|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wiślak 86 co do koniec pzpn to kazdy popelnia bledy, tak samo jak teraz Ty popelniasz z tymi cenami za karnety. 150 zł za karnet na 9 meczow, czyli wychodzi po niecale 17zł/mecz. Czlowieku wez daj spokoj. Jak pisalem wczesniej najlepiej to by bylo jakby za darmo bylo wejscie, wtedy by nie bylo na co narzekac. I mowisz ze ja placze ze mam tak daleko, wcale nie placze. Wlasnie nie lubie jak tacy jak Ty placza, ktorzy maja blisko, tanio i jeszcze wybrzydzaja i chcieliby .... wie czego.
PS Zobacz sobie wlasnie do czego prowadzi ta wybrednosc. 95% kibicow Wisly wiele wymaga a sama nic od siebie nie daje. Jechac na wyjazd, zbyt wielki wysilek, isc na mecz koszykarek w lidze czy koszykarzy za wielki wysilek, wrzucic cos do puszki dla UW i WG to zbyt wiele. I pozniej w efekcie jest jak jest, raz do roku mozna sie spiac na mecz koszykarzy z Cracovia, kilka razy do roku mozna sie spiac na koszykarki jak graja w Eurolidze, kilka razy mozna sie spiac na pilke jak przyjezdza Legia, Lech, Cracovia, mozna sie spiac zeby wrzuci do puszek raz na rok 10 tysiecy a pozniej standardowo po 6 tys na mecz sa zbiorki. Zobacz co ty soba reprezentujesz, placzesz ze musisz wydac na mecz SWOJEGO klubu, Wisły 50/120 złotych wiecej niz sobie wymarzyles. Czy warto robic taki cyrk o tyle pieniedzay? Warto plakac o 50/120 złotych jak takie pieniadze mozna zarobic w 1-2 dni albo napewno zaoszczedzic przez pol roku? Dla mnie to po prostu przechodzi ludzkie pojecie
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 13.02.2011 o godz. 13:10.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Qrde tyle postów że jest za tanio, że za drogo.. jałowe i bezsensowne klikanie i wykazywanie się nie wiem czym,,
cena jest taka jaka jest. Pasuje Wam to kupujecie, nie to nie i np oglądać w tv. i tyle. to jest tak jak ...np. Kupujecie browara albo na rynku głównym w Wierzynku po 18 zeta albo w biedronce i taka jest prawda., To są realia rynku, Klub sam się przekona czy cena była za wysoka czy nie po sprzedaży tychże karnetów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Klub dał taką cenę i koniec. Sprzeda X biletów, za miesiąc/dwa oceni całe przedsięwzięcie. Po co tyle roztrząsania czegoś na co itak nie ma się wpływu? Chyba z nudów. Zmieniając temat. Jest możliwość nabycia już teraz karnetu pomimo, że nei miało się go w poprzedniej rundzie? Czy też faktycznie trzeba czekać na wyznaczony termin? Moze być na priv. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Jedna rzecz mi tylko nie pasuje a mianowicie, ustalenie meczu z parchami jako ten z kategorii TOP a co za tym idzie wyższe ceny biletów Powiedzmy sobie szczerze, ten mecz elektryzuje tych dla których Wisła to więcej niż 90 minut raz na 2 tygodnie i oni przyjdą, natomiast dla dużej części będzie to mecz z najsłabszą drużyną w lidze.Może po prostu dojść do frekwencyjnej kompromitacji czyli nie zapełnienia stadionu do ostatniego miejsca. Przydało by się ten mecz potraktować indywidualnie, z normalnymi cenami + np jakaś specjalna zniżka dla młodzieży np do lat 16 Nie wiem czy SKWK miało by w ogóle możliwości by lekko nacisnąć klub w kwestii tego akurat meczu ale może warto spróbować. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
łuki: 200/255, różnica: 60/65, średnio na 1 mecz różnica od proponowanej przez wiślaka86 wynosi około... 7 zł 20 groszy... idźmy dalej: za bramkami: 145/190, różnica: 45/40 zł, średnio na 1 mecz różnica od proponowanej przez wiślaka86 wynosi około... 5 zł. prosta: 260-315/320-385, różnica: powiedzmy około 70 zł/ jeżeli chodzi o normalne to 115, średnio na 1 mecz różnica od proponowanej przez wiślaka86 wynosi około: 8 zł/13 zł - ciężko akurat tu obliczyć, bo wiadomo, że wiele zależy od tego czy chodzi o boczne boki tej trybuny czy środek. No ale mniej więcej, jak napisałem będzie to więcej o około 8-15 zł za jeden mecz, niż proponuje wiślak86. I teraz zwracam się bezpośrednio do Ciebie: czy twoja wiślackość objawia się tylko tym, że masz taki nick? Czy też aż taki wielki problem stanowi dla Ciebie zapłacenie około od 5 zł do 15 zł więcej za 1 mecz swojego ukochanego klubu? I to jest dla Ciebie aż tak wielka kwota, że, jak sam powiedziałeś, nie zakupisz w tej rundzie karnetu? |
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|