The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2010, 22:43
Moje szybkie oceny:
Pawełek - 9 - kolejny kapitalny występ, wybroniona setka z Manu, i piękny strzał Borysiuka, popełnił tylko jeden błąd przy rożnym, ale ogólnie mówiąc, ja w końcu czuję się bardzo spokojnie, gdy piłka zmierza w jego kierunku
Cikos - 10 - fenomenalny występ w ofensywie i defensywie, pierwszy taki występ w Wiśle i jeśli utrzyma wysoki poziom do lata, jestem za tym by go wykupić; ale na razie był pierwszy taki występ, oprócz tego zaliczył kilka dobrych, kilka średnich i 1-2 bardzo słabe;
Chavez - 10 - Absolutnie wszystkie wślizgi czyste, świetne (nawet wtedy gdy sędzia gwizdnął faul, Osman trafił w piłkę), dziś zagrał lepiej w defensywie od Marcelo, błagam panie Valx, sprowadź Pan jednego środkowego obrońcę tej klasy, a jestem pewien, że Wisełka do końca sezonu powalczy o Mistrzostwo
Bunoza - 8 - w pierwszej połowie popełnił kilka błędów, jednak liczba jego udanych zagrań znacznie przewyższa te pierwsze; jest to materiał na świetnego obrońcę, ja nie żartuje, tylko, że teraz powinien "brać korepetycje" u Głowackiego czy innego świetnego obrońcy, wg mnie ma około 70% szans, żeby za 3 lata zagrać w Europejskim średniaku
Paljić - 7 - ciężko go pochwalić za grę ofensywną, ciężko mu wytknąć jakieś błędy (mam w pamięci jeden, przy długim przerzucie - przepuszczenie piłki), nie odstawał poziomem od reszty Wiślaków
Małecki - 9 - pierwsza połowa słaba, zupełnie niewidoczny, dlatego nie dostał 10; ale druga połowa i akcja w stylu Messiego , no dobra, za tą akcję ma u mnie 10; w tym meczu nie grał już "Jeźdźca bez głowy", grał mądrze i mówił mądrze po meczu - ma u mnei dużego plusa za ten mecz
Sobolewski - 10 - wg mnie najlepszy mecz w tym sezonie, zagrał jak 2 lata temu, był nie do przejścia, po prostu fenomenalny
Jirsak - 9 - bardzo dobry mecz, kapitalne dośrodkowanie i wg mnie dobrze przerwał groźną akcję Legii, wtedy gdy dostał żółtą kartkę
Garguła - 8 - grał na poziomie Jirsaka, był aktywny, ciężko znaleźć jakieś sytuację, które znacznie zawyżają lub też obniżają moją ocenę, po prostu świetny występ
Kirm - 9 - dziś Wisła miała skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia, kolejny udany występ Kirma, oby tak dalej
BROŻEK - 11 - piłkarz meczu, dziś wszyscy widzieliśmy BROŻKA z pierwszego sezonu Skorży (btw. piękna reakcja publiczności), fantastyczny w zastawianiu piłki, zdobył piękna bramkę, nie wiem czy pamiętacie, ale jakieś 2 lata temu zdobył bardzo podobną bramkę, też dostał podanie od Jirsaka i delikatnie uderzył obok bezradnego Janka Muchy - Ten Piłkarz Powinien Zagrać W Meczu Z WKS Od Pierwszej Minuty
Wilk Żuraw i Boukhari grali za krótko na jakąś szczegółową ocenę; Wilk podobnie jak Sobol pokazał się z dobrej strony w odbiorze, Żuraw kilka razy ładnie odegrał piłkę, a Nourdin nie wiem czy ze 2 razy dotknął piłkę

WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów