|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Koleżko, poraz kolejny nie siej zamętu.
Każdy z zawodników Lechii wskoczył by do 11 meczowej? Ciekawego za kogo? Za Grzyba? Którego chce sprawdzić Smuda w reprezentancji. Za Hermesa? jedno z lepszych defensywnych pomocników w naszej lidze. Za Kascelana? Podstawowego reprezentatnta Czarnogóry, który ma oferty z Championship. Za Burkharda? którego chciała Legia pozyskać i który był wyróżniającą się postarać w rundzie jesiennej? Ty chyba kpisz albo o droge pytasz... A tak apropo. Cytat:
Także nie siej zamętu, bo bronisz choć...niemasz czego bronić
Ostatnio edytowane przez Aleks : 20.01.2011 o godz. 14:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Wyjazd zagraniczny Burkharda też pokazał, na co tak naprawdę go stać. Jest to po prostu "jeden z wielu" jakich lata po naszych boiskach w buraczanej Ekstraklasie. Hermes też jakiś cudownym zawodnikiem nie jest. A na pewno nie jednym z najlepszych na tej pozycji w Ekstraklasie, bo są choćby: Borysiuk, Injac, Djurdjević, Bandrowski, Sobolewski, Vrdoljak, Kascelan i Wilk. Poza tym najlepsze lata (o ile takie w ogóle miał) ma już za sobą. Jedyny zawodnik, który tam się wyróżnia to Kascelan i szczerze mówiąc ja nie wiem, co on jeszcze robi w naszej lidze. W Jagiellonii nie brylują indywidualności (chyba, że Grosicki, którego już nie ma) ich siłą jest kolektyw, tak samo jak w Lechii, więc nawet myślę, że zawodnicy stamtąd pasowaliby do waszej koncepcji. Nie twierdzę, że zawodnicy Lechii od razu z miejsca wskoczyliby do pierwszego składu Jagiellonii ale gadka, że piłkarze z Jagi są nie do zastąpienia to przegięcie w drugą stronę.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 20.01.2011 o godz. 14:50.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|