The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2011, 20:39
Płacz na tym forum, jakbyśmy grali o złote kalesony... To tylko trening! Widać jak na dłoni, że Norwegowie są fizycznie o wiele lepiej przygotowani, stąd taki wynik. Poczekajmy na ligę...
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.01.2011, 20:42
ypeeh napisał(a):Wyświetl post
Płacz na tym forum, jakbyśmy grali o złote kalesony... To tylko trening! Widać jak na dłoni, że Norwegowie są fizycznie o wiele lepiej przygotowani, stąd taki wynik. Poczekajmy na ligę...
W lecie też było poczekajmy na puchary, jak się skończyło każdy wie, więc skończ pie****ć bo efekt jest taki sam, do ligi zostały 3 tyg. myślisz że da się wszystko pukłdać w tak krótkim czasie? Już jeden się przeliczył..do tego kadra jest w rozsypce i o wiele gorsza niż w lecie bo bez napadau praktycznie
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 30.01.2011 o godz. 20:45.
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.01.2011, 20:50
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
W lecie też było poczekajmy na puchary, jak się skończyło każdy wie, więc skończ pie****ć bo efekt jest taki sam, do ligi zostały 3 tyg. myślisz że da się wszystko pukłdać w tak krótkim czasie? Już jeden się przeliczył..
Idąc Twoim tokiem rozumowania - powinniśmy po tych dwóch sparingach zwolnić trenera? Czy może sprzedać pozostałych zawodników? Ja myślę, że za 3 tygodnie będzie to wyglądało dużo, dużo lepiej. Mam zaufanie do Maaskanta, to on przygotowuje drużynę. Jak na koniec sezonu będziemy poza pudłem, to wtedy wyrażę swoje niezadowolenie (nie oczekuję mistrzostwa, bo drużyna obecnie w przebudowie, wolę być mile zaskoczony).

A tak dla przypomnienia - w lecie jedna polska drużyna pięknie grała w sparingach, nawet z Arsenalem coś pokazała... a kto ją potem w lidze ograł 4:0? No kto? Dla mnie wyniki sparingów nie są żadnym prognostykiem formy, która ma być za miesiąc.
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
Wsciekly Pies
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 30.01.2011, 20:54
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
W lecie też było poczekajmy na puchary, jak się skończyło każdy wie, więc skończ pie****ć bo efekt jest taki sam, do ligi zostały 3 tyg. myślisz że da się wszystko pukłdać w tak krótkim czasie? Już jeden się przeliczył..do tego kadra jest w rozsypce i o wiele gorsza niż w lecie bo bez napadau praktycznie
PANOWIE wy chyba nie rozumiecie że w 3 tygodnie to można dobrze po melanżować na tajwanie, a nie budować drużyny, widać typową krótkowzroczność , DLA MNIE NIECH PRZERŻNĄ jeszcze nie raz 5 do 0, nawet w lidze tylko niech zachowają odpowiedni ludzie chłodne głowy i krok po kroku BUDUJĄ drużynę, a nie jak to do tej pory było że szybko zlepiali parę osób wyniki pikowały szybko w górę a później ostro w dół.

U NAS DLATEGO CAŁY CZAS JEST CORAZ GORZEJ BO NAPALEŃCY myślą że jak się szybko po zmienia parę rzeczy to od razu będą efekty, a to błąd.

Dopóki ludzie nie zrozumieją że to proces DŁUGOLETNI a nie kilkutygodniowy to NIE BĘDZIE ŻADNEGO WYNIKU.
Weźcie się przejedźcie do kuchenek do poznania zobaczcie jak tam szkolą młodzież z jaką pasją i zaangażowaniem zobaczycie jak za parę lat będą nas Ci młodzi w lidze wozić jak chcą.
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
Odpowiedz cytując
Austerlitz
Member

Od: 11.2007

Stary 30.01.2011, 21:02
Wsciekly Pies napisał(a):Wyświetl post
PANOWIE wy chyba nie rozumiecie że w 3 tygodnie to można dobrze po melanżować na tajwanie, a nie budować drużyny, widać typową krótkowzroczność , DLA MNIE NIECH PRZERŻNĄ jeszcze nie raz 5 do 0, nawet w lidze tylko niech zachowają odpowiedni ludzie chłodne głowy i krok po kroku BUDUJĄ drużynę, a nie jak to do tej pory było że szybko zlepiali parę osób wyniki pikowały szybko w górę a później ostro w dół.

U NAS DLATEGO CAŁY CZAS JEST CORAZ GORZEJ BO NAPALEŃCY myślą że jak się szybko po zmienia parę rzeczy to od razu będą efekty, a to błąd.

Dopóki ludzie nie zrozumieją że to proces DŁUGOLETNI a nie kilkutygodniowy to NIE BĘDZIE ŻADNEGO WYNIKU.
Weźcie się przejedźcie do kuchenek do poznania zobaczcie jak tam szkolą młodzież z jaką pasją i zaangażowaniem zobaczycie jak za parę lat będą nas Ci młodzi w lidze wozić jak chcą.
Same mądrości A jakimiżto wychowankami gra Amica, bo nie kumam ? Acha Rudnevsem, Stiliciem, Djurdjeviciem, Arboledą, Ubipbaribibem czy czymś takim . Sami wychowankowie. Rozjebały mnie twoje mądrości

"Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą."
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 30.01.2011, 20:45
Bedziesz płakał z nami jak ta gre z dzisiaj przeloza na mecze ligowe - wtedy to juz nie bedzie wymowek. Ten mecz mozna traktowac nie jak sparing ale jako gre kontrolną - z przeciwnikiem, ktorego o to poprosilismy.
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 30.01.2011, 20:46
A kto bronił tym tytanom pracy zacząć trenować wcześniej i intensywniej, żeby zanotować w końcu jakiś progres ;> Chyba nawet na tle naszej żenującej Ekstraklasy jesteśmy zespołem, który treningi zaczął jako jeden z ostatnich? A może to nasza strategia, w okresie przygotowawczym - rozgrzewka, podczas ligi - okres przygotowawczy, w pucharach - optymalna forma?

Chwila chwila, w jakich pucharach ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów