Koleżko sympatyczny nie musisz tak epatować tym, że nie kupujesz karnetu i nie wiesz jak on wygląda bo to już my wszyscy wiemy. Naklejkę dostaje się po zakupie karnetu. Także nie masz racji. Co do komentarza rava - napisał że się sprzedało
ponad 6 tys KK, a nie mniej niż 5 tysięcy, także nie przeinaczaj faktów, a to są i tak dane sprzed kilku dni.
Powiedz mi czy jakiekolwiek niesprawdzone informacje należy podawać? Nie. Także takich domniemywań także nie należy publikować, nikt nie wie jak jest naprawdę oprócz pracowników klubu. A już szczytem było powołanie się na ironię PVD, jako fakt obowiązujący, gratulacje. Tak czy tak - wszystko okaże się na meczu z Ruchem Chorzów, bo nawet jeszcze nie z Podbeskidziem. Według mnie będzie dobrze, ja mam czyste sumienie, wiem, że wypełniłem swój wiślacki obowiązek, a w dodatku jeszcze kilkoro moich znajomych kupiło/kupi karnety za moją namową. Ale narzekajcie dalej, na pewno będzie lepiej.
Wiślak 86 - życzę udanej rundy wiosennej spędzonej przed sopcastem. Trzymam kciuki, żeby nie było lagów