|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
ktoś wspomniał o najkrótszych książkach świata, ostało mi się nieco na dysku:
"Pozycje z serii "Najcieńsze Książki Świata": - "Przewodnik po demokracji w krajach arabskich" - "Kultura polityczna" - A. Lepper - "Dominacja na świecie na przykładzie Bułgarii" - "Etykieta randkowa" - M. Tyson - "Pozytywne aspekty rządów Leszka Millera" - "Dlaczego lubię Amerykę - wspomnienia Osamy ibn Ladena" - "Jak żyć uczciwie - wzorce postępowania z kuluarów sejmowych" - "Kto zdobędzie mistrza Polski 2003 i dlaczego Legia Warszawa?" - "Od zera do bohatera" Z.Ziobro - "Łagodny jak owca" - C. Kucharski - "Przewodnik po Gołdapii - czyli moje miasto" - M. Jóźwiak - ?Let's Kick Racism Out of Football? - Wit Żelazko - "Jak dobrze przygotować drużynę do sezonu" Franciszek Smuda - "Kultura na codzień" Wojciech Kowalczyk - "Wspomnienia sponsora" Janusz Romanowski - "Jak zostać pustelnikiem" Janusz Wójcik - "Moja przygoda z kadrą" Zbigniew Boniek - "Praktyczny poradnik obsługi broni gazowej" Grzegorz Kaliciak - "Do Chin i z powrotem" Mariusz Piekarski - "Fair play na boisku" Kalu Uche - "Jak nie przegrać w kasynie" Kamil Kosowski - "Sława ma w wersach złotych zakuta" by Kucharski Cezary - "Tradycja i historia przede wszystkim" by Piotr Dziurowicz - ?Prawda faktów w dziennikarstwie sportowym" Adam Godlewski - "Z cyklu Polskie Weekendy: Wspólnie z rodziną, w kapciach przed telewizorem, oglądamy mecz" by Beer Boys '98 - ?Futbol na TAK" Jerzy Engel - "Silna wola - twój klucz do sukcesu" Anrdrzej Golota - "Ewolucja polskiego prawa karnego na przestrzeni czterdziestu lat - analiza" Tomasz Nałęcz, Anita Błochowiak pod kierownictwem ocm. Renaty Beger. - "Sztuka dyplomacji" Żak Czyrak - "O tolerancji slów kilka" o. red. Tadeusz Rydzyk - "Hamlet" William Szekspir w przekladzie Arkadisuza Baka - "Mein Liebe" Adolf Hitler - "Piotr Fronczewski i inne nadzieje polskiej pilki" Wlodzimierz Szaranowicz - "Krótki przewodnik po Birmingham" Piotr Swierczewski w konsultacji z Arkadiuszem Bakiem - "Mój glos w sprawie Jedwabnego" Adam Małysz - "Analiza sukcesu Schalke w PU 2003" - Tomasz Hajto - "Poradnik - jak rzucić palenie" - Tomasz Hajto - "Jak zostać czołowym pomocnikiem Premiership - poradnik" - Świerczewski P. - "Jak utrzymać demokrację i 100% poparcie" - Łukaszenko - "Polskie pieśni patriotyczne" - zebrane przez Olisadebe E. - "Nauka gry w piłkę w weekend" - Stasiak (ten od Opoczna) - "Rozstania i powroty - tragedia miłosna w czterech aktach " - Jordan M. - ?Jak utrzymać wladze jednoczesnie produkujac bron masowej zaglady" - Saddam - "Moja kariera jako piosenkarki" - M.Sewiolo - "Jak obronic tytul mistrzow swiata w pilce noznej" - Zizu&spolka A.D.2002 - "Jak zostac dobrym i obiektywnym dziennikarzem sportowym" - praca zbiorowa - "dziennikarzy" Tempa - "Szkola uczciwosci" -praca zbiorowa pilkarzy i trenerow wloskich pod przewodnictwem Lazio - "Jak byc uczciwym" - L.Rywin, B.Baksik, D.Chojarska z rodzina - "Jak zyc w zgodzie z prawem" - A.Lepper - "Nauka spiewu Mazurka Dabrowskiego" - Edyta Gorniak - "Ojczyzna Polszczyna" - Cezary Kucharski - "Fizyka - rownia pochyla" - Marek Kozminski - "Jak zostać modelem ?" - Jacek Krzynowek - "Szybcy i wsciekli" - Stanko Svitlica - "Szkolenie rzutow roznych" - Kamil Kosowski - "Ogniem i mieczem" - Przemyslaw Saleta - "Jak zrobic kariere ?" - Cezary Trybanski - "Masz odwage, stan na wage - czyli jak zrzucic pare kilo" - Ronaldo - "Jak wywołać wojne i nie zostać znienawidzonym" - Gorge W. Bush - "Kadra Narodowa ponad wszystko" - Jerzy Dudek przemyślenia po meczu towarzyskim z Belgią - "Jak to pojechaliśmy w 500 osób do Ostrowca" - Praca zbiorowa kibiców Wisły Kraków... - "Jesteśmy najlepsi" - kibice Amicki - "Jak ja kocham Legie" - Sylwester Czereszewski - "Błyskotliwa trenerka" - Zbigniew Boniek - "Magister" - Walduś Kiepski - "Abstynenckie zycie" - Moussa Yahaya - "Dominacja Warszawska" - młody polonista - "Ogłoszenia parafialne" - Cracovia fans - "Bystry to moje drugie imie" - Misio Listkiewicz - "Sportowy sukces '' - Anna Kurnikova - "Jak przeczytać tyle postów i nie postradać rozumu" by Plankton - "Jak przełknąć gorycz Wiślackich sukcesów i tatowej spermy" by kibice cracovi - "Polska moją ojczyzną ,Kraków moim miastem " - Cracovia - "Intelektualista" autorstwa Jana Tomaszewskiego - "Jak napisac dobry felieton" ? Jan Tomaszewski - "Dziennikarz rzetelny " - Adam Godlewski - "Poradnik jak wypelnic PITa" by Olo Moskalewicz - "O Honorze polskiej piłki słow kilka" by Stanko S. - "Techniki biegania szybkiego", "Demony szybkości" by Stanko S. - "Rozbudowa Infrastruktury I Zaplecza Sportowego Dobrze Prosperującego Miasta" - Władze Królewskiego Miasta Krakowa - "YYY EEE MHHH - kieszonkowy spis partykół by Cezary" - "Wstań powiedz zajebiście sam" czyli zwierzenia michała - "Podrecznik młodego mendżera czyli jak wysłać Wiślaka za granice - Adam pomaga i doradza" - "ogolić sie" Adam Małysz - "Moje zie(L)one serce" Łukasz Surma - "Polskość" - praca zbiorowa kibiców Ruchu Chorzów." ![]()
"Ten kto pokonał innych, jest silny.
Ten kto pokonał samego siebie, jest niezwyciężony" |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|