|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wytłumacz mi z łaski swojej, skąd Ty bierzesz informacje które są dokładnie odwrotne niż stan faktyczny?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Pewnie jeszcze kilku z naszej kadry powinno usłyszeć te słowa albo zostać bardziej uprzejmie pożegnanych.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.01.2011 o godz. 10:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Przepraszam ale sie nie orientuje. Jakie sa obecnie kryteria naszych poszukiwan? Pytam o kryteria na styczen i luty 2011 a nie te ktore mialy miejsce w letnim okienku i pozostalych latach.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zagrał 17 meczy na 18 rozegranych do tej pory... sprawdź dobrze opuścił dokładnie 10, 13 i 18 kolejkę, ale chłop zbiera mnóstwo kartek dlatego możliwe, że z tego powodu pauzował...
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 04.01.2011 o godz. 10:58.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
![]() Albo to ten nie dobry Valcx stoi za tym wszystkim. Cholera myślałem, że Bogdan zatrudnił go do transferowania zawodników do klubu, jednak jest odwrotnie. Pewnie okaże się że Bogdan nie wiedział nic o sprzedaży Brożków bo nie miał internetu w USA, a w trackie dogadywania transferu zwiedzał Statuę wolności.Czyli od 11 stycznia prezes nie zabierze głosu w sprawie wyprzedaży.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.01.2011 o godz. 11:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mój błąd,przepraszam,zawodników o nazwisku Bozovic jest kilkunastu....Sprawdzałem niewłaściwego.Ten z Rapidu jest podstawowym zawodnikiem, ma 30 wiosen i zaliczył 24 mecze w kadrze Macedonii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
I pomyśleć, że ten gość tworzył TWSD... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma tam gdzies linka do nagiej pani, która zawsze we Fakcie jest na ostatniej stronie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Brożki sprzedane jest potwierdzenie na oficjalnej. Potem ma być zamieszczona wypowiedź Valcxa o transferach
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...dze_do_turcji/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Biuro Prasowe Wisły Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A co według Biura Prasowego oznacza taki tekst: „Bracia nadal są piłkarzami Białej Gwiazdy, ale bardzo wiele wskazuje na to, że nas opuszczą. Obaj są właśnie w drodze do Turcji na testy medyczne. Można więc powiedzieć, że między klubami zasadniczo jest zgoda co do tego transferu” – powiedział dyrektor sportowy Wisły Kraków, Stan Valckx."? To znaczy Wisła nie sprzedaje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jeśli to prawda że Paweł zarabiał w Wiśle 60 tys miesięcznie a Piotr 20 tysięcy to nie dziwię się jadą do Turcji ....
Różnica w zarobkach będzie ogromna pojadą zarobią odłożą .... rzeczywiście szacunek za to że nie robili foch tyle lat i grali za te pieniądze a obaj od 2005 Paweł Piotr od 2007 roku byli czołowymi graczami drużyny.... Cóż taka kolei rzeczy że piłkarze odchodzą ...chciałbym żeby zostali bo to jednak piłkarze jednak których łatwo zastąpić nie będzie jednak prawa rynku są nie ubłagane.... Ktoś słusznie tu napisał Paweł zobaczył że sportowo już wiele nie osiągnie więc idzie zarobić no cóż jak widać zaświeciło mu się po oczami na myśl o tej kasie... Niech tylko pamięta że Turecka liga ma to do siebie że jednego dnia kasa jest drugiego zaczynają się cyrki a później zostaje ci ugoda albo sądzenie się.... Moim zdaniem oni by w Krakowie zostali ale trzeba by im dać odpowiednio 150 tysięcy i 90 tysięcy miesięcznie konkretne kontrakty na poziomie ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
A Piotrek czym zasłużył w ostatnim czasie żeby mu dać 90 tyś miesięcznie? niestety po tym transferze będziemy regularnie wędrować w dół tabeli na wiosnę, bo ja osobiście w ogóle nie wierze w jakiś konkretny transfer do nas, będą znów mydlić oczy aż dorwiemy jakiś następny szrot z 3 ligi holenderskiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
Rok temu Brożek nie strzelał, to robili to inni, w tym najprawdopodobniej też tak będzie, nawet bez transferu zastępcy Brożka. Jeśli taki Bunoza, Cikos i Chavez z czasem zaczęli grać na dosyć wysokim poziomie, to na pewno znajdzie się ktoś, kto Brożka zastąpi. Rios może odpalić w opcji, gdy on będzie głównym napastnikiem. Jeśli nie on, to pomocnicy będą musieli wziąć na siebie ciężar strzelania bramek. Zresztą okienko dopiero co się zaczęło, jeszcze masa różnych sytuacji może być. Sprzedać nie mają kogo, więc najprawdopodobniej będzie już teraz tylko sprowadzanie graczy. Nastrój tutaj jakby nam cała drużyna się w samolocie wybiła, albo Wisła spadła do IV ligi. Dajcie spokój z tym ciągłym jęczeniem, jak to źle. Powody do znacznie większych obaw były latem, a jakoś z tego wybrnęliśmy. Tym razem zapewne będzie podobnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Basałaj wraca do Polski 11 stycznia. Na razie jest na urlopie w Stanach Zjednoczonych, a sprawami kadrowymi zajmuje się dyrektor sportowy Stan Valckx. W takim momencie on na wakacjach jest ? Gdzie decyduje czas ?
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Czy...104,1,727.html KOLEJNA CIEKAWOSTKA! UWAGA! Serge Branco (31 l.). Kameruńczyk miesięcznie zarabia ponad 60 tysięcy złotych, a na boisku jest zupełnie nieprzydatny. http://www.fakt.pl/Cupial-zarabia-na...y,92070,1.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...dwoma_klubami/
Valckx o transferach |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
Ciekawe na którym on wózku tak naprawę jedzie bo mam wrażenie, że raczej bliżej mu do tego z Basałajem i Cupiałem niż z Maaskantem.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.01.2011 o godz. 12:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Do malkontentów z zeszłego okienka dołączyli jeszcze spiskowcy. Strach pomyśleć co będzie w lecie... Ps. Skąd pewność, że Maaskant też nie jest członkiem spisku? |
|
|
|
Guest
|
|
|
Bo już im zaczął nie pasować i był na wlocie, gdyby nie wygrana z Lechią już by go tu nie było.
Zresztą nagadali mu głupot o LM, itp, mimo swojej dobrej opinii tam zmienił Holandię na Polskę. Valckx mam wrażenie że czuję się tu jak ryba w wodzie . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Valcks niby mówi, że do transferu Brożków jeszcze nie doszło, a potem dodaje, że jednak straciliśmy trzech zawodników. Ciekawe...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
Nawet czterech CLEBER PAWEŁEK i Bracia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
O Boże, ty naprawdę wierzysz w ten spisek! Nie pozostaje mi nic innego jak podziękować Ci za rozmowę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
A czego wy oczekiwaliście po Valckxie? Że przybiegnie na konferencję z 5 nowymi zawodnikami?
Przecież mówi że pracują nad transferami żeby je było mozna przeprowadzić jeszcze przed rozpoczęciem treningów. Nagraliście się w FM i myslicie że można parę razy kliknąć żeby ściągnąć do Wisły wielkie gwiazdy i nadzieje światowej piłki ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Rozumiem teraz dlaczego nie było szansy na kompromis z Pawełkiem - no bo kasę jaką chciał zarabiać, zarabia już Branco ![]() Ciekawy jestem ile zarabia inny szrot - kebab Boukhari... A niby ci obcokrajowcy mają byc tansi od Polaków.... rozumiem że gdyby Branco i Boukharii coś grali. Kasy koszą jak lodu a grają badziew. Na pewno Pawelek był bardziej wart tych 180 tysięcy euro niż Branco. Co nie znaczy że Pawełek to dla mnie wymarzony piłkarz. Oj nieźle to w naszym klubie wyglada za Valxca..... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|