|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
witam szanownych wspolforumowiczow
jak by ktos mial ochote i czas to relacja z obchodow 3 rocznicy Katastrofy Smolenskiej mozna ogladac w Telewizji Republika: http://www.telewizjarepublika.pl/ sam jestem ciekaw jak to bedzie wygladac. zycze udanego poranka ziuk_NYC ![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Katyń 1940
Smoleńsk 2010 Pamiętamy ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Raport millera powinien w księgarniach leżeć na regale "Baśnie i legendy". Jest w nim TAWS 38? Pancerniacy, wyjaśni któryś ?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Drozd, ja Ci tego nie będę wyjaśniał. Zapoznaj się z faktami i wyciągnij wnioski
.Jeśli chodzi o TAWS 38 to mam nadzieję, że ktoś to wyjaśni i wtedy znowu odpadnie Ci jeden argument .
Ostatnio edytowane przez eloelo : 10.04.2013 o godz. 09:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.04.2013 o godz. 09:40.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jakich wspólnych cech? W Katyniu strzelano w potylicę w bliskiej odległości, więc w Smoleńsku również ludzie Putina, czy Tuska dobijali w ten sposób osoby, który przeżyły katastrofę (dobrze pamiętam jak szafowałeś tym argumentem na forum)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
http://ewidentnyoszust.nowyekran.pl/...r-ze-smolenska |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Słyszałeś strzały na filmiku którego autentyczność potwierdziła nawet prokuratura? Czy odpaliłeś mechanizm wyparcia? Trzylatek jak zasłoni oczy to myśli ze go nie widać, jeszcze Ci to nie przeszło? Podstawowym wyznacznikiem podobieństwa tych tragedii jest kolportowane na ich temat kłamstwo. A jak wiadomo kłamie sie w jakimś celu. Cel kłamania przez dziesięciolecia w sprawie Katynia przypuszczam że znasz. Po co ktoś kłamie w sprawie Smoleńska? Tym właśnie powinna zająć się prokuratura i śledczy, zgonie z zasadą starą jak świat...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.04.2013 o godz. 10:03.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Więc kogo obarczacie za zamach skoro jesteście tego tacy pewni? Kto wg. Was za tym stoi?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co więcej, uważam że to samo środowisko jest tym "seryjnym samobójcą", które co jakiś czas dopada różne wpływowe osoby lub osoby posiadające dużą wiedzę na tematy o których publicznie się nie mówi. Żeby była jasność - Donald Tusk to jedynie marionetka i płotka przy reprezentantach środowiska o którym wyżej napisałem. Z dużą dozą przekonania mógłbym napisać, że jest nawet na ich smyczy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
w dzisiejszym świecie pełnym inwigilacji, podsłuchów, radarów, satelitów i innych zdobyczy technologii nie jest mozliwym, aby UE, Stany i cała reszta wysoko rozwiniętych krajow nie wiedziała co sie naprawdę stało. A skoro mic nie słychać i nic nie widać to albo zamachu nie było, albo był zorganizowany przez najważniejszych ludzi na świecie. Drugie jest raczej nie mozliwe, więc pozostaje wypadek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nikt nie będzie "umierał za Polskę" skoro spora część Polaków zamiast włączyć myślenie woli nie myśleć, nie wiedzieć, ewentualnie wyśmiać bo trzebaby się w innym wypadku przyznać, że ten "kurdupel", "kartofel" "wstecznik" chory z nienawiści, nic nie znaczący "prezydencik" nic nieznaczacego kraiku, jednak coś znaczył dla kogoś tak potężnego, kto potrafił sprawić zamach. W jakiejś poważnej sprawie. A to nie przejdzie! Część Polaków może przyjąć każdą wersję Katastrofy oprócz jednej: zamach. Przede wszystkim na Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Trzebaby wtedy sobie wszystko poprzestawiać w głowie. I nawet ten "Wawel" ... Problem ta część Polaków ma w swoich głowach i nie potrafi go przeskoczyć. Obecna administracja USA nie ma żadnego w tym interesu aby sobie zmieniać relacje z Rosją. Cytat:
Zresztą, niektórzy "najważniejsi" nie mieli nawet problemu z nieuczestniczeniem w pogrzebie Prezydenta. Wiadomo, "wulkan" na Islandii ... Drugie jest niemożliwe? ... Bo kto tak powiedział? Ma być niemożliwe czy jest niemożliwe? Każdą hipotezę można przyjąć. Dlaczego "nie"? Nie, bo nie? Dlaczego, że jest szalona i przeczy zdrowemu rozsądkowi? Pancerna brzoza też przeczy zdrowemu rozsądkowi.
Ostatnio edytowane przez yarow : 10.04.2013 o godz. 16:09.
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Co do USA ,które nie chce sie narażać Rosji ,i które rzekomo coś wie na temat katastrofy ,to macie tu kolejny spisek (trudno zliczyć który) , po którym powinniście wypowiedzieć USA wszelkie stosunki dyplomatyczne ,bo znów nas poświęcili na rzecz Rosji . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Dlatego przykład jak kulą w płot. Obecnie jest podobnie, nieoficjalnie wiedzą ale oficjalnie nie wiedzą. A odnośnie inwigilacji, to najbardziej ją rozwinął względem swoich obywateli rząd Tuska. I o tym mówi się już głośno tylko nie w reżimowym TVN czy innym GW-nie. Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 10.04.2013 o godz. 17:51.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Drozd, więc dlaczego nikt się tym nie zajął?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zadajesz pytania osłabiające, spytaj się Tuska ...
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Idziemy coraz dalej, jestem ciekawy czego za chwilę się dowiem...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że wiedziałbyś sporo więcej, gdybyś posiadł przynajmniej w stopniu podstawowym zdolność czytania/słuchania ze zrozumieniem co piszą/mówią inni.
Wrócił! W wielkim stylu. Już się bałem, że Cię w jakimś zakładzie zamknęli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
eloelo, Ty jesteś w ogóle Kibicem Wisły? Zarejestrowałeś się jak SmutnyRomantyk(na chwilę przed rocznicą smoleńską) tylko po to, żeby udzielać się w tematach politycznych? Plus dwa posty w Kibicowaniu, nie wnoszące niczego do rozmowy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
@ eleelo zarejestrował się przed rocznicą tylko po to aby siać zamęt, pewnie jakiś młody z Ruchu Palikota albo Młodych Demokratów. Chce czymś zabłysnąć, ale na razie mu to nie wychodzi i tylko się kompromituje ...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dobrze
. Już się tu nie wypowiadam bo widzę, że każde inne zdanie niż Wasze jest złe i w ogóle be ). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli wpadłeś po bredziłeś, ośmieszyłeś się pare razy, na żadne pytanie merytoryczne nawet nie próbowałeś odpowiedzieć i znikasz. Ufff ...
![]() Każdy odwiedzający będzie miał teraz możliwość zapoznania sie z poziomem prezentowanym przez pancernych brzozowców. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No i przez Drozda jestem ponownie
.Zamach, zamach... A o błędach pilotów nikt nie słyszał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zostawcie go w spokoju- niech piszę- póki nikogo nie obraża.
Ja nie wiem czy to był zamach, jednak wg mojego przekonania teza o tym, że mogło dojść do wybuchu na pokładzie (np paliwo) jest wg mnie bardzo prawdopodobna. Nie bez znaczenia jest fakt, że kompletnie nie mam zaufania do komisji śledczej jak i państwa Polskiego po tym w jaki sposób podeszli do postępowania po tym, co się stało w Smoleńsku- kłamstwa w Tv, kłamstwo z Błasikiem, "jak nie wylądujemy to", "Kopaczka i kopanie", okradanie z rzeczy Przewoźnika ,próba spalenia rzeczy osobistych jednej z ofiar, jaja z ekshumacjami, kłamstwo z niewykryciem trotylu a jednak wykryciem i ta gra słówek.... itd... Patrząc się na symulację zrobioną przez komisję Millera, gdzie ogromny Tu-154, z potrójnymi dźwigarami z duraluminium zachowuje się jak zabawka z papieru przy kontakcie z drzewem w okolicach jego korony, robi półbeczkę na parunastu metrach - tyle że sama jego rozpiętość skrzydeł to ok 38 m(!!!) i rozpada się na dziesiątki tysięcy części rozsypanych na ogromnej połąci terenu po kontakcie z bagnistym tererenem - to myślący człowiek po prostu zadaje sobie pytanie. Jak to Kur** jest możliwe....
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 10.04.2013 o godz. 11:05.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wiele rzeczy niektórym wydaje się niemożliwe, a jednak to fakty...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W takim razie niech spotkają się naukowcy od Macierewicza i naukowcy od Millera- niech podyskutują. Jedna strona cały czas z otwartymi rękami zaprasza do dyskusji, więc teraz, mam nadzieję, że komisja Millera po uzyskaniu nowego statutu zechcę skonfrontować się z Biniendą, Berczyńskim, Nowaczykiem i Gajewskim, a nie tak jak teraz wykręcała się co chwilę.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 10.04.2013 o godz. 11:19.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A propos "ekspertów":
Cytat:
![]() całość: wis.la/bm22b |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego nie powiedział bym że pancerniaki jak eloelo nikogo nie obrażają. Bo swoimi wypocinami obrażają ludzką inteligencję, a przez to i wszystkich którzy z niej korzystają.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Długo jeszcze moderatorzy będą znosić kolegę eloelo?
![]() Cześć Ich Pamięci! Ps. Już nawet gubernator obwodu smoleńskiego dzisiaj mówił coś o "pamięci o POLEGŁYCH", to ci fashol z niego... ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|