|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Rozumiem, że klub nie przewiduje cen na dawny młyn, czyli nie spodziewa sie szybkiego oddanie chociaz tej jednej, najwazniejszej trybuny. Osobiście na ta informacje czekałem najbardziej, może przy równej cenie z obecnym G udałby sie wyje*ac z młyna wszystkich ....usiów i pazernych dziadków...ale jak widze nie doczekałem sie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A tak w ogóle to jeżeli wam nie pasują ceny, bo za drogo to wybierzcie się na drugą stronę Błoń. Tam na pewno są tańsze. Wszak nie liczy się drużyna tylko cena. Jedna mała uwaga. Zasypujecie to forum jakimiś linkami z forum Legii jak to tam pięknie jest, systemy ratalne itp. Wylewacie tutaj swoje żale, że za drogo, że nie ma rat. A czy ktoś z was w ogóle pomyślał, żeby takie uwagi zgłaszać i wysyłać na adres mailowy Wisły lub pocztą |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jagiellonia to zły przykład bo im się kurewsko skurczył stadion, choć to nawet stadionu nie przypomina.
Więc tam mogą przy.......ić i 200 zł bo i tak się pastwisko wypełni. Lechia, GKS czy Korona to nie jest żadna czołówka, tylko jeźdźcy bez głowy, którym wyjdzie kilka meczów czy tam runda ale w ogólnym rozrachunku nie maja podbitki do Wisły. Bełchatów ma 60 tyś mieszkańców, a 50 metrów od ich stadionu panuje Widzew więc kimś muszą zapełnić stadion. Ceny na Lechię Cytat:
Czołówkę tworzą 3 ekipy , wiemy jakie. Reszta to są bohaterowie jednej akcji. Wisła, Legia czy Lech mogą mieć słabsze momenty ale to dalej jest złota trójka. Wisła może się porównywać z Legią czy Lechem, nikim innym. Poziom sportowy / kibicowski i stricte stadionowy bardzo podobny. Reszta jest w tyle. I ceny w porównaniu do nich mamy bardzo niskie. Zresztą na przykładzie jakichś Sandecji najlepiej to widać. I jeśli nie chcemy żeby Legia i Lech odjechali nam finansowo to te ceny obiektywnie powinny być wyższe. Otwarcie stadionu jakoś to może unormuje. Co do łuku (narożnika) u nas to byłem dwa razy i widok jest bardzo dobry. Dla konesera piłki nawet lepszy niż ze środka. Porównań z tym co było mija się z powołaniem. Porównujecie poloneza z dawnych czasów do dzisiejszego nowoczesnego BMW ( stadion chociażby ).
Ostatnio edytowane przez element : 10.02.2011 o godz. 19:38.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sprawa jest prosta, albo kupicie karnet, albo nie. Wasze zbędne malkontenctwo, pierd.olenie i płacz co najwyżej może was przybliżyć o kolejny siwy włos.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czytając wasze wypowiedzi miałem się nie wtrącać jednak coś napisze.
Mi osobiście ceny też się nie podobają. Kupiłem karnet na G za 190zl czyli wychodzi mnie 21,11zł za mecz. Czy to drogo czy nie sami oceńcie chociaż dla mnie to jest OK. Tak samo jak wielu z was wkurzyło to że stali karnetowicze zostali wydymani i nie mieli żadnych przywilejów cenowych (głupie 20-30zł-czyli 1 mecz gartis) byłoby już ok w formie uznania za lojalność dla klubu. Ja akurat zamierzam dopingować i jestem na G jednak jestem praktycznie pewny że dużooo osób zakupi tu karnet tylko dlatego że na pozostałe trybuny jest o wiele drożej. ![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|