|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jaroo- Czy ja popełniam teraz błąd? przekonasz się po zakończeniu sprzedaży karnetów i przy okazji meczu np. z Widzewem czy Bełchatowem. Kilka miesięcy temu też nie docierały do Ciebie żadne argumenty. Jakie 150zł na 9 meczów? A czy na stadionie jest tylko jedna trybuna? I znowu masz pretensje że ktoś mieszka bliżej niż Ty. Pisałem chcesz się poświęcić to przyjedź i zamieszkaj w Krakowie.
Przeprowadziłeś badania że 95%kibiców narzeka i nic nie daje? A dlaczego to dawanie przekładasz na pieniądze? zapominając o innych sprawach okołokibicowskich? Byłeś na meczach koszykarzy czy koszykarek że wiesz ile osób chodzi czy tylko opierasz się na zdjęciach i relacjach na forum? bo dlaczego np. na szachistów nie chodzi aż tylu kibiców? dlaczego pustki są na zawodach judoków? a może właśnie dlatego że nie wszyscy się tym interesują! co mają siedzieć na siłę bo to akurat sekcja Wisły? I wybacz ale na pewno nie Ty będziesz oceniał co sobą reprezentuję bo po pierwsze mnie nie znasz a jak pokazało życie to ja we wspomnianej kwestii miałem rację więc pytanie chyba powinieneś zadać sam sobie! Tak bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nie oceniam miłości do klubu z perspektywy portfela. W tym wypadku jestem racjonalistą i wbrew pozorom chcę dobra kibiców. bo to 120zł może zaważyć na liczbie kibiców na stadionie! fan1906- masz rację i zarówno się mylisz. Bo skoro mówisz o realiach rynku to popyt wpływa na podaż. gdy mamy sytuację że podaż przewyższa popyt wtedy cena powinna spadać a u nas w klubie jest na odwrót: wzrosła podaż spadł popyt i wzrosła cena. to wbrew zasadom ekonomii Juras- przeczytaj posty! NIE można płacic karta Felipe- Tylko może ktoś kto ma dużo czasu w klubie przeczyta sobie opinie kibiców i na przyszłość wyciągnie wnioski! A co do Twojego pytania to nie ma takiej możliwości trzeba czekać do 21
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 13.02.2011 o godz. 13:31.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|