|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Płacz na tym forum, jakbyśmy grali o złote kalesony... To tylko trening! Widać jak na dłoni, że Norwegowie są fizycznie o wiele lepiej przygotowani, stąd taki wynik. Poczekajmy na ligę...
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 30.01.2011 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A tak dla przypomnienia - w lecie jedna polska drużyna pięknie grała w sparingach, nawet z Arsenalem coś pokazała... a kto ją potem w lidze ograł 4:0? No kto? Dla mnie wyniki sparingów nie są żadnym prognostykiem formy, która ma być za miesiąc. ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
U NAS DLATEGO CAŁY CZAS JEST CORAZ GORZEJ BO NAPALEŃCY myślą że jak się szybko po zmienia parę rzeczy to od razu będą efekty, a to błąd. Dopóki ludzie nie zrozumieją że to proces DŁUGOLETNI a nie kilkutygodniowy to NIE BĘDZIE ŻADNEGO WYNIKU. Weźcie się przejedźcie do kuchenek do poznania zobaczcie jak tam szkolą młodzież z jaką pasją i zaangażowaniem zobaczycie jak za parę lat będą nas Ci młodzi w lidze wozić jak chcą. ![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() ![]() Same mądrości ![]() ![]() A jakimiżto wychowankami gra Amica, bo nie kumam ? Acha Rudnevsem, Stiliciem, Djurdjeviciem, Arboledą, Ubipbaribibem czy czymś takim . Sami wychowankowie. Rozjebały mnie twoje mądrości ![]() ![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bedziesz płakał z nami jak ta gre z dzisiaj przeloza na mecze ligowe - wtedy to juz nie bedzie wymowek. Ten mecz mozna traktowac nie jak sparing ale jako gre kontrolną - z przeciwnikiem, ktorego o to poprosilismy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Chwila chwila, w jakich pucharach ... |
|
|

|