|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam stare auto, które już raczej nie sprzedam na Allegro... jeździ, ale trzeba by było trochę przy nim porobić, co mi się nie opłaca, bo mam też już nowe :(
Słyszałam, że można sprzedać takie auto na części. Czasami wkładają takie kartki za wycieraczki „kupię każde auto”. Ma ktoś namiar na coś takiego w Krakowie? No chyba że ktoś chce kupić Najwspanialszego Miśka na świecie – Mitsubishi Colta. 3 września skończył 21 lat. Czerwony, bo czerwone są szybsze Silnik benzynowy 1.5 90 KM.Przebieg nieco ponad 210 tyś. Ubezpieczenie i przegląd do maja 2011 r. Ma kopa, ale niezły głodomór z niego. Lubi benzynę przepijać olejem. Troszkę choruje, tak na szybko: - trzeba coś z tłumkiem zrobić – przyspawać chyba – nie jestem w stanie sprawdzić pod blokiem. - pewnego pięknego dnia stanęła mu tylnia wycieraczka i ani drgnie – nie rozumiem czemu. - trzeba wyważyć koła, czy jak to się tam fachowo nazywa. Auto kupiłam, po zrobieni prawo jazdy, żeby nauczyć się na nim jeździć, ale się przywiązałam. Bardzo kocham mój samochód dlatego w przeciwieństwie do mojego poprzedniego właściciela starałam się o niego dbać jak mogłam, tak więc: - jest po wymianie skrzyni (2 lata temu, obecna hasa jak nowa), - rok temu był naprawiany komputer, - bieżąca wymiana płynów i filtrów. - rozrząd wymaniany jakieś 25 tyś temu. - nowa pompka sprzęgła, - nowe kable i aparat zapłonowy po remoncie, - klocki i tarcze wymieniałam na wiosnę. I wiele, wiele innych. Tak szczerze, to wymieniłam w nim już chyba wszystko, co było możliwe. W sumie o moim Miśku mogłabym pisać dużo, ale nawet nie wiem, czy to dobry dział i czy można. Więc gdyby ktoś jednak się skusił to zapraszam na priv. A jak nie to proszę chociaż o te namiary. ![]()
Grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne podejście do życia
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kilka numerów do "kupię każde auto" z Autobitu: 502-591-555, 505-005-219, 501-192-671, 691-820-042, 501-722-087.
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A co oni potem z nim zrobią?
![]()
Grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne podejście do życia
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Potrzebuję dobrego elektryka samochodowego w okolicy Azorów, Krowodrzy. Wiem ze jest koło dawnej Ludwisi, ale terminy z kosmosu. Najlepiej szybko bo Wam pozałatwiam bany, nawet modom udzielającym się w tym temacie.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeśli jeszcze nie znalazłeś w Twojej okolicy to polecam elektryka z AUTO KUBIK w Węgrzcach. Przed światłami po prawej stronie 12 285 87 75.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|