|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
QUOTE=Coglin;1052169]
takie posty tylko potwierdzaja, ze spadek dobrze by Wisle zrobil. przynajmniej pozbyli bysmy sie takich "kibicow" jak coni.[/QUOTE] jak ci sie marzy spadek to przeniez sie na druga strone Blon. Beda miec spadek w tym roku. hahaha sprawa nr1. Dla jednych atmosfera jest najwazniejsza dla innych widowisko, Moze macie inne priorytety, ok rozumiem.
sprawa nr2. Nie winie ludzi za to ze nie maja talentu. Ale chodzi tu o podejscie do pracy. jak ktos bierze pieniadze za cos to chyba mam prawo wymagac zaangazowania i to jest minimum co oczekuje od pilkarzy. A tak bytheway to niech sobie i zarabiaja po 1mln na miesiac ale niech zostawia tyle zdrowia na boisku ile sie tylko da i niech nie przechodza obok meczu. I wcale nie oczekuje zwyciestw bo tego nikt nigdzie nie jest wstanie zagwarantowac !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
2. Na jakiej podstawie twerdzisz, ze pilkarzom Wisly brakuje zaangarzowania? 3. Nie interesuje mnie to jakie ty masz priorytety... Jesli dla Ciebie Wisla to 5 liter, to twojasprawa... ale nie wysmiewaj ludzi dla ktorych Wisla nie kojarzy sie tylko z 11 zawodnikami na boisku. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() poza tym ja chodzilem na Wisle jak grala w II lidze, a ty bys chodzil? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|