|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Co do dowodu. To że sie dowiedziałem ze jakiś facet w Wałbrzychu zeznał że już kolejny raz w wyborach kupuje głosy dla PO nie zawdzięczam GW. Natomiast GW szybciutko doniosła że ów facet swoje zeznania odwołał i stwierdził że to lokalna stacja TV go do tych zeznań namówiła. Jak namówiła? Ano obiecała nagrodę dla każdego kto ujawni nieprawidłowości podczas wyborów. Wnioski każdy wyciągnie sam. Natomiast to że Tobie nagle GW nie w smak to zastanawiające. Już tu kiedyś pisałem fakty pozostają faktami niezależnie kto je przedstawia. Niestety nie wszystkie informacje w GW przedstawiają fakty, tylko interpretacje faktów i to jest problem. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kolejny dowód na to że jak ktoś nie zgadza się z Tobą to pewnie kocha GW. Jakbyś mnie poznał sam śmiałbyś się z tych insynuacji. Mam tyle wspólnego z GW co Ty ze zdroworozsądkowym podejściem do sprawy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To co Ci przeszkadza artykuł w GW jako "dowód"? Zastanów się trochę co piszesz.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ehh czy ja Ci wszystko musze tlumaczyc. Mi nie przeszkadza w zupelnosci, zreszta nie napisalem niegdzie ze mi przeszkadza. Przeszkadza mi to ze w 1 poscie potrafisz napisac o GW najgorsze rzeczy ze manipuluje klamie itp itd a w nastepnym dajesz artykul z GW na potwierdzenie swojej tezy.
Dobra nie chce mi sie juz pisac z Toba bo strasznie ciezko rozumujesz. Masz racje. To byl zamach. Ja pracuje dla TVN i manipuluje ludzmi. Wlasnie wychodze do pracy zeby falszowac sondaze. Bez odbioru. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |