|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nasi skauci powinni podsylac liste zqwodnikow przez caly rok.Tak zeby w momencie sprzedazy kogokolwiek moc powiedziec: to teraz zaczynamy negocjacje z tym, z tym i tamtym. A nie, sprzedajemy i zaczynamy szukac!
Teraz farmazon roku: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Zabijaja sie o Rudnevsa :O Jak nie Serie A to Premiership hehehe ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
W Polsce istnieje eldorado dla szemranych menagerów i ich dziwnymi klientami. Wszędzie indziej, gdzie jeden z drugim dostaliby kopa w tyłek, u nas dostają cygaro i setki tysięcy za rok udawania gry. Nikt dobry tu nie trafi. Odpad odpadu, to tak. Dlatego nie widzę sensu sprzeczać się,że ktoś komuś coś podkupił. Bo gdyby ten towar był coś wart,to zostałby zwinięty przez solidny klub z solidnej ligi a nie rozpatrywał grę w miernej lidze. Zejdziecie na ziemię, i zastanówcie się o co kruszycie przysłowiową kopię.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 18.01.2011 o godz. 18:39.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
W kwestii Rudnevsa - myślę że to sprawka jego agenta. Robi dużo szumu, zwymyślanych historyjek, żeby się nazwisko przewijało w serwisach. Potem taki pseudoskaut serwisowo-videotaśmowy pomyśli "cholera, chciało go Juve, Barca, Arsenal... obejrzę filmiki na YT". A po paru dniach... "Panie prezesie, oglądałem 'długo' piłkarza którego chciały potęgi klubowe. Barcelona i Juventus dawali 6mln ale piłkarz wolał Arsenal a ci z kolei tyle dać nie chcieli. Kupujemy?"
Ech.. Dobra reklama po prostu (choć w wypadku artykułu z serwisu 4-4-2 aż wywołująca śmiech) Odnośnie Jagiellonii - faktycznie ciekawe ruchy robi. Nie wiem jak daleko sięga ich wizja ale tak jakoś przyszłościowo mi wyglądają te transfery. Jakiś zapierdalaka na skrzydle zamiast Grosickiego i wcale nie muszą czuć jego braku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Poźniak to dobry transfer. Szkoda, że nie podpisał Siebert umowy, albo Łągiewka(ale on był nie poważny). Sądzę, że mamy szanse na mistrza.
Muszę przypomnieć że ostatnie 4 mecze gramy 3 u siebie i 1 na wyjeździe. Legia, Korona, Ruch u siebie, wyjazd Cracovia, która jakby się nie starała to i tak spadnie. Dlatego jeśli wygramy ostatnie 4 mecze(a jest to wielce prawdopodobne) to zdobywamy 12 punktów, które mogą dać mistrza |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Sprzedaż Pączka to transferowy majstersztyk. Widać, że ogromna kasa za prawa telewizyjne przysłoniła oczy działaczom z Turcji. Jeszcze niech wezmą Koksa i można uznać, że Legia się wzmocniła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Z pączków przejdzie na kebaby ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Przecież nikt za nim płakać nie będzie, bo to jest jeden z największych opierdalaczy ostatnich lat w Legii, który już dawno powinien zostać wywalony z drużyny. Ja nie mogę zapomnieć jak na wiosnę w tamtym roku stosował krycie na 5 metrów od przeciwnika. Za coś takiego juniorzy, czy chłopaki u mnie w Huraganie Wołomin wylecieliby na zbity pysk. A to czy potrafi rozgrywać albo strzelić z wolnego w tym wypadku nie ma żadnego znaczenia, gdy zawodnikowi brakuje zaangażowania i myśli wiecznie o tym gdzieby tu wrzucić słodkiego pączusia na ząb.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|