RAF napisał(a):

|
Mowienie ze Zlotousty Maciek z druzyny ktora zajela 8. miejsce uczynil mistrza Polski jest chyba jednak naduzyciem bo jak wspomnialem miejsce na zakonczeniu sezonu 2005-2006 bylo wynikiem pozaboiskowych rozgrywek a nie realnych mozliwosci druzyny. Dzieki Bogu nie ma go juz w Wisle, oby dzis wyjezdzal z Reymonta 22 w zlym nastroju.
|
Rzeczone 8 miejsce było w sezonie 2006-2007r. W sezonie 2005-2006 zajęliśmy natomiast 2 miejsce - więc z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że Skorża podźwignął zespół z nieprawdopodobnego dołka! Szkoda , że nie dane mu było pracować z zawodnikami w stylu Błaszczykowski/Frankowski bo jestem pewien, że gra zespołu wyglądałaby jeszcze lepiej. Śmieszne jest to, że co złego to Maciej Skorża, zapomina się natomiast, że to dyrektor sportowy/zarząd robił wszystko by stopniowo obniżać poziom sportowy zespołu - taka wybiórcza pamięć. Dziś trener się zmienił z zarząd dalej popełnia te same błędy sprowadzając piłkarski szrot z zagranicy. Tylko tym razem niektórym przestawiło się myślenie, teraz to trener niewiele może, bo ma piłkarski szrot

. Ba czytałem teorie , że za obecną fatalną grę zespołu odpowiedzialny jest nie kto inny jak Maciej Skorża -trzymajcie mnie

Ciekawe czy jak w sezonie 2011/2012 nie zdobędziemy mistrza to dalej to będzie wina Maćka?