The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2011, 23:22
załamka, wylewajcie dalej żale i róbcie z siebie pośmiewisko, jak czyta to ktoś z weszło - proszę wrzućcie coś o naszych kibicach, bo żygać się chce jak się czyta te płacze. Niech Polska się pośmieje.

ktoś się żali - "a co jeśli jestem po technikum blablabla?" co? do roboty się weź i zarób sobie jeśli Cię nie stać, albo idź na studia i ucz się - dostaniesz zniżkę.

ktoś mówi - "a co jak mnie wyrzucą ze studiów w kwietniu?" pomyśl i wymyśl, że pod koniec lutego dostaniesz naklejeczkę do legitymacji i będziesz ją miał do końca września aktualną - więc mogą Cie wyrzucić w kwietniu - Twoja strata, inną sprawą jest - w jaki sposób mieliby Cię wyrzucić z uczelni w kwietniu? Musiałbyś się bardzo postarać - zastanów się więc czy Ci się to opłaca.

Kogo stać - kupować karnety, kogo nie stać - do roboty i zbierać kasę na bilety.

I skończcie biadolić już, ciągłe k...a narzekania, zamiast się cieszyć, że już niedługo liga powraca i zobaczymy się na R22.
Odpowiedz cytując
Zubert_Wisla
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.02.2011, 23:57
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
ktoś mówi - "a co jak mnie wyrzucą ze studiów w kwietniu?" pomyśl i wymyśl, że pod koniec lutego dostaniesz naklejeczkę do legitymacji i będziesz ją miał do końca września aktualną - więc mogą Cie wyrzucić w kwietniu - Twoja strata, inną sprawą jest - w jaki sposób mieliby Cię wyrzucić z uczelni w kwietniu? Musiałbyś się bardzo postarać - zastanów się więc czy Ci się to opłaca.
.
Zapomniałeś tylko że niektórzy po prostu kończą studia teraz...Ja np kończę i chce wiedzieć ile mam kasy wydać i nie chodzi tutaj ze szkoda mi te nie całe 5 dych. Tylko skoro klub podaje informacje to neich poda je dokładnie. Nie narzekajmy bo nie ma o co... Jedynym minusem jest brak zniżek dla stałych karnetowców( student też nim może być).
Edit:
No i spoko skończcie narzekanie jak ktoś nie ma kasy to przez te kilka dni zarobi, ferie były można było kasę zarobić a czas na zbieranie kasy był juz hoho ho...
Powód: kasa
Ostatnio edytowane przez Zubert_Wisla : 10.02.2011 o godz. 00:06.
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 10.02.2011, 00:02
Zubert_Wisla napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś tylko że niektórzy po prostu kończą studia teraz...Ja np kończę i chce wiedzieć ile mam kasy wydać i nie chodzi tutaj ze szkoda mi te nie całe 5 dych. Tylko skoro klub podaje informacje to neich poda je dokładnie. Nie narzekajmy bo nie ma o co... Jedynym minusem jest brak zniżek dla stałych karnetowców( student też nim może być).
jasne, skomentowałem tylko aspekt tego co się stanie jeśli kogoś wyrzucą ze studiów, bo o tym ktoś napomknął wcześniej, niestety.

Jeśli kończysz teraz studia to myślę, że oczywistym jest, że nie możesz liczyć na "taryfę" ulgową, więc musisz dorzucić te kilkadziesiąt zł.

Kupujcie karnety !!!
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 10.02.2011, 10:28
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
załamka, wylewajcie dalej żale i róbcie z siebie pośmiewisko, jak czyta to ktoś z weszło - proszę wrzućcie coś o naszych kibicach, bo żygać się chce jak się czyta te płacze. Niech Polska się pośmieje.

ktoś się żali - "a co jeśli jestem po technikum blablabla?" co? do roboty się weź i zarób sobie jeśli Cię nie stać, albo idź na studia i ucz się - dostaniesz zniżkę.

Kogo stać - kupować karnety, kogo nie stać - do roboty i zbierać kasę na bilety.

I skończcie biadolić już, ciągłe k...a narzekania, zamiast się cieszyć, że już niedługo liga powraca i zobaczymy się na R22.

Czy Ty na prawdę musisz mieć wyłożone wszystko łopatologicznie Nie na wszystkich uczelniach działa to jednakowo, ale Ty oczywiście wiesz najlepiej. Są w życiu różne sytuacje, zdarzenia losowe a pewne na 100% są trzy rzeczy, podatki, śmierć i to że w Poznaniu gra Amica. Czasem człowiek jest zmuszony zawiesić uczelnię, nie zda sesji poprawkowej ... znalazłoby się kilka spraw.

Chodzi o tego typu sytuacje. Bo wtedy co Kupi ktoś karnet zniżkowy, po czym powiedzą mu, że ma dopłacać ;>

Jak napisałem wcześniej 200 zł na karnet na Wisłę mi nie żal. Denerwuje mnie jedynie sposób w jaki klub stara się wyciągnąć ode mnie tą kasę, bo nic nie jest powiedziane jasno do końca.

Jeśli już chcą na stadion przyciągnąć studentów i uczniów to niech zrobią to tak żeby dla każdej ze stron było jasne na jakich odbywa się to warunkach.

Pomijając tą przedmowę nadal twierdzę, że skandalem jest fakt, że nie ma wśród gratyfikacji ujętych posiadaczy karnetów. Ja karnet kupowałem na każdą rundę praktycznie od 6 lat a klub powiedział mi właśnie, że jako wieloletniego i wiernego kibica ma mnie głęboko w dupie.

I nie o kasę tu chodzi, ale o podejście do kibica.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów