|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ahahaha, odpadłem, w PP z Zawiszą. Wystawiłem drugi skład ze względu na terminarz, zagrali jak pajace.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
http://www.cmrev.com/artykuly/czytaj...awodnikow.html Powód: cyt
Ostatnio edytowane przez Rudi5555 : 12.11.2010 o godz. 16:04.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
-Ostrzejsze rozmowy przed i pomeczowe, -ukarać tych co fochy strzelają wstrzymaniem pensji -nie wdawac sie w dyskusje ze ktos chce grac itd albo zbudujesz sobie posluch albo bedziesz mial bunt w zespole ![]() z tym trzeba delikatnie ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jakie ustawienie proponujecie do takiego zespołu jak Wisła ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wlasnie skonczylem trzeci sezon. O Toure walczylem z Barcelona i licze, ze bedzie z niego wielki pozytek ; dd
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może mi ktoś wyjaśnić jak to jest z tą formą? Rozumiem że :
Z-zwycięstwo P-przegrana R-remis Nurtuje mnie jedynie oznaczenie X. Nie wiem czy jest tak w FM11 ale w 10 jest i mnie to zastanawia. Co oznacza ten X? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W 11 tez jest i rowniez nie wiem co oznacza ; d Wogole mialem teraz dziwna sytuacje. Pewien gracz negocjowal w tym samym momencie transfer do mojego klubu i wypozyczenie do innego. Przyjal wypozyczenie, a na drugi dzien przyjal transfer do mnie. I teraz jest tak, ze kupilem goscia ktory przyjdzie do mnie za rok, bo w tym sezonie jest na wypozyczeniu ; x
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
X to oznacza remis bramkowy
Ostatnio edytowane przez dawidTS : 12.11.2010 o godz. 22:30.
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do Wisły spróbuj taki jakim Wisła zagrała w meczu z legią...
Sprawdziłem go u siebie w FM i no skutki znakomite 4 mecze i 4 wygrane bez straty bramki... w tym 3 w lidze (Cracovia 4:0, Legia 2:0 i Zagłębie 4:0) i jeden pucharowy z FC Zurychem 2:0 dla mnie ![]() Brożek na szpicy super zmieniam go Riosem i ten też mnie zachwyca... na skrzydlach Lewa Boukhari/Kirm (ten drugi niestety 3 miesiące przerwy przez kontuzje, a na prawej Mały/Sobota lub też Grosik.Żurawski w pucharach jako Joker sie sprawdza super ze swoim doświadczeniem ![]() ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Co powiecie na Rafała Gikiewicza i/lub Adama Stachowiaka? Gram bez "oszukiwania" wiec zbyt dużo do wydania nie mam
![]() Jakis defensywny pomocnik z wysoką wytrzymaloscia do 200 tys funtów? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gikiewicz wydaje sie lepszy bo młodszy... hmmm a Wilczur Ci nie wystarcza
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Niecodzienna sytuacja spotkała mojego brata w Wiśle. W trakcie sezonu 2011/2012 Wisłę przejął Niemiec mający sieć sklepów na terenie naszego kraju.
Budżet początkowy to 20 mln euro na wstęp i okres próbny w którym manager ma się wykazać. Ja zdobyłem właśnie mistrza z 60 pkt, oczko więcej od Legii. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wilk jest ok, ale potrzebuje dwóch defensywnych. Bedę szukać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Który sezon? Pierwszy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dobra macie
http://www.unigamesity.com/list-of-b...-free-players/ http://www.truefootballmanager.com/2...e-players.html Do wyboru do koloru ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
jak na razie ku mojemu zaskoczeniu ( stawiałem sobie za cel bezpiecznie utrzymanie) jestem bliski wywalczenia awansu do pierwszej ligi ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w football managerze 2011, grając Wisłą, tracę dużo bramek z rzutów rożnych, wie ktoś jak ustawić żeby to zmienić?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprawdź sobie
- Savio (Crvena Zvezda) - na początku na liście transferowej, 95 tys euro. Może grać defensywnego pomocnika, środkowego pomocnika. - Toro (Flamengo) - mam 30 września, jest na liście transferowej. Przychodzi w zimie za 425 tys euro. Defensywny pomocnik, środkowy pomocnik, ofensywny pomocnik, napastnik, prawy pomocnik, prawy skrzydłowy, środkowy obrońca Coś moi strasznie marnie grają w lidze. 10 meczów, komplet punktów, 17 bramek zdobytych, 2 stracone. Mało strzelam :| Jedyny plus to 6 meczów z rzędu bez straty gola.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 13.11.2010 o godz. 17:44.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam problem, mianowicie nie wyłapuje mi drugiej ligi.
Ściągnąłem tego update i lipa. Jak daje nową grę i wybieram ligę grywalną to mam tylko ekstraklasę i 1 ligę. Ściągnięty plik przerzuciłem do editor/ data. Co źle robię |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
czysta gra-->crack od Reloaded --->patch--->crack od Reloaded --->update z Polską ligą ![]() P.s pw jak coś ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Macie jakiś dobrych sprawdzonych obrońców? Najlepiej na lewą stronę i z Polski oczywiście.
![]() Jaką grasz taktyką? Przy tworzeniu własnej taktyki możesz sobie ustawić w jakim miejscu przy rzutach rożnych/wolnych ma stać dany zawodnik. Tam poszperaj.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 13.11.2010 o godz. 19:18.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
U mnie jak narazie wszystko wyglada dobrze ale...
Podejzrewam ze bede musial cos zadzialac z treningami. Gram ze Sturmem Graz w PE. W strzalach 25-8 ,kompletna dominacja a wynik tylko 2-1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Grałem ze Śląskiem - dwa karne, jeden wybroniony
Grałem z Legią - dwa karne, jeden wybroniony Grałem z CSKA - trzy karne, jeden wybroniony, drugi poprzeczka, piłka wychodzi w pole, Brożek fauluje, trzeci karny - trafiony. http://img600.imageshack.us/i/cska.png/ Gruuubo. ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
mam pewien nietypowy (tak mi sie wydaje) problem. bez łątki 11.1.0 nie miałem takiego.
Zawsze gdy zaczynam mecz mam wlaczone oceny druzynej przeciwnej mimo zamiast swojej.Gdy właczam taktyke nie pokazuje mi sie skald tlyko polecenia dla pilkarzy mimoz e zmieniam to na swoje , na kolejnym emczu znowu mam nie te dane ktore chce widziec, macie moze jakis pomysl? z gory Dzieki ![]()
Ostatnio edytowane przez surdut : 13.11.2010 o godz. 21:55.
![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Niespodziewane kłopoty finansowe, ale chęć spróbowania większa. Ma ktoś torrent/1 link do ściągnięcia fm 2011 zanim zakupie oryginał? Jeśli link to proszę o inny serwer niż turbobit.net, bo mam z nim jakieś problemy.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez LeszekABG : 13.11.2010 o godz. 23:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jest rok 2011. Mido, Bosacki, Szałachowski, Wasilewski wzmacniają mój skład z wolnego transferu.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|