|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bouli skąd masz takie grafiki? Jakbyś mógł to podeślij linka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Facepacki mam stad: http://www.sortitoutsi.net/forum/top...d-info-inside/ (7 paczek po 500 MB kazda
Kitspacki polskiej ligi http://www.cmrev.com/grafika/plik/Po...1-_SS_09_.html Logopacki : http://www.cmrev.com/grafika/plik/FM...ack-_FMF_.html ( 225 MB) lub http://www.centrumfm.org/grafika-pli..._Magapack.html (230 MB) Ogolnie wszystko co mam wrzucone do fma mam albo z fmcentrum albo z cmrev. http://www.cmrev.com/fileplanet/plik...nstalator.html - plik odblokowujacy dostep do "ogromnej bazy danych" - plik ktory daje dostep do "nizszych lig" - plik poprawiający bazę danych FM-a - polskie znaki (CFM_Polish_Fix_Name_1.36) - facepacki sedziow - CM Revolution Polish Media Pack.
Ostatnio edytowane przez bouli76 : 05.12.2010 o godz. 23:18.
![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie. Chce zatrudnić większą ilość trenerów obecnie mam 5 i zarząd zawsze się przeciwstawia.. Gram oczywiście Wisłą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam problem, mianowicie chodzi mi o to że nie działa mi 2 liga ;/
Ściągnąłem, wgrałem i lipa..... Możecie mi coś doradzić |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tez mialem problemy z zatrudnianiem trenerow - musialem kilku zwolnic zeby moc zatrudnic kolejnych. Ogolnie da ise oszukac zarzad ale trzeba najpier kogos zwolnic (np. scouta) zeby probowac zatrudnic trenera. ![]()
Musisz wszystko zaczac od nowa - stworzyc nowego managera i tam wybrac baze danych i ligi ktore Cie interesuja. Jesli zrobiles wszystko wg opisu i wgrales w odpowiednie miejsce i nie dziala to nie mam pojecia w czym jest problem - u mnie to dziala. Musisz wgrac plik z nizszymi ligami wg opisu: "Instalacja: Po ściągnięciu, skopiuj plik Polska.dbc do folderu Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data. Włącz grę, kliknij „nowa gra”. Wybierz bazę danych 11.1.0 i zaznacz dodatkowe polskie ligi." http://www.centrumfm.org/plik-485,FM...pdate_v10.html ![]()
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wisła i Lech w 2 rundzie eliminacyjnej pucharu Europy ! ^^
Szkoda, że to ja trafiłem na MC, a oni na Twente Enschede.. ;/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przede mną wyjazd do Serbii na 4 r. el. do L.M..
Rywalem Partizan! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale ta gra potrafi w....ić człowieka. Do pucharu UEFA nie awansowałem, wygrałem natomiast PP i Ligę z 10 punktową przewagą nad drugą Legią.W drugim sezonie klub przejmuje grupka kibiców, który na transfery udostępnia mi 200 tysięcy złotych. Nie mam pieniędzy, żeby przedłużyć kontrakty ze starymi zawodnikami, a co dopiero podpisać z nowymi.Wkurzyłem się i zacząłem jeszcze raz, zobaczymy jak teraz pójdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Relax. Take it easy
w każdej chwili możesz zmienić klub ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie pomóżcie, bo już mnie tu ch** strzeli. 3 razy zdarzyła mi się już następująca rzecz:
Gram normalnie, nagle okno z grą sie pomniejsza i wyskakuje komunikat: FM is running dangerously low on memory. Jak próbuje pozabijać jeszcze parę procesów i klikam OK, wyskakuje, że skończyła się pamięć i FM się wyłączy, po czym rzeczywiście to robi. Zaznaczam od razu, że pamięć operacyjna nie jest tu problemem (4GB), ani pamięć stała (ok. 300GB wolnego). Ktoś potrafi pomóc? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Co do tych trenerów jeszcze, to w FM 2010 można było z trenerów zrobić asystentów (podpisać nowy kontrakt np. na rok) i dzięki temu zwalniało się miejsce na trenerów. Niestety z trenerem od przygotowania fizycznego i fizjoterapeutami to już był problem. Trzeba czekać do następnego sezonu, bo co sezon zwiększają limit.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śladami Macieja...
Po nieudanym początku sezonu 2012/2013 postanowiłem podać się do dymisji. W marcu 2013 roku objąłem stanowisko managera w Legii Warszawa, które jak dotąd piastował Maciej Skorża. Po dwóch Mistrzostwach Polski, ta sama historia. Odrzucić taką propozycję byłoby grzechem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To przykra musi być wiadomość dla Cb bo mecz z Wisłą skończy sie 0:4
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gra ktoś w FMie 2011 drużyną FC Fullham bo nie wiem czy mam buga ale na dzień dobry Mark Hughes jest moim asystentem chociaż wcześniej był menedżerem Fullham możliwe by były menager był asytentem w klubie w którym wcześniej siedział na ławce trenerskiej jako menager bo nie wiem czy bug czy jak
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To tylko gra, kto by mi nie mówił, to tylko gra.
Aczkolwiek, lepiej żeby osoby ze stadionu (szczególnie te które taranowałem, po golach Drużyna jest w rozsypce, więc stanowi to dla mnie spore wyzwanie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nieprawda ja nie miałem Maaskanta jako asystenta tylko Moskala więc to może być jakis bug
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem może z tymi asystentami to losowo jakoś
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przeciez ja nie powiedzialem ze nie mialem Kazka tylko ze mialem Maaskanta ![]() ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie wiem bouli jak to zrobiłeś, u mnie zawsze Kazek Moskal
Teraz rozpocząłem grę PSG i Antua Kombarę nie został moim asystentem. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Witam
powiedzcie mi o co chodzi z tym przygotowaniem do meczu czy jakos tak.czy to jakas nowa forma treningu?Zainstalowalem patcha 11.1.1 i kiedy uruchamaiam gre to mam do wyboru : domyslne i uaktualanienie 11.1.0 czy to normalne? czy tez cos jest skopane i nie wykrywa mi zainstalowalej łatki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Szczególny nacisk ustawiam pod konkretnego rywala, np. gdy gram w polskiej lidze kontrola + to, co z czego wychodzi najmniejszy pasek, a np. z MC defensywna + poruszanie w ataku. Cytat:
Taktykę podeślę za jakąś chwilę. Wyślij e-mail na pw.
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 08.12.2010 o godz. 17:48.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
U mnie był za darmo. Ale kawałkiem grajka to bym go nie nazwał... przegrał walkę nawet z moimi rosyjskimi juniorami. Sprzedałem go za jakieś 200 tys euro i tyle go świat widział [teraz w jakimś 2ligowcu niemieckim siedzi].
Brazylijczyk Willians jest bardzo dobrą inwestycją.[OPŚ, mogący grać zarówno jako OPL i OPP, mozna nawet go wystawic jako DP] Z ligi brazylijskiej go można ściągnąć ![]() Edit: wyciągnąłem go z Fluminese bo właśnie zoabczylem ,ze jest 2 williansow, ale mi chodzi o tego bardziej ofensywnie nastawionego ![]() Powód: skąd jest brazylijczyk
Ostatnio edytowane przez jonaf : 08.12.2010 o godz. 18:33.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak na probe (na piracie zanim dotarl do mnie oryginal) gralem w FMa to Maaskant nie byl moim asystentem tylko Kazek wiec nie wiem od czego to zalezy - moze od wersji gry/patcha , moze losowo tak sie dzieje - poszukam informacji o tym na likendzie.
tez go kupilem ale przyszedl do mnie kilka tygodni temu wiec narazie siedzi w U-21 i sie ogrywa , jak bedzie chcetny to go moze i na 2 lata nawet wypozyczyc a potem sie zobaczy czy cos z niego bedzie ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
po zainstalowaniu łatki 11.1.1 gra przestała mi działać :] po 11.1.0 mi działało wszystko,bez reinstalacji się nie obejdzie prawda ;>?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja sobie gram Wisełką, 1. sezon skończony (o wynikach nic nie powiem - gram pierwszy raz w FM'a tak na poważnie) no i na 13.06.2011 mam sparing z Ajaxem, czyli u mnie w grze dzisiaj. Wszyscy moi zawodnicy są na urlopie i nie mam kogo wystawić. Co zrobić?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
daj żeby CI wybrał asystent to wybierze zawodników z U21 albo sam to zrób ;P a jeśli się nie da bo też są na urlopie to możesz odwołać sparing
Ostatnio edytowane przez mercury : 08.12.2010 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no u21 też są na urlopie, zostaje tylko odwołać sparing.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|