|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Żeby się sądzić z ruskimi trzeba wiedzieć co se stało a cudakowi raczej na tym nie zależy. Zakładam że tego nie wie. Do Ciebie mam pretensje, że żałujesz Polakom, a jak ruskim darowali to miałeś to w dupie. A kto bronił cudakowi dać pieniądze powodzianom? Do kogo masz pretensje? Od dawna twierdzę że rządzą nami debile. I teraz najważniejsze. To nie rodziny przyszły po kasę !!!! Słyszałeś od którejkolwiek rodziny ze chce odszkodowanie? NIE. Więc nie miej do nich pretensji że Tusk chce wywołać oburzenie otumanionych. Miej pretensje albo do Tuska ze wyskoczył z taką propozycją, albo do otumanionych ze ta propozycja tak ich bulwersuje. Rodziny zostaw w spokoju. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
A kto bronił załatać wały za czasów pisu? Skąd wiesz gdzie ja to wtedy miałem? I na koniec zrozum są dwie sprawy pierwsza to że chcą im dać taką olbrzymią kasę i druga która właśnie większość obraża że mecenasik powiedział iż te kwoty są śmieszne!! Ciekawy jestem czy ja wypali kiedys że adekwatna kwota bedzie milion złotych na członka rodziny też powiesz że im się należy Wyraźnie napisałem że tylko kilka rodzin najbardziej krzyczy i to tych związanych z pisem! Dlaczego jakoś Deresz umie się spokojnie wypowiedzieć? Co mniej cierpiał niż Kaczyński? Wybacz ale jak nie zauważyłeś że właśnie te rodziny wmiesząły się w polityke to musisz być ślepy. Bo jak inaczej nazwać wypowiedzi córki Wassermana? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|