|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
trochę grosza jednak wpadło z GPW
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest na wódkę chyba że spisałeś całą rodzinę
To wtedy jak masz rachunki do drugiego pokolenia to jest na wakacje w Tunezji ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Sie przejmujecie... i tak zaraz wojna:
http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/...o-schronu.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() Ja .......ę ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
O k.... ! Czy naprzeciw nich nie stoi czasem niewidoczny na zdjęciu mieszkaniec z Ruskiej Budy ? Zabrakło tylko Michnika, chyba że go właśnie dekoruje za zasługi dla judeokomuny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
o co chodzi?
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
spóźnia się ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
z wyjątkowym niesmakiem oglądam serwisy informacyjne.
Już wczoraj kątem oka widziałem w wyborczym Metrze, że najważniejszym dzisiejszym wydarzeniem jest powstrzymanie faszystów w Wawie. Widać, że bardzo zależy na tym aby miast mówić o 11 listopada mówi się o faszystach. majstersztyk ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ale w legalnej manifestacji ONR i MW nie ma nic dziwnego a nazywanie ich faszystami, nazistami to przesada.
Tak się składa, że grupka kibiców Śląska, także tam jest. Jeżeli nie można już w Polsce organizować legalnych manifestacji i swoich poglądów to czy jest to jeszcze demokracja czy totalitaryzm ? Ja opowiadam się po stronie manifestacji ONR i MW i jeżeli profesorowie, dziennikarze czy osoby publiczne nazywają nas faszystami czy naziolami to trochę nienormalne i źle świadczy o inteligencji tych ludzi. Czy ludzie identyfikujący się z prawicą i patriotyzmem to nazista ? Jeśli tak to dowiedziałem się, że jestem nazistą. Ach ta PrOpaganda. ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
|
harimata - przykro mi o tym mówić - ale jesteś faszystą.
Stało się tak dlatego, że prawdopodobnie większość ludzi w Polsce wie, że tam są faszyści. Dziennikarze czy osoby publiczne nazywają Cie harimata faszystą i to jest nienormalne- zgoda - ale świadczy to nie tyle o inteligencji tych ludzi, co o ich przebiegłości. Mówią bowiem ze szklanego ekranu do zwyczajnego Kowalskiego wiedząc jakie konsekwencje będzie miało w główkach ludzi ich gadanie. Ten zręczny zabieg powoduje zgrabne manipulowanie prawdą albowiem w tym wypadku prawdą jest to za czym opowie się 50% +1 albowiem 50% +1 ma siłę tak niszczącą, że jeśli przegłosuje że X należy zakatować za faszyzm - to go zakatuję niezależnie od tego czy jest faszystą czy nie. Piękny tekst - antyfaszyści, antyfaszzm z jednej strony. Z drugiej takie tuzy faszyzmu jak Pospieszalski i megafaszysta Ziemkiewicz. Okazuje sie również, że capo di tutti capi jest Mikke --->http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...tacji_ONR.html
Ostatnio edytowane przez sambo : 11.11.2010 o godz. 20:07.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jarkowi chyba sie PiS sypie, myśle jednak że ci odchodzą nie maja większych szans aby stworzyc nowe ugrupowanie polityczne majace znaczące popracie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Trzeba było kandydować na prezesa PZPN-u, a nie brać się za coś co cię przerasta ![]()
Ostatnio edytowane przez carpenter : 11.11.2010 o godz. 19:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
słyszałem iż miało być dziś pod Olkuszem otwarcie " drogi? " ale deko nie wyszło... heh politycy chcieli przed wyborami się polansować....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
hahaha ! ale zaraz.. Chyba on byłby zadowolony ;/
![]()
Nie ważne co o mnie powiedzą, jestem człowiekiem z pasją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zaczęło sie od tego że pijana tłuszcza popdpuszczona przez "postępowe" media i polityków biła na Krakowskim Przedmieściu babcie. Teraz ta sam hołota z poparciem tych samych "postępowców" atakuje legalną demonstracje.
Jeszcze parę lat temu "postępowcy", wtedy jako geje, nie mogli przejść na Wawel. Teraz sami atakują. Widać jak na przestrzeni kilku lat pod wpływem dominującej w mediach poprawności politycznej zmienia się układ społeczny. Nie ma co ukrywać że te nowe "trendy" bardzo mi się nie podobają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wyobraźcie sobie histerię pewnych mediów kiedy doszłoby do odwrotnej sytuacji.
Od czasu jak we Francji w szopce bożonarodzeniowej zamiast Jezusa umieszczono jakiegoś mikołaja (żeby Arabów nie urazić) nie nazywam tego poprawnością polityczną tylko popieprzonością polityczną. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
dostał , dostał, a jakże ...o ile się nie mylę to Order Orła Białego .
![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
7 najwiekszych wpadek wyborczych Polecam szczególnie gość nr 3 wymiata ;p
|
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
|
o kurde - w życiu warszawy nie przypuszczałem, że Tusk spełni najważniejszą i największą obietnicę polityczną !!!
Zaczynam czuć respekt przed tym Panem http://biznes.onet.pl/bbc-irlandia-p...9,1,news-detal ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A jednak wiedział co mówi! A ja go wyśmiałem
|
|