|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Za slaby na klasowego TS ale FC bylby przekozacki ( pomijajac troche mala gra z pierwszej i wytrzymalosc ). Tak czy siak przekwalifikowac jak nic
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Luuuuuuuuuudzieeeeeee.... Czy wy nie potraficie zrozumieć, że jak ma tą śmieszną wyedytowaną przez FMa buźkę, to ten gracz jest TYLKO I WYŁĄCZNIE w waszej grze? To nowy twór na potrzeby WASZEJ gry. Nikt inny go nei znajdzie, a nawet jeśli będzie zbieżność imienia i nazwiska to będzie to zupełnie inny grajek.
(jeżeli chciałeś tylko pokazać gracza to ok, ale akurat się tak złożyło, że było pytanie o zawodnika do wzmocnienia na nowy sezon). P.S z takimi statami fizycznymi... półbóg ^^ ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ale przecież nikt powyżej nie pisał, że go nie może znaleźć. Nie zmienia to faktu, że koleś ma przeciętne atrybuty psychiczne, może się jeszcze rozwinie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 25.11.2010 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
A ten zawodnik wklejony wyżej przeze mnie, to do przekwalifikowania na napastnika oczywiście. Głównie chodziło o zaprezentowanie Wam jakie talent potrafi mieć umiejętności na starcie swojej kariery ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://yfrog.com/5ubah0p Rachid Bah wyciągnięty z jakiegoś marokańskiego klubu za 750tys euro;D niesamowite atrybuty, lepszy na ten moment od Puyola
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
mam pytanie czy ma ktos latke do fm10 z herbami flagami wszystkich klubów, ja pochawale sie moimi osciagnieciami
![]() mialem w ataku takich asów jak amr zaki, kupiony za jakies 1.5 mln euro sprzedany za 6 janczyk kupiony za 4 sprzedany za 10 a do ataku polecam wam goscia Gonclaves, rewelacja koles w tym sezonie co gram teraz czyli 2012/13 ma dopiero 20 lat a w 7 meczach zdobył 11 bramek. polecam rowniez rozwijac leszczaka bo to tez jest perełka, wupozyczylem do portsmuth tam troche pograł i mam dobrego zmiennika dla brożka, polecam takich zawodników jak pedro morales, maor bozolongo z izraela jeden wybitny technik drugi rakieta, są do kupienia za stosunkowo nie wielkie pieniadze szukam tylko dobrych obroncow bo mialem niejakiego germana RE kupionego za jakies 700 tys a w tym sezonie go sprzedałem za jakies 8 mln, co do innych perełek to polecam tez stawiac na czekaja i chrapka tez fajnie sie rozwijaja. dobry jest tez mlody tarachulski z cracovii |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu masz wszystko co potrzeba zeby FM wygladal normalnie
http://www.centrumfm.org/grafika.html http://www.cmrev.com/fileplanet/plik...archiwum_.html ![]()
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Poszukuję dobrego środkowego obrońcę do Burnley. Najlepiej Anglik, chociaż może być obco krajowiec. ;-)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
U mnie Boguski wymiata
w 18 meczach 6 goli i 10 asyst a na poczatku wchodzil z ławki, dopiero kontuzja Małeckiego sprawiła że ten usiadł na ławce. Ogólnie ja wyszukiwanie graczy zostawiam scoutom. Szukam tylko po nowym roku kiedy wielu zawodnikom konczy sie kontrakt w lecie;pp |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to chyba pograłem w fm'a...
Wszystko było ok. Nagle w któryś dzień grając w fm'a wyskoczył mi TAKI komunikat. Po paru dniach postanowiłem włączyć sobie fm'a 2011. Niestety. Wyskoczyło to samo. co robic? E: Pliki temp, to te które sa w folderze WINDOWS? wole sie upewnić zeby potem nie było jakiś problemów ![]() E2: 1, 2, 4 nie działa. E3: Dysk systemowy ma poj. 13 GB a wolne jest 2 GB. Może dlatego?
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 27.11.2010 o godz. 10:41.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przekopiuj sobie sejwa żeby z nim się nic nie stało.
1) Wyczyść rejestr i spróbuj zagrać. 2) Usuń pliki temp i spróbuj zagrać. 3) Zdefragmentuj dysk i spróbuj zagrać. 4) Przeinstaluj FM i graj ![]() Być może masz tez zapchany do pełna dysk systeowy lub ten z FMem. Generalnie taki problem to nie problem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zwiekszenie pamieci wirtualnej chyba nie przejdzie bo masz malo miejsca na dysku systemowym - musisz zrobic na nim porzadek - usun nie uzywane programy , wyczysc temp ( w windows i w Documents and Settings ) Jesli problem bedzie sie powtarzal mozesz jeszcze napisac/zadzwonic do pomocy technicznej CD Projekt. A tak wogole to troche za malo informacji napisales o swoim kompie - powinenes napisac konfig kompa, ile wirtualnej, jaki sys ,jaka wersja gry (na ktorym patchu grasz) A na stonie cd projekt jest napisane takie cos: Cytat:
![]()
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karta graficzna - Gigabyte 9500 GT
RAM - 2 GB Procesor - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8 GHz Windows XP Patch 11.1 Pamięć wirtualna E: defragmentuje, ale dysk ma poj. 250 Gb więc trzeba troche poczekac... dopiero 28 % :/
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 27.11.2010 o godz. 12:43.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Defragmentacja, potem reinstall gry
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
kilka pytań odnośnie FM10 i FM11
1 jaki budżet ma Lechia Gdańskw FM10 2Jak sie sprawuje FM 11 na Viście 3 Jak naprawić błąd związany z Crush Dumps podczas wczytywania nowej gry |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Kto z Was gra dwójka napastników? (system 4 -1 - 2 -1 -2) Jak ich ustawiacie? Tzn czy wybieracie im lis pola karnego, kompletny napastnik itd?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Zanim jednak do tego dojdzie radzlibym: Ustawienie pamieci wirtualnej na 3072 mb poczatkowy i maksymalny zakres. Przynajmniej tyle wolnego miejsca na dysku i dopiero potem defragmentacje C -> wazne aby wolnego miejsca bylo zawsze wiecej niz pamieci wirtualnej. Jezeli to nie pomoze pamiec wirtualna na 4096mb oba zakresy i tylez wolnego na dysku plus defragmentacja. Jezeli mimo to dalej beda problem sposob bardziej radykalny: 1. Przed gra wejdz do menadzera procesow -> wylacz wszystkie niepotrzebne procesy oraz programy np. antywirus jesli komputer jest odlaczony od neta 2. Uruchom gre do ekranu startowego wroc do pulpitu. 3. menadzer procesow raz jescze -> priorytet FMa na najwyzszy mozliy + wylacz reszte niepotrzebnych procesow np. explorer (nie bedzie wyswietlany pulpit a skoro grasz nie bedzie ci potrzebny) 4. Sprawdz czy da sie grac. Powyzsze przyspieszy takze gre nawet jezeli nie ma z nia problemow
Ostatnio edytowane przez Seb@. : 27.11.2010 o godz. 13:14.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ja tak gram z dwójką napastników, brożek -odgrywający i pinto-list pola karnego( polecam go za 1mln E go sciągnąłem ze szkółki w realu i w tym samym sezonie król strzelców)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli mam zrobić defragmentacje folderu systemowego, czy z fm'em? reinstalcja nic nie dała, bo próbowałem na początku
E: ale pisałeś ze musi być więcej miejsca wolnego niz pamięci wirualnej. ja mam tylko 2,17 Gb wolnego miejsca na systemowym. czyli mam zmniejszyc ta pamięc E2 : Folder sys. zdefragmentowany. teraz zmienić pamieć wirtualna, tak?
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 27.11.2010 o godz. 14:03.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Systemowego bo tam masz ulokowana pamiec wirtualna, wczesniej zwieksz sobie jej wielkosc do 3072 tak jak w moim poprzednim poscie.
E: Zmiejszenie pamieci wirtualnej pamieci tylko zwiekszy twoje problemy, musisz cos zrobic aby tej pamieci bylo wiecej. Np. Gdzie masz save do FM potrafia on byc calkiem spore. Przenies te ktorych nie uzywasz. E2: Choc teoretycznie rozwazajac twoj obecny gorny zakres to 2800 w momenci kiedy dostepnego masz tylko 2,2 jak mowisz, byc moze blad spowodowany jest tym ze gra probuje wykorzystac pamiec ktora praktycznie nie jest dostepna, to tylko moja teoria nie poparta niczym ale spruboj zmniejszyc oba limity do 1536mb.
Ostatnio edytowane przez Seb@. : 27.11.2010 o godz. 13:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A moze sprobujmy poszukac przyczyny bledu z innej storny - nie od strony systemu/kompa tylko od storny gry.
Moze kolega ma pirata i moze na piracie taki bug sie pojawia Na stonie CD Project nie ma informacji o takim bledzie jak ma kolega i to nie tylko w tej wersji FMa ale i w poprzednich tez. Ja mam wirtualna ustawiona stala na 2048mb (tylko na partycji systemowej, na pozostalych wylaczona) , ramu 3 gb , procka Q6600 , grafike GF GT 240 i nie mam takich problemow a komputer jak widac wcale nie jest rewelacyjny. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorki za posta pod postem ale nie moglem edytowac poprzedniego - nie dalo sie potwierdzic edycji :( (jakm modowi sie chce to prosze o polaczenie postow- dzieki)
Zrob porzadek na partycji systemowej - tak jak juz pisalem wczesniej oczysc oba temp , usun programy ktorych nie uzywasz , zrob chociaz z 4 gb wolnego miejsca , usun FMa i zainstaluj od nowa na innej partycji niz systemowa. A jak to nie pomoze pisz do CD Projekt niech oni mysla bo po to sie placi za giere zeby pomoc techniczna byla dostepna i pomogla ![]() ![]()
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Problem w tym ze kolejnosc powinna byc odwrotna, zmiany w pamieci wirtualnej najpierw, potem defragmentacja. Ale coz sprubowac warte zmiejsz do 1536mb.
W ostatecznosci sprobowac trzeba z wylaczaniem procesow. bouli76: Gdyby to byl problem z piracka gra raczej bylo by o tym glosna, wiesz ilu klientow ma RapidShare oraz jak sprawnie dziala u nich pomoc techniczna a w dodatku gry wydaja wczesniej niz taki cdproject. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety. zmniejszenie pamięci wirtualnej, defragmentacja, reinstalka nic nie pomogły. dalej to samo.. chyba musze porzucic fm'a do kolejnej częsci
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|