|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
![]() PS. Facet (kobieta), który przez wiele lat oszukiwał swoją rodzinę i żonę....tak, tak, wzór cnót i prawdomówności...
![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Dzisiejsza wypowiedź Kłopotka z PSL-u, jak widać nawet w koalicji rządzącej niektórych irytuje już manipulowanie Smoleńskiem:
Cytat:
Polecam także do przeczytania jak dezawuowało się naukowców ws Katynia w latach 50-tych. śmiących twierdzić że zbrodni tej dokonali Niemcy. Przy okazji taki fragmencik - czy tylko mi to coś przypomina? http://bezdekretu.blogspot.com/2013/...y-kamstwa.html Cytat:
Cytat:
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najnowszy wiersz w tematyce smoleńskiej....
W Smoleńsku pan był? - Nie, nie byłem A kto z komisji był? - nie pamiętam, notatki gdzieś zgubiłem. Ktoś był przy sekcjach zwłok? - Nie, lekarze nie zdążyli Czy badaliście wrak? - Nie, Rosjanie nas nie dopuścili A brzozę badaliście? - Nie, myśmy ją tylko zmierzyli. Z jaką dokładnością? - O dwa metry żeśmy się pomylili Badaliście czarne skrzynki? - Tylko kopie, oryginałów Rosjanie nam nie dali. A kto skopiował? - Rosjanie skopiowali. Badaliście wieżę? - Nie badaliśmy, Rosjanie się nie zgodzili A taśm z wieży słuchaliście? - Nie, nawet żeśmy o to nie prosili A głosu generała, kto robił odsłuchy? - Był taki jeden ekspert, niestety ciut głuchy A wracając do brzozy: czym mierzyliście? - Na oko! Miejsce złamania oglądaliście? - Nie, bo było za wysoko Był trotyl na fotelach? - Nie było, na nasz węch Ale detektor wykazał... - Detektor to rzęch! A ekspertyza, czy była jakaś, że brzoza ucięła skrzydło? - Pytania są tendencyjne, odpowiadać mi zbrzydło... To skąd właściwie wiecie, co się w Smoleńsku stało? - To oczywiste przecie, walnęło i się urwało... http://januszwojciechowski.salon24.p...swieconej-wody ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mi się za to podobało ,jak Antek na spotkaniu z plebsem (przeciwieństwo młodych i wykształconych) mówił ,że Smoleńsk to było wypowiedzenie Polsce wojny, tak że moherowe baby z wrażenia rozdziawiały gęby
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Kolejny, co nie ma pojęcia o co chodzi w "prawdziwym" badaniu Katastrofy Smoleńskiej
. Mam nadzieję na szybkie dementii Polskiej Akademii Nauk ws swojego prezesa, prof Kleibera:profKleiber napisał(a):
EDIT. No i wykrakałem, dymisji Kleibera domaga się już sam Stefan Niesiołowski ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 24.09.2013 o godz. 10:08.
![]()
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
A Jarek i Antek ,wciskając kłamstwo o tym że w Smoleńsku był zamach, wygrają wybory w 40 milionowym kraju. To są dopiero Himalaje absurdu i debilizmu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Już były wybory w 2011 roku i wygrali wciskając ten "kit" wg. Ciebie ? Przegrali różnicą 10% więc jakby nie mieli mocnych dowodów to chyba nie ciągnęli by tego tematu przed kolejnymi wyborami (choć w ostatnim tygodniu to prokuratura wojskowa wyciągnęła temat Smoleńska wspólnie z zaprzyjaźnioną Wyborczą, ale lemingi i tak łykną, że PiS znowu gra Smoleńskiem)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Obiektywizm... Widzisz - Ty od samego początku tego tematu nie zadałeś sobie trudu, by przyswoić dostępne raporty czy analizy. Twoja wiedza opiera się na tym, co napisze Wybiórcza albo wyduka Lasek. BB wszystkie brednie GW wypunktował, pokazał jaką piękną manipulacją posłużyła się michnikowa gazetka (a co za tym idzie wykazał jakie głupstwa łyknąłeś).
Z Tobą poważnie dyskutować nie można, bo jesteś na poziomie debila pysia czy innego Szpena. Powtarzasz brednie, które sto razy były dementowane, stąd prowadzenie z Tobą rozmowy jest bezcelowe. ps. Tak - Lasek wypunktował Macierewicza Szkoda, że nadal ten wielki specjalista badań żadnych nie wykonał, które choć w części potwierdziłyby jego banialuki albo podważyły analizy Biniendy... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A jakież to ma kompetencje Lasek, żeby pouczać Biniendę w szeroko pojętej kwestii "wytrzymałości materiałów"? Czy Twój mózg jest w stanie pojąć, że badaniami katastrof lotniczych zajmują się specjaliści z różnych dziedzin? Binienda zajął się swoją działką, wykonał odpowiednie analizy i obliczenia, przedstawił swoje wnioski. Co zrobił Lasek oprócz paplania w mediach?
Jak pisze gazeta "doświadczenie Macieja Laska w badaniu zdarzeń lotniczych robi wrażenie tylko z pozoru. Pracując w Państwowej Komisji Badania Wypadków Lotniczych od 2002 roku, zetknął się z wieloma wypadkami lotniczymi, ale wyłącznie małych samolotów, szybowców, balonów itp." http://fakty.interia.pl/raport-lech-...ampaign=chrome Nie jestem w stanie zweryfikować powyższego artykułu (chociaż w sumie co tu weryfikować - czy w Polsce w ostatnich latach mieliśmy poważne katastrofy lotnicze?), ale jeśli jest prawdziwy no to z Laska "szpec" że ho ho ![]()
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 20.09.2013 o godz. 07:07.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Badał katastrofę balonu meteorologicznego w Pacanowie i tam zdobył niezbędne doświadczenie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pracodawcy muszą się odciąć żeby dostać kasę od Kudryckiej z Ministerstwa. Zapewne dostali taką instrukcję bo w jednym czasie wpadli na ten pomysł "oświadczenia"
. Naukowcy nie muszą być specjalistami od katastrof, wystarczy, że znają się na termodynamice czy specjalistami od materiałów. iTępota niektórych ludzi jest powalająca. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
AS myśli, że jest taki wydział na polibudzie - "katastrofy lotnicze"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wyobrażacie sobie jaką pożywkę miałoby stadko lemingów, gdyby któryś z ekspertów od Macierewicza był astrofizykiem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno byliby zachwyceni - kosmiczny zespół Antoniego Macierewicza !
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Trafne i rzeczowe wypowiedzi Artymowicza
Potrafisz je chociaż przytoczyć? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...?ticaid=11157c
Masz poczytaj se ,choć i tak wiem ,że to nic nie da... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Żenada kmiotku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serek, o czym tu dyskutować....Przecież doświadczenie Pawła Artymowicza w badaniu katastrof jest bezcenne
![]() "Badał pan kiedyś amatorsko lub bardziej profesjonalnie jakieś katastrofy lotnicze?" ""Yyy, oczywiście, to nie była pierwsza katastrofa, o której myślałem" http://www.tokfm.pl/Tokfm/10,115170,...taleniach.html ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pamięć mnie chyba nie myli... to czasem nie Artymowicz uważał - do czasu - Szuladzińskiego za wyjątkowej próby eksperta?
ed. Nie widziałem tego wywiadu... Niestety po nim wiadomo, że AS ma rację - nie dość, że Artymowicz myśli o katastrofie w Smoleńsku, to jeszcze myślał i interesował się katastrofą w Mirosławcu. Ekspert!
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 20.09.2013 o godz. 19:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Antek Policmajster ma takich speców w Komisji, jacy sie do niego zglosili...nie chlopa wina. W sumie to mu nawet współczuje ale sobie zasłuzył bez watpienia
![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
raczej bym powiedział że jacy sie nie bali po tym jak w Zalewie Rybnickim odnalzeiono poćwiartowane zwłoki inż Eugeniusza Wróbla,zabójstwie Krzysztofa Zalewskiego czy samobójstwach Dariusza Szpinety oraz chor. Remigiusza Musia a na zawał zszedł dr. inż Włodzimierz Abramowicz (jeden z najlepszych na świecie specjalistów od zagadnień kontaktowych, czyli zderzenia obiektów takich jak samoloty, statki, samochody, z którego dokonań i programów zderzeniowych korzystały dziesiątki firm na świecie.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.09.2013 o godz. 06:21.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Może napisałbyś coś o ekspertach drugiej strony? Lasek - ten co badał balony czy Artymowicz - wróżbita? A może pogadamy o tym wspaniałym pilocie od Millera, co to chciał na oparach dolecieć ale nie doleciał i malutkim samolocikiem ściął latarnię? Bininenda jest cenionym fachowcem w swojej dziedzinie, zajął się tym co potrafi, czyli zbadaniem możliwości urwania skrzydła przez brzozę. Tylko tyle. Co masz mu do zarzucenia? Czy nie zrobił badań i symulacji? Czy nie wykorzystał do tego specjalistycznego sprzętu? Dane? Użył dostępnych - nie dziwi Cię, że nikt nie chce udostępnić szczegółowych? Nie dziwi Cię, że nikt nie wykonał takich badań ze strony komisji Laska? Przecież mają dostęp do wszystkich potrzebnych danych - dlaczego nie zatrudnią neutralnych fachowców, nie zlecą im wykonania odpowiednich symulacji by ostatecznie tezy Biniendy włożyć między bajki? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Reżimowy propagandysta Kraśko zagoniony w Kozi Róg przez Maciarewicza
:http://wpolityce.pl/wydarzenia/62977...i-technicznych |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Hehehe
Ale przewodniczący Lasek ma uznanych w świecie ekspertów, na dorobek których nikt nie ma odwagi się powołać. To najpewniej z czystej nieśmiałości ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiersz wiernie oddający prowadzone "śledztwo". Post DonaltSSk kompletnie miażdży tych amatorów z komisji Laska i jego wyznawców. Jak się czyta ich "dokonania" to bez przerwy jest tylko ZERO
. Szkoda, że w reżimówkach nikt nie przedstawi jacy "fachowcy" reprezentują Tuska robiąc z siebie i POpieraczy, zwykłych błaznów za ciężkie pieniądze z naszych podatków.Przecież to jest jasne, że do żadnej konfrontacji nie dojdzie, bo taki Binienda nie miałby z kim prowadzić dyskusji, ci amatorzy o tym wiedzą i ich mocodawcy też. Oni chyba nie wiedzą więcej na ten temat niż np. AS82 ![]() A tu z ostatnij chwili, dla przeciwwagi obiekt nagonki reżimowych mediów, prof. Jan Obrębski uchonorowany za osiągnięcia: http://wpolityce.pl/wydarzenia/63120...e-dla-naukowca Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 23.09.2013 o godz. 16:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Hihihi
Cudak bredzi o kabarecie a świat nauki : Prof. Jan Obrębski z parlamentarnego zespołu do spraw zbadania tragedii smoleńskiej Antoniego Macierewicza został dziś honorowym członkiem Międzynarodowej Organizacji Struktur Przestrzennych i Konstrukcji Powłokowych - IESS. To międzynarodowe stowarzyszenie od pięćdziesięciu lat skupia specjalistów różnych dziedzin zajmujących się lekkimi konstrukcjami. Konferencję rozpoczęła uroczystość, na której prof. Jan Obrębski otrzymał tytuł honorowego członka stowarzyszenia oraz wygłosił wystąpienie podsumowujące swój dorobek naukowy. Jedynym Polakiem odznaczonym przez stowarzyszenie jest, poza prof. Obrębskim konstruktor największego teleskopu – Stefan Medwadowski. Jest to rzadkie odznaczenie przyznawane raz do roku specjalistom z całego świata przez kapitułę stowarzyszenia. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Próba szmacenia przez Tuska i jego bandę tak wybitnych naukowców to pogwałcenieWielkiej Karty Uniwersytetó Europejskich:
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
U Lisa teraz manipulują w najlepsze - propaganda jak za PRL-u
Dowiadujemy się na przykład, że młodzi wykształceni w zamach nie wierzą a debile bez szkoły jak najbardziej.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 23.09.2013 o godz. 21:33.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|