|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Info od Kuby - wszystkie informacje o złamaniach to plotki, Robert dopiero jest na badaniach i się dopiero dowimy czy ma coś złamanego, czy nie. Czuje się dobrze [Kuba] i jest w dobrym humorze.
Ostatnio edytowane przez dj_ibutti : 06.02.2011 o godz. 18:07.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Podobno złamana kość udowa - TVP INFO
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zawsze się troche dziwiłem że Robert nie ma w kontrakcie zakazu jeżdżenia w rajdach. Przecież to bardziej niebezpieczne od F1 patrząc na groźne wypadki. Oby nie potwierdziły się informacje o złamaniach bo sezon z głowy :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bezpośrednio od Kuby.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Robert jesteśmy z tobą !!!
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
TVP info za włoską agencją ANSA: Zmiażdżona dłoń Kubicy, grozi mu amputacja...
Boże, żeby to okazało się nieprawdą... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kuba tylko napisał sms'a: "udowa i w ogóle niewesoło..." i chyba wyłączył telefon. Więc już nie wiem ocb.
Ostatnio edytowane przez dj_ibutti : 06.02.2011 o godz. 12:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dobra usunąłem poprzedniego posta,
Dj_ibutti.: może faktycznie mogłem pod spodem napisac, że mam andzieje że wszystko będzie z nim w porządku. Bo jest to przezemnie bardzo lubiany sportowiec. Poprostu wydaje mi się że wszystkie te najgorsze scenariusze są zwymyslane przez media, który tak naprawde nic dokładnie nie wiedzą ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Skoro Dj_ibutti dostał sms-a którego treść po części pokrywa się z tym co mówiły media, to jednak chyba nie jest tak, że dziennikarze puszczają w obieg same nieprawdziwe informacje w tej kwestii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sms'a dostał mój kumpel, bliski przyjaciel Agnieszki, dziewczyny Kuby. - uściślając.
Aha Kuba ma złamany palec, a więcej mają się dowiedzieć popołudniu. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
zdjecia pierwsze
http://www.sportmediaset.mediaset.it...ncidente.shtml |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Oby nic poważnego.
Trzymaj się Robert !!! ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie wygląda to dobrze :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No to czekamy do 14stej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Niestety, ale oglądając relacje z rajdów zapomina się o ryzyku jakie podejmują kierowcy biorący w nich udział. Pierwszy moment otrzeźwienia przyszedł przy okazji GP Kanady. Drugi dzisiaj.
Mimo wszystko zdrowie jest ważniejsze niż kariera w F1 i ja życzę teraz Robertowi tego pierwszego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeśli rzeczywiście ma złamaną nogę i rękę w kilku miejscach, do tego to felerne udo, to jedyne co nam przyszło to modlić się o jego zdrowie, bo w mediach wygląda to po prostu strasznie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
rzecznik szpitala dementuje informację o możliwej amputacji dłoni Kubicy Wszystkie informacje poznamy o godzinie 14.00, wtedy ma zostać podany oficjalny komunikat medyczny
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Doktor Carrozzino ze szpitala Santa Corona poinformował, że Kubica został poddany badaniom w celu oszacowania ewentualnych uszkodzeń organów wewnętrznych i mózgu. Zapytany o możliwość amputacji ręki, Carrozzino odpowiedział, że żadna decyzja nie została jeszcze podjęta. "Decyzja o amputacji nie może zostać podjęta pochopnie. Nie zaprzeczam ani nie potwierdzam".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
14.10 - ANSA: Robert Kubica przejdzie operację dłoni w szpitalu w Pietra Ligure
Według włoskiej agencji prasowej do szpitala udał się profesor Igor Rossello z regionalnego centrum chirurgii, by przeprowadzić operację zmiażdżonej prawej dłoni polskiego kierowcy Formuły 1. 26-letni Kubica, urodzony w Krakowie, został ranny w odległości ok. 5 km od startu odcinka pierwszego rajdu Ronde di Andora w rejonie Savony. Jego Skoda Fabia S2000 wypadła z trasy i z dużą prędkością uderzyła w mur kościoła. Pilot samochodu Jakub Gerber wyszedł z wypadku bez obrażeń. ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To pojeżdzone w F1
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeniesiono na 16 informacje o stanie Kubicy by Orange Sport Info
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Robert trzymaj sie! Wracaj szybko do zdrowia!
Opuści pierwsze starty ale mam nadzieję że na starty w Europie bedzie już gotowy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tvn24 i radio Rzym mówią, że operacja ręki to bujda owszem operują aby zapobiec krwotoku wewnętrznego....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
około 14:20 rozpoczęła się operacja która ma na celu zatrzymanie krwotoku i nastawienie złamanych kończyn.
Ponoć ma złamane jeszcze nogi. Także pierw muszą zatamować krwotok, a potem dopiero można mówić czy Jego stan jest dobry czy nie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
No niestety z przykrością ale obawiam się ze to koniec kariery Roberta. Oby moje słowa się w g... obróciły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie rozumiem, po co Kubica startuje w takich rajdach?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Oczywiście trzymam za Roberta kciuki, oby wyszedł z tego.
Jedno mnie tylko dziwi. Dlaczego Renault pozwalało na takie hobby - Robert był liderem zespołu a jeżdżenie w rajdach to dodatkowe, zupełnie niepotrzebne ryzyko. I jak widać, nie opłacało się mu na to pozwalać. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapewne odpowiedni zapis/klauzula w kontrakcie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|