domin_czyżyny i JanekSkawina jestem spokojny o przyszłość Wisły bo wiem, że ma ona oddanych kibiców, którzy są w stanie zrobić dla niej wszystko, którzy wspomagają ją finansowo. Brawo i wielki szacun dla Was chłopaki oraz dla tych, którzy zamiast narzekać na cały świat wzięli się do roboty i sobie na karnet zarobili, zdobyli jakoś pieniądze. Brawo, jesteście wielcy.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Janek Skawina
Member

Od: 09.2008

Stary 21.02.2011, 22:26
Telus napisał(a):Wyświetl post
wzruszające.
To nie miało być wzruszające, poprostu dziwie się ludzią, którzy są zaskoczeni tym, że Wisła wiąże się z pewnymi wydatkami. Czy dla nich karnet będzie kosztował 300pln, 200, 150 czy 100 to zawsze będzię za dużo, bo wiadomo... zawsze mogłoby być taniej Wisła powinna się szanować! i to właśnie robi co chyba nie jest dziwne! Są rzeczy za które poprostu trzeba płacić. A, że dla Was jest zawsze źle...
NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
Odpowiedz cytując
majson
Member

Stary 24.02.2011, 00:02

Jak za rundę sa po 320 to nie za wysoko jak na nasza ekstraklase Nie sprzeciwiajac sie akceptujesz wyzysk na kibicach,i jest ważne bo dużo osób w Krakowie nie zarabia dużo. Ty patrzysz przez pryzmat tylko pieniędzy. Niektórych po prostu nie stac i tylko. Nie wszyscy są tak zajebiście kumaci i bogaci jak ty.... A dla Twojej wiadomosci to karnet kupilem na G.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 24.02.2011, 00:31
Jak za rundę sa po 320 to nie za wysoko jak na nasza ekstraklase Nie sprzeciwiajac sie akceptujesz wyzysk na kibicach,i jest ważne bo dużo osób w Krakowie nie zarabia dużo. Ty patrzysz przez pryzmat tylko pieniędzy. Niektórych po prostu nie stac i tylko. Nie wszyscy są tak zajebiście kumaci i bogaci jak ty.... A dla Twojej wiadomosci to karnet kupilem na G.
Właśnie, są karnety na G, F, D - tańsze niż 320 zł. A niedługo będzie jeszcze więcej tańszych miejsc.
Więc, nie wiem o jakim wyzysku Ty piszesz...?! Bo moim zdaniem jest wybór między tańszymi i droższymi karnetami/biletami. Klub to nie organizacja non profit, musi na czymś zarabiać !!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.02.2011 o godz. 01:50.
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 24.02.2011, 13:14

kur*a tak ci cieżko oszczędzić je*ane 300 zł przez pół roku !

miałeś na to cały rok, by o tym myśleć - odmówić sobie piwka czy odłożyć droższy zakup, iść z ulotkami, czy umyć auto sąsiadowi. a teraz płaczesz na forum że drogo. jeśli jesteś prawdziwym Wiślakiem to znajdziesz te śmieszne 300 zł. to nie jest okręgówka ze masz wstęp za 5 zł tylko EKSTRAKLASA i to nasza Wisła !! na którą my składamy się płacąc za bilety. miejże gościu trochę szacunku dla swojego ukochanego klubu.
za darmo to można tylko w mordę dostać.

obiecajcie sobie jedno... Jak Wisła jutro pokona Arkę to każdy kto to czyta idzie w sobotę po karnet i koniec
(a jak przegra to każdy idzie w niedzielę :] )
Ostatnio edytowane przez Krissu : 25.02.2011 o godz. 10:35.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 24.02.2011, 19:29
herkules napisał(a):Wyświetl post
kur*a tak ci cieżko oszczędzić je*ane 300 zł przez pół roku !

miałeś na to cały rok, by o tym myśleć - odmówić sobie piwka czy odłożyć droższy zakup, iść z ulotkami, czy umyć auto sąsiadowi. a teraz płaczesz na forum że drogo. jeśli jesteś prawdziwym Wiślakiem to znajdziesz te śmieszne 300 zł. to nie jest okręgówka ze masz wstęp za 5 zł tylko EKSTRAKLASA i to nasza Wisła !! na którą my składamy się płacąc za bilety. miejże gościu trochę szacunku dla swojego ukochanego klubu.
za darmo to można tylko w mordę dostać.

obiecajcie sobie jedno... Jak Wisła jutro pokona Arkę to każdy kto to czyta idzie w sobotę po karnet i koniec
(a jak przegra to każdy idzie w niedzielę :] )
A może byś się tak nie unosił co? nikt tu nie ma zamiaru czytać twojego przeklinania. dopiero co się zarejestrowałeś i grasz fachowca. skoro przeliczasz bycie kibicem na pieniądze to jesteś zwykły karierowicz a nie kibic.
I jak 300zł to dla ciebie śmieszna kwota to może dasz tutaj ogłoszenie że zakupisz 2 kibicom których nie stać karnety. co ty na to? kochasz Wisłę? to to zrób!!
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 24.02.2011, 22:07
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
A może byś się tak nie unosił co? nikt tu nie ma zamiaru czytać twojego przeklinania. dopiero co się zarejestrowałeś i grasz fachowca. skoro przeliczasz bycie kibicem na pieniądze to jesteś zwykły karierowicz a nie kibic.
I jak 300zł to dla ciebie śmieszna kwota to może dasz tutaj ogłoszenie że zakupisz 2 kibicom których nie stać karnety. co ty na to? kochasz Wisłę? to to zrób!!
bardzo chętnie
zapraszam na priv

postawię karnet na G jednej osobie, ale coś za coś
Odpowiedz cytując
theOne
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 24.02.2011, 20:19
tak pieprzysz ,że aż żal tego czytać znasz mnie by wiedzieć ile zarabiam że taki bogacz ?
wyzysk na kibicach? człowieku klub ma opłacić zawodników, mieć na wynagrodzenia pracowników , utrzymanie stadionu iitp więc nie pisz głupot ,że tak wykorzystują kibiców
a,jak wykorzystują to i Ciebie więc po uj.,kupiłes karnet żeby teraz płakać że tak Cie wykorzystali?
trzeba było na biletach lecieć i wyjść na tym gorzej
i pisanie stać nie stać,dla chcącego nic trudnego uzbierać odmówić sobie pare razy piwa , wyjść do kina itp.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów