The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2011, 13:10
legol napisał(a):Wyświetl post
I tu lezy problem panie Drozd. Zarzucasz innym ze nie podaja merytorycznych argumentow a wiec nie mozna im wierzyc, po czym piszesz ze sondaze sa przekrecane bankowo bo Ty tak uwazasz to pewnie tak jest. Na dodatek na potwierdzenie podajesz artykul z GW ktora jest zrodlem wszelkiego zla w Polsce, klamie i manipuluje....

Oczywiscie moze i tak jest ze sondaze sa manipulowane ale twoj dowod jest podobny do dowodu o winie pilotow ktory negujesz (po prostu go nie ma)...
Sondaże są przekręcane bankowo bo ostatni sondaż przed dowolnymi wyborami jest dla PO zawsze wyższy niż wynik a dla PiS zawsze niższy niż wynik wyborów i to jest fakt. Nie żadne może.

Co do dowodu. To że sie dowiedziałem ze jakiś facet w Wałbrzychu zeznał że już kolejny raz w wyborach kupuje głosy dla PO nie zawdzięczam GW. Natomiast GW szybciutko doniosła że ów facet swoje zeznania odwołał i stwierdził że to lokalna stacja TV go do tych zeznań namówiła. Jak namówiła? Ano obiecała nagrodę dla każdego kto ujawni nieprawidłowości podczas wyborów. Wnioski każdy wyciągnie sam.

Natomiast to że Tobie nagle GW nie w smak to zastanawiające. Już tu kiedyś pisałem fakty pozostają faktami niezależnie kto je przedstawia. Niestety nie wszystkie informacje w GW przedstawiają fakty, tylko interpretacje faktów i to jest problem.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.01.2011, 13:17
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Natomiast to że Tobie nagle GW nie w smak to zastanawiające. Już tu kiedyś pisałem fakty pozostają faktami niezależnie kto je przedstawia. Niestety nie wszystkie informacje w GW przedstawiają fakty, tylko interpretacje faktów i to jest problem.
Kolejny dowód na to że jak ktoś nie zgadza się z Tobą to pewnie kocha GW. Jakbyś mnie poznał sam śmiałbyś się z tych insynuacji. Mam tyle wspólnego z GW co Ty ze zdroworozsądkowym podejściem do sprawy.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.01.2011, 13:39
Kolejny dowód na to że jak ktoś nie zgadza się z Tobą to pewnie kocha GW. Jakbyś mnie poznał sam śmiałbyś się z tych insynuacji. Mam tyle wspólnego z GW co Ty ze zdroworozsądkowym podejściem do sprawy.
To co Ci przeszkadza artykuł w GW jako "dowód"? Zastanów się trochę co piszesz.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.01.2011, 13:46
Drozd napisał(a):Wyświetl post
To co Ci przeszkadza artykuł w GW jako "dowód"? Zastanów się trochę co piszesz.
Ehh czy ja Ci wszystko musze tlumaczyc. Mi nie przeszkadza w zupelnosci, zreszta nie napisalem niegdzie ze mi przeszkadza. Przeszkadza mi to ze w 1 poscie potrafisz napisac o GW najgorsze rzeczy ze manipuluje klamie itp itd a w nastepnym dajesz artykul z GW na potwierdzenie swojej tezy.

Dobra nie chce mi sie juz pisac z Toba bo strasznie ciezko rozumujesz. Masz racje. To byl zamach. Ja pracuje dla TVN i manipuluje ludzmi. Wlasnie wychodze do pracy zeby falszowac sondaze. Bez odbioru.
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 13.01.2011, 14:03
Dobra nie chce mi sie juz pisac z Toba bo strasznie ciezko rozumujesz
Tak to jest jak się ma klapki na oczach.
Drozd masz szansę załapać się do komisji śledczych, co ty na to? Z takimi referencjami i zawziętością to byś był lepszy niż Ziobro i Macierewicz razem wzięci
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów