|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Pozdro ![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No to podaj może jeszcze definicję co jest dla ciebie teorią spiskową, a co nie. Bo granica jest bardzo cienka. Z tekstu, że cię te teorie śmieszą, wnioskuję, po prostu, że odrzucasz coś czego sam nie jesteś w stanie pojąć, ośmieszasz to, bo głupio ci jest przyznać, że ktoś jest mądrzejszy. Czemu teorię o zamachu odrzucasz automatycznie? Bo ruscy, nie mieli powodu, możliwości czy okazji?
Ostatnio edytowane przez carpenter : 16.12.2010 o godz. 15:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Myślisz że gra była by dla nich warta świeczki? dokonali by zamachu, nie zważając jaki konflikt by to wywołało? tylko dlatego że ostro się wypowiadał? nie jestem jedynie w stanie pojąć debili którzy rzucają teorie bez pokrycia w tak ważnej i drażliwej sprawie. To nie jest sprawa katastrofy beż załogowego samolotu, tam zginęła para prezydencka, ostatni prezydent na uchodźstwie i rodziny ofiar katyńskich, a niektórzy sobie chyba nie zdają z tego sprawy... Nie odrzucałbym teorii o zamachu gdyby była chociaż jedna wiarygodna ku temu przesłanka. Uważam że nie wszystko jest jasne, bo gość co robi filmik zaraz po katastrofie umiera po wrzuceniu go na neta, ale to nie świadczyć o zamachu przecież.. tylko np o rażących niedopełnieniach ze strony rosyjskich kontrolerów, których się na pewno dopuścili.
a tu to się faktycznie popisałeś inteligencją i elokwencją, faktycznie temat do śmiechu że aż boki zrywać. A o komplekach a propos przynależności do partii masz inny temat ![]() mógłbym zarzucić więcej przykładów, ale nie bede tracił na to czasu. Dałem cały cytat żebyś mi zarzucał wyciągania słów z kontekstu. Myślę że powinieneś sobie zrobić przerwe od monitora. Uprzedzę cię jeszcze i od razu napiszę że nie jestem PO-wcem. Powód: "dyskusja z matolstwem"
Ostatnio edytowane przez Lewy'88 : 17.12.2010 o godz. 12:42.
![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
![]() To jest "Hyde Park".
![]() Polecam słowa zmarłego już niestety prof. Pawła Wieczorkiewicza, historyka ... (Jest też do znalezienia temat w "Hyde Parku" bo kiedyś wrzuciłem linka do tego wywiadu) Zacytuję więc prof. Wieczorkiewicza: "[...] Historyk, który mówi krytycznie o tak zwanej spiskowej teorii dziejów, jest historykiem niepoważnym, hołdującym historii dla idiotów lub prostaczków, którzy wierzą w to, co widzą w telewizji i czytają w gazetach. Jest bowiem historia prawdziwa i historia medialna, fasadowa. Ta prawdziwa w dużej mierze toczy się za kulisami. A za nimi działają przede wszystkim tajne służby. " http://historia.pl/
Ostatnio edytowane przez yarow : 16.12.2010 o godz. 17:44.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
"Pozjadałeś rozumy", bo próbuje używać mózgu? "Zbyt poważna tragedia żeby to komentować" ? To co na forum to tylko o duperelach? "Kłócić się jak dzieci"? Przedstaw jakieś argumenty to nie będzie dziecięcej kłótni. Istotą jest poznanie PRAWDY OBIEKTYWNEJ. To zadecyduje o przyszłości Polski. Bo na kłamstwie już raz budowano przyjaźń Polski Radziecką, a za prawdę do paki. Taka sytuacja nie może się powtórzyć. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
tylko że to właśnie bardziej prasie zależy na teoriach spiskowych które podnoszą sprzedaż.. ja opieram się na faktach: mgła, nieprzygotowane lotnisko, presja na pilotach, od siebie pewnie dołożyli też Rosjanie w wieży (błąd ludzki) chyba że pilot był na usługach Rosji, a cały ten zamach planowali od 40lat - uśpiony agent ;]
Ostatnio edytowane przez barthok : 16.12.2010 o godz. 18:24.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|