The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2010, 10:28
Kenet , święte słowa , nasza Polska jest niby krajem gdzie .."prawo zawsze prawo znaczy a sprawiedliwość -sprawiedliwość.." ale jednak osoby typu Jaruzel , Kiszczak , Płatek i kilku innych powinni leżeć w ziemi lub gnić w pierdlu...
Miałem 7 lat jak wprowadzono stan wojenny i sporo pamiętam choć niewiele wtedy zrozumiałem , pamiętam jak mój ojciec wrócił na nogach!! spod Olkusza , było 15 st. mrozu , spałowali go zomowcy a w hotelu w którym mieszkał na delegacji zomowcy wybili połowe szyb i zagazowali robotników... Co się działo w całej Polsce wiadomo , ilu zginęło też wiadomo , ich rodziny lata upominały się o odszkodowania i rechabilitację. A te kur..y się śmieją , przedłuiżają procesy w nieskończoność (pewnie do śmierci lub przedawnienia) i biorą generalskie emerytury. Szlag człowieka trafia.

Wszystkie te kanalie z WRONy powinny skończyć jak dyktator Rumuni albo gen.Gruba który strzelił sobie w łeb.

Ps. Przypomniało mi się że współpracował z nimi niejaki M. Giertych ..... no comments.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów