|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie spodziewałbym się przeprosin. Napewno już w postkomunistycznych merdiach funkcjonariusze propagandy preparują nowe"dowody" i poszlaki zręcznie omijające fakt błednego naprowadzania pilotów na pas i podawania im błędnych danych pogodowy czyli widoczność 800 m, skoro była zaledwie 200.
Wieczorem z ciekawości przełączyłem na WSI24, a tam jak się spodziewałem ww. było pomijane. W swiatowych mediach różnie, BBC na stronie internetowej bez komentarza podało suche fakty czyli błedne naprowadzanie oraz fałszywe wiadomości o pogodzi. Tyle i aż tyle. Nawet dla średnio inteligentnego wystarczy. Niemcy jak zwykle protuskowo bez zamieszczenia ww. faktów tylko jak to w ich zwyczaju z atakiem na J. Kaczyńskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja raczej też na to nie liczę.
Natomiast co do tego ""międzynarodowego nr 1" to jestem prawie pewien, że wykoncypują, iż musiał to być Lech Kaczyński. -------------------- Trzeba podkreślić, że Polacy byli zmuszeni odczytywać taśmy z wieży "domową robotą" dzięki nieuprzejmości Rosjan - obróbka taśm była tylko powierzchowna. Odczytano tylko jedną ścieżkę. Ciekawe mogą być i pozostałe. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|