|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przyznam szczerze- nie ogarniam Twojego 3-4-3.
![]() 4-5-1 z dwoma ofensywnymi środkowymi odpowiedzialnymi za rozegranie piłki, w razie czego można przejść na 4-3-3, a Mały i Kiro jako schodzący napastnicy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie dziwie ci się że nie ogarniasz bo jak Barcelona tak czasem grała to też nikt nie ogarniał co sie dzieje i dlaczego Dani Alves 3/4 meczu grał na połowie przeciwnika. Cikos uwielbia atakować i trzeba to maksymalnie wykorzystać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Reasumując żałosne porównanie, które nie ma żadnych szans na sprawdzenie się w Wiśle. A tak żeby nie było, że tylko krytykuje i nic nie wnoszę do tematu, oto moja jedenastka: Kurto - Cikos, Chavez, Jaliens, Paljić - Sobolewski(Wilk), Melikson, Siwakow(Garguła) - Małecki, Kirm, Genkov. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Pamietam kilka meczów Barcy gdzie Gaurdiola zaskoczył wszystkich bo na papierze było 4-3-3 a w rzeczywistości grali 3-4-3. Nie pasuje ci porównanie do Alvesa to OK , więc napisze że Cikos ma za zadanie włączać się tak jak Jasiu Kowalski z LZS Huragan Bogudzice. Znasz takiego zawodnika? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Przeczytaj mój post do końca i odpowiedz mi na pytanie, czy Wisła spełnia którekolwiek kryterium, które tam podałem Jak zacznie spełniać, to wtedy będzie można myśleć o takiej taktyce. A porównywanie Cikosa do Jasia Kowalskiego z LZS Huragan Bogudzice jest na pewno trafniejsze niż porównywanie go do Alvesa. Niektórzy ludzie to chyba za dużo Barcelony się naoglądali. Na dodatek myślą, że jak Barcelona gra 4-3-3, to każda drużyna tak może grać. Tylko, że tam sprowadza się zawodników do takiego systemu i całe szkolenie młodzieży w La Masia (szkółka Barcelony) opiera się na wpajaniu młodym zawodnikom tej taktyki. Robią to od 20 lat. Teraz nagle w 3 tygodnie Wisła ma to zrobić, a Małecki ma się przerodzić w Pedro, a Cikos w Alvesa. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|