|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przeczysz sam sobie bo Szymkowiak był tam bogiem więc jak skończy tak jak on to nie będą nikogo szukać...
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Swoją drogą, Mirek jest jednym z naszych ulubionych grajków, strasznie go lubiłem. Ma nawet taryfę ulgową na opowiadanie bredni w c+ ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Turcy nie mogli zrozumieć, że Szymek ma już tak wyniszczone nogi, że nie może już poważnie kopać piłki. A szkoda, bo naprawdę szło mu rewelacyjnie w Turcji. A jakby nie patrzeć - ma tyle lat co Sobolewski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
ale by to było piękne, przywitać tak Adasia na wiosnę na R22 |
|
|
|
Banita
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Przywitać adasia i złamać mu kariere jak jednemu judaszowi- Dolha - co? ty wiesz co!!! to byloby piękne!!!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
i bardzo dobrze! nie mamy Pawełka w Wiśle to sobie go chociaż w akcji pooglądamy w reprezentacji
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Olo Moszkalewicz szaleje na Amber Cup!
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sarnat dopiero szaleje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To Wy chyba Jopa nie widzieliście tam!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Napiszcie coś o tym turnieju? nie wiem na jakim kanale leci...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orange Sport Info, jest skład OldBoyów Wisły, grają między innymi Jop, Olo, Szymek, Stolarczyk...
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Braci sie nie traci
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jakieś pojebane te zasad i Wisła nie awansowała do półfinału ;(
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
E co tam sie stalo ? Wyszedlem z domu na chwile po meczu ze Slaskiem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co jednym okiem widziałem, to Mati Borek się wykłócał z sędziami i zrobili małą tabelkę, w której Wisła spadła na 3 miejsce.
![]()
the end
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Nawet na towarzyskich turniejach jakies przekrety, ja .......e, polska pilka to dno
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ogarniam co oni tam zrobili.
Dla Wisły grali : Moskalewicz, Jop, Sarnat, Stolarczyk, Szymkowiak i Grzegorz Lewandowski. Z byłych piłkarzy widzieliśmy też m.in. Majdana czy Dawidowskiego. Grał też Wojciech Kaczmarek w bramce Śląska. |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
a taże Ćwielong też w Śląsku
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja przekrętu jakoś nie widziałem. Trzy drużyny miały tyle samo punktów, więc liczy się mała tabelka spotkań między nimi:
1. Śląsk 2pkt bramki: 5-5 2. Lambada 2pkt bramki 4-4 3. Wisła 2pkt bramki 3-3 ![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Liczy się to, co jest w regulaminie turnieju. A wcześniej była mowa, że w razie remisu wchodzą Śląsk i Wisła. Nie było mowy o robieniu małej tabelki i nie liczeniu wyników z Gryfem. Czytałeś przed turniejem jego regulamin, że wiesz na jakich zasadach przyznaje się awans z grupy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
No niewiem. IMO powinni brać pod uwagę bilans bramkowy, a tu Wisła i Śląsk mają +3, zaś Lambada +2. Chyba, że inaczej jest w regulaminie turnieju.
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie czytałem, ale zakładam, że skoro awansowały Śląsk drużyna Borka, to stało się to właśnie według obowiązującego regulaminu. Zamieszanie wprowadzili komentatorzy Oragne, bo pewnie sami nie wiedzieli jakie są zasady, a rozdzielili miejsca w tabeli. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Lechia bardzo dobrze sobie grała, ale ta mała tabelka to jakieś kpiny. Komentatorzy . . .
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taka zasada obowiązuje w Ekstraklasie i każdej piłkarskiej lidze w Polsce, nie tylko zresztą piłkarskiej i nie tylko w Polsce
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie turnieje rządzą się swoimi prawami. W ekstraklasie i innych ligach nie można wykonywać autu "do siebie" przecież. Jeśli regulamin turnieju przewidywał robienie małej tabelki to zgoda, wszystko było poprawnie. Ale wcześniej nie było o tym mowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
PS. Jesteście śmieszni, turniej o karton fajek a wy i tak szukacie spisku żeby udowodnić że wszyscy są przeciwko nam i ogólnie to jesteśmy mesjaszami polskiej piłki ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wszystkiego najlepszego dla Kazimierza Moskala, który kończy dziś 44 lata.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|