The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Donki
Banita

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2011, 19:14
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
nie wierzę żeby Koleś zgarniał 250 tys. ojro rocznie ale na szczęście to tylko w prasie napisali a jak jest naprawdę nikt nie wie.

Co do końcowego transferu nigdy nic nie wiadomo i zawsze może się coś spier****ć.

Trzeba będzie poczekać do przyszłego tygodnia co z tego będzie i oczywiście na oficjalne potwierdzenie.
A dlaczego mialby tyle nie zarabiac ?

No chyba,że uwazasz ze 250 tys to mało dla tego zawodniak ?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 14.01.2011, 19:15
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Muszę powiedzieć, że nie doceniłem działaczy Wisły. W zasadzie: nie doceniłem ich niezwykłego poczucia humoru.

Podczas, gdy część kibiców z niepokojem patrzy na sprzedaż kolejnych podstawowych zawodników, wypatrując tak potrzebnych wzmocnień - klub organizuje konferencje prasową.

Nie, nie po to by wreszcie przedstawić nowych zawodników, których pragniemy jak kania dżdżu. Ale po to, by pożegnać Mariusza Pawełka

Powiem szczerze, dosyć kuriozalne posunięcie. Mariusz oczywiście zasługuje na grzeczne pożegnanie, ale żeby robić osobną konferencję prasową z tego powodu? Jeśli to ma być odpowiedź klubu na szereg krytycznych artykułów w prasie o braku wzmocnień w Wiśle, to wypada pogratulować rozsądku;-)
Się nie znasz...

Basałaj realizuje swoje podstawowe zadanie jakiego się podjął, mocno realizuje politykę historyczną Wisły.

Teraz do historii przechodzą nasi byli piłkarze, sukcesy też się tam wybierają razem z nimi.

Za rok będą spotkania wspominkowe.

A poza tym, tak na zimno to dla Cupiała mamy najlepszy zarząd bez rokowania na pogorszenie swoich notowań. Kasę do klubu przynoszą, Cupiał się nie w....ia że ściągnięci za gruby hajs nic nie grają bo takich nie ma i się nie zapowiada żeby byli.

Chyba że to taka konferencja z małym podtekstem... Oto nasze największe wzmocnienie tej zimy
Ostatnio edytowane przez MatMario : 14.01.2011 o godz. 19:20.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.01.2011, 19:25
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Powiem szczerze, dosyć kuriozalne posunięcie. Mariusz oczywiście zasługuje na grzeczne pożegnanie, ale żeby robić osobną konferencję prasową z tego powodu? Jeśli to ma być odpowiedź klubu na szereg krytycznych artykułów w prasie o braku wzmocnień w Wiśle, to wypada pogratulować rozsądku;-)
Cóż, to tylko kolejny smutny znak naszych obecnych czasów. I tego, że nie mają czym się kompletnie chwalić.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.01.2011, 19:25
Donki napisał(a):Wyświetl post

No chyba,że uwazasz ze 250 tys to mało dla tego zawodniak ?

No o tym się przekonamy jak do nas przejdzie i co zaprezentuje.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.01.2011, 19:38
O czym Wy mówicie? Jako prawdziwi kibice wolelibyście mieć piłkarzy, którzy zarabiają jak najmniej - relatywnie oczywiście. Im więcej pieniędzy zostanie w kasie klubu, tym większe szanse sprowadzenia zawodników. Pieniędzy nie można przejadać. Trzeba nimi rozsądnie gospodarować.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 14.01.2011, 20:06
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Melikson to prawy pomocnik, oby tylko Małego nie chcieli sprzedac w tej sytuacji.
Małecki to NAPASTNIK na sile przekwalifikowany przez Skorże na pomocnika gdyż nie mieliśmy na skrzydle żadnego sensownego zawodnika, więc pojawia się nadzieja , że Mały wróci na oczywistą i naturalną dla niego pozycje, do ATAKU. Bardzo dobrze, że szukają skrzydłowych z prawdziwego zdarzenia, może w końcu napastnicy zaczną otrzymywać jakiekolwiek celne podania z tej pozycji.
Odpowiedz cytując
Nipun
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 14.01.2011, 20:15
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Małecki to NAPASTNIK na sile przekwalifikowany przez Skorże na pomocnika gdyż nie mieliśmy na skrzydle żadnego sensownego zawodnika, więc pojawia się nadzieja , że Mały wróci na oczywistą i naturalną dla niego pozycje, do ATAKU. Bardzo dobrze, że szukają skrzydłowych z prawdziwego zdarzenia, może w końcu napastnicy zaczną otrzymywać jakiekolwiek celne podania z tej pozycji.
Zgadzam się w 100% z tymi słowami! Mielibyśmy z Małeckiego większy pożytek w ataku (np. przy 4-3-3).
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.01.2011, 20:16
W kwestii bramkarza najbardziej wymowne są tu słowa Mariusza Pawełka który jako swojego następce wskazuje Filipa Kurto co jest potwierdzeniem tego co napisałem wcześniej na temat Milana Jovanicia który według mnie zupełnie nie ma pojęcia na temat bronienia.
Jeśli nie ma innych kandydatur bez zastanowienia podpisywałbym Kowlewskiego aby nie obudzić się później z ręką w nocniku.
Odpowiedz cytując
jarcze
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 14.01.2011, 20:17
Lysy napisał(a):Wyświetl post
o i tutaj wypada mi się jak najbardziej zgodzić! Powiem więcej, Małecki powinien dostać całą rundę szansę gry na pozycji napastnika. To że przydałby się ktoś nowy do tej formacji nie ulega wątpliwości, ale umieszczając Małego w ataku robimy miejsce dla Riosa który musi wreszcie odpalić. No a Melikson wymiata, na pewno zamiast Garguły by się nadał choć w niego jeszcze wierzę, może jak przepracuje dwa obozy solidnie złapie formę sprzed dwóch lat... staty miał imponujące wtedy...
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.01.2011, 20:18
Jedną nogą w Wiśle, dwoma nogami, w drodze, w locie, w samolocie itp. po k*** to piszą?
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 14.01.2011, 20:26
wiśnia napisał(a):Wyświetl post
Jedną nogą w Wiśle, dwoma nogami, w drodze, w locie, w samolocie itp. po k*** to piszą?
coby zakląć rzeczywistość

niektórzy pamiętają jeszcze Mazilu i innych Rumunów
ja najbardziej Jimeneza

baj de łej
idzie ci on jeszcze do nas czy zamienił się w tego z Izraela?

ps. http://www.sport.pl/pilka/1,96012,89...iecia,,ga.html
no to Stachu do roboty. Którykolwiek z nich u nas i byłbyś Bogiem

ps. albo tego młodzika z Southampton: http://sport.interia.pl/raport/trans...-latka,1583387
Ostatnio edytowane przez emjot : 14.01.2011 o godz. 20:42.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.01.2011, 20:47
Ja tam na pozycji bramkarza to bym chcial Adisa Nurkovicia. Byl na testach, dobry bramkarz
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 14.01.2011, 20:48
jarcze napisał(a):Wyświetl post
o i tutaj wypada mi się jak najbardziej zgodzić! Powiem więcej, Małecki powinien dostać całą rundę szansę gry na pozycji napastnika. To że przydałby się ktoś nowy do tej formacji nie ulega wątpliwości, ale umieszczając Małego w ataku robimy miejsce dla Riosa który musi wreszcie odpalić. No a Melikson wymiata, na pewno zamiast Garguły by się nadał choć w niego jeszcze wierzę, może jak przepracuje dwa obozy solidnie złapie formę sprzed dwóch lat... staty miał imponujące wtedy...
Małecki może grać na każdej pozycji w ofensywie.
Jego najlepsze cechy (mocny strzał z prawej nogi, niezły drybling, szybkość i dosyć poprawne podanie i imponująca wola walki) można wykorzystać w kilku rolach. Może grać jako schodzący skrzydłowy (taki, co nie dośrodkowuje piłek, ale schodzi do środka), cofnięty lub defensywny napastnik. W dzisiejszym futbolu nie ma podziału na pozycje, jest podział na role.
Ustawienie 4-3-3, które ponoć ma być lansowane w Wiśle jest wyjątkowo elastyczne. Może być użyte jako wzmacniające własną połowę 4-3-2-1 lub jako ofensywne 4-3-2-1. Real mecz z Villarrealem rozpoczął w formacji 4-3-2-1, by w drugiej połowie wyjść 4-1-3-2. Kluczem do tego [zmian ustawień] jest ofensywa, gdzie zawodnicy mogą występować w różnych rolach, a piłkarze, którzy mają wszechstronne umiejętności są najbardziej potrzebni.
Dlatego nie powinniśmy postrzegać Patryka jako napastnika/skrzydłowego/pomocnika. Jest zawodnikiem ofensywnym. Ale popatrzmy szczerze. Mały ma słabe dośrodkowanie i nieciekawy przegląd pola, co nie pozwala mu rozwinąć skrzydeł jako skrzydłowego od pola karnego do pola karnego. Chłopak w tej roli jest po prostu marnowany, ale chce pomóc drużynie, więc nierzadko chce brać na siebie grę, co skutkuje szybkimi stratami i rosnącą frustracją drużyny. Można go oczywiście ustawić z boku, ale nie powinien być przyczepiony do linii bocznej. Schodząc do środka może robić miejsce komuś z lepszym dośrodkowaniem jak np. Garguła.
Problem pozostaje taki, że można wykonać nawet 12345678 dośrodkowań w meczu, ale i tak liczy się to, co w sieci. Dlatego pozostawiam problem wykorzystywania podań Valcxowi. Nie żeby to on miał to robić. Niech znajdzie kogoś, kto to umie.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.01.2011, 20:53
westersyl napisał(a):Wyświetl post
W kwestii bramkarza najbardziej wymowne są tu słowa Mariusza Pawełka który jako swojego następce wskazuje Filipa Kurto co jest potwierdzeniem tego co napisałem wcześniej na temat Milana Jovanicia który według mnie zupełnie nie ma pojęcia na temat bronienia.
Jak bardzo się mylisz, zobaczysz w tej rundzie ;-)
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.01.2011, 20:54
Kurcze Stan był obecny na sali konferencyjnej i nawet słowa nie pisnął o wzmocnieniach. Ciekawe co z tym napastnikiem co miał przybyć na 1 trening? może ta druga noga mu utkwiła w samolocie?
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.01.2011, 20:59
Jeśli nie ma innych kandydatur bez zastanowienia podpisywałbym Kowlewskiego aby nie obudzić się później z ręką w nocniku.
chyba słuchałem innej wypowiedzi Pawełka niż ty. no bo gdzie on tam "wskazywał swojego następce"? powiedział tylko że Kurto zrobił ogromny postęp a trenując z nim bodaj 3 lata miał do tego prawo.
Milan Jovanić będzie w 11 sezonu w maju zobaczycie
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 14.01.2011, 21:04
Cytat:
Muszę powiedzieć jeszcze o Filipie Kurto, który zrobił duże postępy i daje znaki, żeby dać mu szansę gry. Wydaje mi się, że zrobił duży krok naprzód pod okiem trenera Łaciaka i trenera Kurdziela. Jestem za tym, żeby Filip stanął w bramce jako pierwszy bramkarz i życzę mu tego z całego serca
no Mario sugeruje że warto mu dać szansę, o czym ja piszę już od momentu zatrudnienia Juszczyka. Wszystko teraz w ich głowach niech wygra lepszy tę rywalizacje

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.01.2011, 21:09
TSW06 napisał(a):Wyświetl post
chyba słuchałem innej wypowiedzi Pawełka niż ty. no bo gdzie on tam "wskazywał swojego następce"? powiedział tylko że Kurto zrobił ogromny postęp a trenując z nim bodaj 3 lata miał do tego prawo.
Milan Jovanić będzie w 11 sezonu w maju zobaczycie
Została tam zawarta wyraźna sugestia Mariusza kogo namaszcza na swojego następce, Pawełek słowa nie powiedział o Milanie a wyróżnił takiego bramkarza jak Dolha. Według mnie Jovanić to nie porozumienie, chłop nie potrafi wyjść z bramki na 5 metrów aby zastopować prostopadłe podanie przeciwnika, jak z Koroną wyszedł z bramki skończyło się tylko na strachu i można się teraz tego śmiać.
Dodam do tego słabiutki wyjazdowy mecz z Karbachem, i brak jakiej kol wiek reakcji na gole z Koroną.
Moje zdanie jest takie, że jak zostaniem z tym gościem w bramce będzie to skandal. Jednak nie przekreślam go choć moja ocena tego zawodnika jest mizerna, chciałbym abyśmy tak na wszelki wypadek mieli sprawdzonego Kowalewskiego.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 14.01.2011, 21:18
chciałbym abyśmy tak na wszelki wypadek mieli sprawdzonego Kowalewskiego.
Ty tak na poważnie z tym Kowalewskim? ledwo co się pozbyliśmy Pawełka, a Ty chcesz żeby sprowadzono na jego miejsce kogoś znacznie słabszego? lata świetności Kowala dawno mineły, teraz chłop znacznie obniżył loty, przestań myśleć o nim jako byłym bramkarzu Spartaka i Szachtara :/
http://www.youtube.com/watch?v=RQJNoe5kS_s
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 14.01.2011, 21:29
Markus napisał(a):Wyświetl post
Cóż, to tylko kolejny smutny znak naszych obecnych czasów. I tego, że nie mają czym się kompletnie chwalić.
A wy nie możecie poczekać jeszcze pare dni?Teraz ich opluwacie, a pózniej pewnie po piętach będziecie ich całować hipokryci

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.01.2011, 21:32
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Ty tak na poważnie z tym Kowalewskim? ledwo co się pozbyliśmy Pawełka, a Ty chcesz żeby sprowadzono na jego miejsce kogoś znacznie słabszego? lata świetności Kowala dawno mineły, teraz chłop znacznie obniżył loty, przestań myśleć o nim jako byłym bramkarzu Spartaka i Szachtara :/
http://www.youtube.com/watch?v=RQJNoe5kS_s
Widziałem to, widziałem również jak bronił w Grecji, oczywiście zaznaczyłem że jeśli na ma nikogo innego na oku to niech go biorą nie chciałby widzieć kolejnego cyrku z bramkarzami. Zostanie z Milanem to według mnie samobójstwo.

W Grecji :
http://www.youtube.com/watch?v=LcMVCZ52iFw
On nie zapomniał lada dzień jak się broni mimo że puszczał sporo baboli w osatnim czasie. Pewny przy wyjściach do dośrodkowań, i jak napisałem potrafi wyrzucić piłkę za połowę.

Generalnie odsyłam Cię do mojego poprzedniego postu:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=40175
Zaznaczam też że Kowalewski to nie jest mój wymysł zdaniem portalu goool podpiszę kontrakt z nami albo wyląduje na Cyprze.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.01.2011 o godz. 21:41.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 14.01.2011, 21:41
nie rób sobie jaj... przecież dobrze wiesz że o każdym piłkarzu można zrobić filmik na youtube... Pawełek też ma swój film z fenomenalnymi interwencjami, a tak na dobrą sprawę to przez te 5 lat u nas spędzonych to tylko rundę jesienną tego sezonu miał na prawdę dobrą... ale nie ważne i tak Kowalewskiego na szczęście u nas nie zobaczymy bo głupi by był, gdyby zrezygnował z gorącego Cypru i wysokiego kontraktu na rzecz biegania po polskich kartofliskach, Boże chroń nas przed tym słabiakiem!

Westersyl, wiem, że to nie Twój wymysł, ale dziwi mnie fakt, że tak przystajesz przy tym "bramkarzu"...
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 14.01.2011 o godz. 21:46.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 14.01.2011, 21:50
a co z tymi Holenderskimi wzmocnieniami o których było głośno ? Lex Immers,Hadouri,Rigters,Verhoek ? Pisało sie że spokojnie ich sprowadzimy bo Wisła płaci lepiej niż zespoły środka tabeli w Holandii.
Odpowiedz cytując
maxipiter
Banita

Od: 09.2005

Stary 14.01.2011, 21:51
Dajcie już spokój z tym Pawełkiem i Kowalewskim. Jeden wart drugiego.
Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Stary 14.01.2011, 21:59
Kolejny dzien ciszy!!!!! czy my w ogole kogos zakontraktujemy do 1 treningu? czy kogos zakkontraktujemy podczas tego okienka? coraz bardziej jestem sfrustrowany... nie chce nic przesadzac, ale jesli przespimy kolejne okienko to dobrzeby bylo pokazac zarzadowi nasze niezadowolenie, moze odpuscic karnety,jechac cala runde na biletach z wyjatkiem jednego meczu? Ustalic ktory i postarac sie zeby nikogo na nim nie bylo? mysle ze brak kasy najbardziej zaboli...
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.01.2011, 22:00
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
nie rób sobie jaj... przecież dobrze wiesz że o każdym piłkarzu można zrobić filmik na youtube... Pawełek też ma swój film z fenomenalnymi interwencjami, a tak na dobrą sprawę to przez te 5 lat u nas spędzonych to tylko rundę jesienną tego sezonu miał na prawdę dobrą... ale nie ważne i tak Kowalewskiego na szczęście u nas nie zobaczymy bo głupi by był, gdyby zrezygnował z gorącego Cypru i wysokiego kontraktu na rzecz biegania po polskich kartofliskach, Boże chroń nas przed tym słabiakiem!

Westersyl, wiem, że to nie Twój wymysł, ale dziwi mnie fakt, że tak przystajesz przy tym "bramkarzu"...
Przystaje przy nim bo obawiam się, że nasz klub, nie znajdzie zawodnika lepszego niż ten którego jest okazja podpisać za darmo.
Osobiście wolę łysego Kowaleskiego niż uśmiechniętego Jovanicia, może to mieć o wiele lepszy wpływ na Bunoze, Chaveza, Cikosza. No chyba, że w klubie mają kogoś lepszego to niech Kowalewski jedzie na Cypr.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.01.2011, 22:33
Jeszcze trochę i możemy zacząć posądzać naszych działaczy o sabotaż
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.01.2011, 22:34
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Ależ argument. To może zaproponujemy kontrakt "bramkarzowi" z jakiegoś "klubu" prawie wszystko się zgadza...

On ma grać, a nie "sprawiać wrażenie", a wątpie by Kowalewskiego było obecnie stać na granie na dobrym poziomie.
Nie zrozumiałeś o co mi chodzi, Kowalewski to jest osobowość on jakby wydarł mordę to według mnie Bunoza zacząłby poruszać się w nieco szybszym tempie.
Prawie robi jednak dużo różnice bo Kowalewski był kiedyś jednym z najlepszych bramkarzy w Rosji oczywiście to było lata temu jednak on nie zapomniał kompletnie jak bronić. Pewne schematy bramkarz ma wypracowane tak też jest w przypadku Kowalewskiego, teraz kwestii koncentracji, pewności siebie i nie ukrywajmy refleksu czego ostania Kowalewskiemu brakuje.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.01.2011 o godz. 22:42.
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 14.01.2011, 22:39
AYALA napisał(a):Wyświetl post
a co z tymi Holenderskimi wzmocnieniami o których było głośno ? Lex Immers,Hadouri,Rigters,Verhoek ? Pisało sie że spokojnie ich sprowadzimy bo Wisła płaci lepiej niż zespoły środka tabeli w Holandii.
Z akcentem na pisało
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 14.01.2011, 22:45
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
szczebrzeszcz

A to tylko jednego zawodnika potrzebujemy? Myślałem że co najmniej kilku zawodników
nie wiem za chiny do której mojej wypowiedzi się odnosisz
oczywiście, że kilku
albo i więcej

bo przecież w lecie kończą sie niektórym kontrakty... więc znowu trzeba nowych do tego wymiana tych co się nie sprawdzili...

ojj ten burdelu który jest wynikiem ostatnich kilku lat nie prędko zostanie uprzątnięty

oby na puchary udało się załapać
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów