The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2010, 12:03
d napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe z której strony jest jednym z najlepszych

- zwód - brak
- dośrodkowanie - brak
- strzał/skuteczność -brak
- stałe fragmenty - brak

czyli to samo co notorycznie wyśmiewani Cikos, Bunoza czy inny Paljić, a do tego dochodzi jeszcze brak rozwoju przez ostatnie 2 lata i absolutna pustka między uszami. Paweł Brożek wygląda przy Małeckim jak Eto'o. Jeśli PM to jest jeden z naszych najlepszych piłkarzy, to czas umierać.

Dobrze ze taki z Ciebie ekspert i nas o tym powiadomiłeś. Gdyby był chujowy to by po swoim zachowaniu nigdzie nie grał już. Wszyscy przymykaja oko na jego zachowanie ze względu na to ze dobrze gra. I dobrze robią, bo od grania jest piłkarz. Atmosfery w szatni bynajmniej nie psuje, bo nie ma w niej nic do powiedzenia przy takich ludziach jak Sobol Zuraw czy Brozki. Wiec skończcie pluć na niego jadem i opowiadac takie .......y.
Zresztą pokazałeś jaki jesteś znawca porównując go do Brożka, który gra jak każdy widzi.
Narzekajcie że w Wisłę grają sami obcokrajowcy i nikomu na klubie nie zależy, później wywalcie Małeckiego bo jest pyskaty, co z tego że na boisku daje z siebie 100%.

Żeby nie było, powtarzam, Mały jest nadpobudliwy. Urok wieku, i tego że go wszyscy rozpieszczali. Teraz nagle z niego wroga publicznego robią.
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.11.2010, 12:08
Małecki powinien dostać porządną karę finansową i zostać odsunięty od pierwszego składu. Raz, że takie zachowanie jest niedopuszczalne i chore, dwa że i tak jest słaby i psuje każdą akcję swoim całkowitym brakiem umiejętności gry kombinacyjnej. I robi to niezmiennie od wielu miesięcy.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.11.2010, 12:11
Vuko napisał(a):Wyświetl post
Z GóWnem inaczej nie da się rozmawiać, brawo Małecki.
Ale ty jesteś prosty...
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 08.11.2010, 12:24
maRgrabkarz napisał(a):Wyświetl post
Małecki powinien dostać porządną karę finansową i zostać odsunięty od pierwszego składu. Raz, że takie zachowanie jest niedopuszczalne i chore, dwa że i tak jest słaby i psuje każdą akcję swoim całkowitym brakiem umiejętności gry kombinacyjnej. I robi to niezmiennie od wielu miesięcy.
Pytanie 1 kto zamiast do składu (Łobo?).
A drugie pytanie - kto ma ją wlepić? Basałaj - który jakby miał honor to powinien sobie w łeb strzelić (odejść) po letniej rozpierdusze (przebudowie) Wisły? Prezes rozp... firmę (drużynę) to kto i czego może wymagać od pracownika (Małego).
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.11.2010, 12:25
SV_ napisał(a):Wyświetl post
Dobrze ze taki z Ciebie ekspert i nas o tym powiadomiłeś. Gdyby był chujowy to by po swoim zachowaniu nigdzie nie grał już. Wszyscy przymykaja oko na jego zachowanie ze względu na to ze dobrze gra. I dobrze robią, bo od grania jest piłkarz. Atmosfery w szatni bynajmniej nie psuje, bo nie ma w niej nic do powiedzenia przy takich ludziach jak Sobol Zuraw czy Brozki. Wiec skończcie pluć na niego jadem i opowiadac takie .......y.
Zresztą pokazałeś jaki jesteś znawca porównując go do Brożka, który gra jak każdy widzi.
Narzekajcie że w Wisłę grają sami obcokrajowcy i nikomu na klubie nie zależy, później wywalcie Małeckiego bo jest pyskaty, co z tego że na boisku daje z siebie 100%.

Żeby nie było, powtarzam, Mały jest nadpobudliwy. Urok wieku, i tego że go wszyscy rozpieszczali. Teraz nagle z niego wroga publicznego robią.
Źle, że ja o jego umięjętnościach i faktycznych efektach jego gry, a Ty o nadpobudliwości i jeszcze jakichś obcokrajowcach.

Jeśli uważasz, że on "dobrze" gra (pewnie dlatego, że biega), to spoko, każdy ma prawo. Niemniej żegnam, bo chyba nie mamy o czym rozmawiać.
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 08.11.2010, 12:37
Jeszcze kilka meczy temu myślałem, że Mały zacznie grać. Niestety myliłem się. Fajnie że chłopak identyfikuje się z Wisłą i kibicami (chyba bardziej kibicami), ale jest w Wiśle poto aby pomagać jej wygrywać mecze. Ja tego u niego nie widzę. Dużo razy jest przy piłce, długo ją trzyma przy nodze, ale z jego gry ABSOLUTNIE NIC nie wynika. Czasem jakiś wolny.... Fajnie że chcę mieć udział w każdej akcji ofensywnej naszej drużyny, ale czasem jest mądrze stać niż głupio biegać. A na tym głupim bieganiu polega gra PM. Nie róbcie z niego świętej krowy tylko dla tego że 'kocha' Wisłę. Wole piłkarza, który jest zwykłym najemnikiem, ale profesjonalnie podchodzi do każdego meczu i daje z siebie wszystko, żeby pomóc drużynie w zwycięstwie..... także PANIE MAŁECKI! WIDZIMY KOLEGÓW NA BOISKU, NIE OPLÓWAMY ICH PO KAŻDEJ NIEUDANEJ AKCJI I ZAPIER*ALAMY!!!!
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 08.11.2010, 12:40
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Tym którzy już pomnik chca stawiać Małeckiemu za zbluzganie kogoś gdy reprezentuje Wisłę, radzę przeczytać jeszcze raz ten akapit o zjechaniu ... dziewczyny ... pracującej w BP klubu. SWOJEGO. Tego który ponoć kocha. Osoby która nigdy złego słowa na niego nie napisała ... Kobiety. Już nie wspominając, że starszej od niego ...
Żmijka a to dywagacje prasowe czy Małecki rzeczywiście tak się zachował?
Stawianie pomników chłopakowi za bluzganie - to tylko w Polsce.
Piłkarsko - widzę w nim na tle naszej kadry całkiem spory potencjał. Jak na razie niestety rzadko wykorzystywany.i
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 08.11.2010, 14:05
Pracując zawodowo pracuję z klientami, i klient Nasz Pan, zarabiając za to 2,5K miesięcznie. Dziennie spotykam śednio z 5 osób, których powinienem kopnąc w pysk, i ze dwie, którym jeszcze poskakać w po głowie, bo na takich debili przychodzi mi trafiać. Nie robie tego. Dlaczego ? Bo taka jest moja praca, żeby każde w....ienia stłamsić w sobie i powiedzieć dziękuje , proszę , nic sie nie stało. Patrykowi płaca o wiele większe pieniądze dokładnie za to samo, czyli żeby reprezentował dopbre imie swojej Wisły pracując na jej wizerunek i pozycję. Nie robi tego należycie. Cco sie robi z pracownikiem, który nie uczy sie na własnych błędach nie mogąc ogarnąć własnej psychiki.. ? Pytanie retoryczne; jak nie radzi sobie z presją kibiców, to niech pracuje przy lepieniu pierogów i juz . tłumaczenie, że jest młody i wiele mu mozna przypomina tłumaczenie, że Hitler był w sumie ok, tylko miał nienajlepsze dzieciństwo.
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 08.11.2010, 14:15
Na początek napiszę, że nie znoszę Małeckiego i denerwuje mnie - zarówno jako piłkarz, jak i człowiek.

Niestety jego reakcja była zrozumiała - 90 minut trwał "fanatyczny doping kibiców Cracovii" (tak to określił pismak z "futbol.pl"; http://www.futbol.pl/artykul/95490.html ) skupiony był tylko na nim i jego rodzinie. KAŻDY, będąc w takiej sytuacji, byłby wkurzony. Domyślam się, że oliwy do ognia dolały pytania od przedstawiciela GW i Małecki nie wytrzymał, wyładował się. Rozumiem powyższe komentarze, ale Małecki do bystrzaków nie należy i nie potrafi się bronić kulturalnie lub ironizować. To po prostu prosty człowiek z Suwałk. Jak dla mnie, ta sprawa powinna zakończyć się naganą i przeprosinami.
Powód: słówko mi uciekło :)
Ostatnio edytowane przez Heero : 08.11.2010 o godz. 14:16.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.11.2010, 14:34
ja tam Małego lubie, pomimo tego iz bardzo czesto irytuje mnie jego gra, jego zachowanie ...jest jaki jest.
Wole ludzi charakternych, zadziornych i cwaniaków na boisku niz ....eczki.
Cytat:
W strefie przeprowadzania wywiadów było kilkudziesięciu dziennikarzy. 22-letni piłkarz wygrażał jednemu: - Zobaczysz, k..., na Wiśle! Chłopaki też są na ciebie wk...! - krzyczał Małecki.
Czyli Mały tak z dupy do chłopa skoczył? Ot tak? Nigdy, nigdy nic sie nie dzieje bez przyczyny. TO 1.

swego czasu Benitez Michniewicz, opowiadał jak był na stażu w Spurs, i tam po porażce nie wolno było wieszac "czytelni" żadnych gazet piszących o porażce, by się chłopaki nie denerwowały.

Nie dziwię się więc Patrykowi, że wyskoczył z nerwami na kogoś z kim miał na pieńku, bo nie wierze ze wyskoczył z dupy do kogoś kogo nie zna.A że wyskoczył do pewnej dziewczny, no bez jaj, w takim meczu po derbach, jak jesteś za Wisła to jesteś za Małym, wszak stoisz w centrum siedziby koszernych. Klubu który na każdym kroku kieruje w naszym kierunku ciężkie obelgi.

Mały to prosty chłop, nie pasuje mu to mówi. Zreszta, pamietacie jakie to dziennikarstwo jest w Polsce, wiecie jak było z podjazdami pod trenera czy informacjami zbymaka. Chuja warci Ci pseudo dziennikarze, wiec napewno nie będe stawał w obronie pismaka z GW, który kij wie, jak sie zachowywał na stadionie. A może non stop krzyczał WTSK?
Wyrwać z kontekstu zawsze coś łatwo i obrucić przeciwko.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 08.11.2010, 14:49
Ja mam tylko jedno do Małego. To jak sie odezwał do pani z BP... Do GW może mówić co chce, do niej... już nie bardzo.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
pcpc
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.11.2010, 14:52
Mały ma taki temperamet jeszcze rok dwa i przejdzie
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 08.11.2010, 14:53
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że się zachował. Jak napisałam tan niżej, stałam centralnie "na lini ognia". Jakieś 2-3m po prawej był rzeczony dziennikarz, jakieś 4m po lewej Małecki.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
Czyli Mały tak z dupy do chłopa skoczył? Ot tak? Nigdy, nigdy nic sie nie dzieje bez przyczyny. TO 1.
Jeśli chodzi o samą sytuację w pt to tak - z dypy do chłopa skoczł. Jak pisze wyżej - stali od siebie jakieś 8m, po czym nagle Małecki się na dziennikarza wydarł. Pretensje miał o coś napisanego przez tego dziennikarza kiedyś/jakoś niedawno chyba.

Zaś jeśli chodzi o dziewczyne to wybacz, nie było to starcie na lini Wisła-Craxa, a dziewczyna tylko zwróciła Małeckiemu uwagę, żeby się tak nie zachowywał. No sorry - BP odpowiada za potrzeganie kopaczy w mediach, ich kotakty z nimi ect. Więc uwaga całkiem słuszna i na miejscu.
Odpowiedz cytując
akakiusz
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.11.2010, 14:53
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Ja mam tylko jedno do Małego. To jak sie odezwał do pani z BP... Do GW może mówić co chce, do niej... już nie bardzo.
"A ty co się "wtrancasz"? Jesteś za nim?"

Jeśli odezwał się w taki sposób to moim zdaniem nic się nie stało, bez przesady....
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
Odpowiedz cytując
Marwell
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 08.11.2010, 14:57
Możemy tak przez kilka dni pisać o PM. Każdy ma swój pogląd na jego zachowanie i nie wyparzony język.
Fakt jest jednak taki ze powinien w pewnych sytuacjach wykazać się większym wyczuciem i kulturą osobistą i nie ma znaczenia czy w stosunku do kobiety czy dziennikarza.
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 08.11.2010, 14:58
Mały już się nie zmieni.
Taki charakter a dodatkowo słówko "k***a" traktuje jako znak interpunkcyjny.

Jednakże w tym konkretnym wypadku nie bądźmy tacy zasadniczy
Zachowanie samo w sobie karygodne lecz tu akurat zachodzą okoliczności łagodzące

Przy kontaktach z pismakami ze szmatławca GW i po meczu w takich a nie innych warunkach każdemu mogą puścić nerwy.
A co dopiero takiej Oazie Spokoju i wyluzowanemu Kwiatu na Tafli Jeziora jakim jest Malecki
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 08.11.2010, 14:59
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Stawianie pomników chłopakowi za bluzganie - to tylko w Polsce.
Piłkarsko - widzę w nim na tle naszej kadry całkiem spory potencjał. Jak na razie niestety rzadko wykorzystywany.i
Przecież Żmijka napisała wyraźnie, że była w centrum wydarzeń... Więc linia obrony pt "pismaki wyolbrzymaiją aferę" odpada.

Generalnie zbyt wielu myli tutaj bycie chłopem z jajami od bycia prostakiem.
Małecki obraził pracownicę naszego Biura Prasowego. Kobietę! Wiślaczkę! Już ten fakt wystarczy by nie traktować go poważnie, a na osoby go broniące patrzeć z zażenowaniem. Ale cóż, różne różni ludzie mają wartości.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 08.11.2010, 14:59
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że się zachował. Jak napisałam tan niżej, stałam centralnie "na lini ognia". Jakieś 2-3m po prawej był rzeczony dziennikarz, jakieś 4m po lewej Małecki.

Jeśli chodzi o samą sytuację w pt to tak - z dypy do chłopa skoczł. Jak pisze wyżej - stali od siebie jakieś 8m, po czym nagle Małecki się na dziennikarza wydarł. Pretensje miał o coś napisanego przez tego dziennikarza kiedyś/jakoś niedawno chyba.

Zaś jeśli chodzi o dziewczyne to wybacz, nie było to starcie na lini Wisła-Craxa, a dziewczyna tylko zwróciła Małeckiemu uwagę, żeby się tak nie zachowywał. No sorry - BP odpowiada za potrzeganie kopaczy w mediach, ich kotakty z nimi ect. Więc uwaga całkiem słuszna i na miejscu.
No to z kwiatami powinien się wybrać. Chyba,że jego ego jest już tak przerośnięte,że nie widzi dalej niż czubek nosa.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.11.2010, 15:15
Ciekawy komentarz:

Małecki, CO?
14 na 100! (wynik egzaminu gimnazjalnego)

potem sie dziwić czemu tak sie zachowuje. z resztą, najlepsi piłkarze muszą być inteligentni, a tak leci z piłką do przodu, bo nie myśli.

Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.11.2010, 15:31
Mówicie że dobrze zrobił a wg mnie dobrym zachowaniem i to zachowaniem z klasą byłoby jakby powiedział po prostu temu dziennikarzowi że przykro mi ale z kłamcami nie gada i odszedł. Byłoby to zachowanie z klasą a ponadto bardziej by uderzyło tego dziennikarza niż takie zachowanie które paradoksalnie jest na ręke temu dziennikarzowi bo ma chodliwy artykuł do napisania. To nawet lepsze niż normalny pomeczowy wywiad "grało się ciężko, ważne 3 pkt ale od teraz już koncentrujemy się na Legii."
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 08.11.2010, 15:46
Maly jest jaki jest, ale to jedyny pilkarz we Wisle, ktory robi jakis wiatr, minie kogos 1 na 1, o czy nie mozna powiedziec o Kirmie, Pieti, o Lobo nie wspominam. Tak, wozi czasem glupio ta pilke ale ja wole jak na 20 akcji spieprzy 15 bo duze prawdopodobienstwo ze w tych 5 jest jakas akcja bramkowa. Powiem wam tak, nigdy nie wie co sie ma dopoki sie tego nie straci. Tak wlasnie sobie myslalem o Baszczu i .. byc moze nawet o Zieniu. Chyba kazdy widzial jakie byly dziury jak odeszli.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.11.2010, 15:54
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
Maly jest jaki jest, ale to jedyny pilkarz we Wisle, ktory robi jakis wiatr, minie kogos 1 na 1, o czy nie mozna powiedziec o Kirmie, Pieti, o Lobo nie wspominam. Tak, wozi czasem glupio ta pilke ale ja wole jak na 20 akcji spieprzy 15 bo duze prawdopodobienstwo ze w tych 5 jest jakas akcja bramkowa. Powiem wam tak, nigdy nie wie co sie ma dopoki sie tego nie straci. Tak wlasnie sobie myslalem o Baszczu i .. byc moze nawet o Zieniu. Chyba kazdy widzial jakie byly dziury jak odeszli.
A kiedy to Małecki ostatnio zaliczył asyste albo po jego wietrze była jakaś sytuacja? Ile takiej sytuacji było w tym sezonie? Ja tam wole Kirma który gra rozsądnie, wie kiedy zwolnić, wycofać a i tak daje dwie "patelnie" jak w ostatnich derbach (bramka i setka Brożka) niż Małeckiego który niedość że traci mnóstwo piłek to jeszcze mniej jest z tego jakiś sytuacji. O ile w ogóle jakieś są.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.11.2010, 15:58
Przecież sprawa w ŻADNYM stopniu nie dotyczy obecnej formy Małego na boisku. Zresztą to również nie działałoby na jego korzyść...
Odpowiedz cytując
grzybek69
Member

Od: 09.2010

Stary 08.11.2010, 16:03
Paweł Brożek w kadrze na WKS!!

http://www.90minut.pl/news/139/news1...ecz-z-WKS.html
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 08.11.2010, 16:19
Jakoś tak myślę, że sa piłkarze, któych postawa klubowa nijak nie przekłada się na grę w Reprze. Takim piłkarzem jest chyba włąśnie Brożinho, który nawet sięgając po koronę Króla niekoniecznie w kadrze robił cokolwiek dobrego. Może inna specyfika, inny poziom, może Wisła zawsze na Niego grała jako ostatniego na szpicy i naturalnie On kończyl starania całej druzyny.Nie wiem, jednak w kadrze zawsze wyglądał na słabszego niz w klubie. Zakładam, że moge sie mylic, i tym razem może być inaczej - nikt nie mówi, że Brożek może nie grać teraz świadomiej, a być może ustawienie Franza i specyfika drużyny akurat mu przypasuje. Różnie bywa. Jednak przykład Lewandowskiego, któy również był takim Brożkiem w Poznaniu, gdzie po transferze został rezerwowym, zmienił środowisko i od razu to zupełnie inny piłkarz, niestety dla Polski gorszy.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.11.2010, 17:14
Cytat:
Wole ludzi charakternych, zadziornych i cwaniaków na boisku niz ....eczki.
A ja wole Radka Sobolewskiego. Nie trzeba być ani cwaniakiem ani jechać ....ami na lewo i prawo , żeby nie być cipeczką na boisku.

Małego bardzo cenie za waleczności i ambicję na boisku , ale przywódcą drużyny raczej nie będzie.

Przy okazji.
Z obserwacji postronnego obserwatora wygląda , że atmosfera w zespole odbiega od ideału .
Bogów piłkarskich w Wiśle nie ma , więc aby osiągnąć sukcesy trzeba się skupić na tym żeby 11 osób stanowiło drużynę.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 08.11.2010 o godz. 20:18.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.11.2010, 22:19
Ela napisał(a):Wyświetl post
Przy kontaktach z pismakami ze szmatławca GW i po meczu w takich a nie innych warunkach każdemu mogą puścić nerwy.
A co dopiero takiej Oazie Spokoju i wyluzowanemu Kwiatu na Tafli Jeziora jakim jest Malecki
A działo się to w środku Wiśniowego Gaju zawsze Kwitnącej Miłości Bliźniego, dodajmy.

Dla tych twierdzących, że Patryk "psuje atmosferę" - od tego jest kapitan, od tego jest trener, a Żurawski też niemotą nie jest. Nie wiecie, to nie twórzcie jakiś chorych historii.

HEDu napisał(a):Wyświetl post
Ciekawy komentarz:

Małecki, CO?
14 na 100! (wynik egzaminu gimnazjalnego)

potem sie dziwić czemu tak sie zachowuje. z resztą, najlepsi piłkarze muszą być inteligentni, a tak leci z piłką do przodu, bo nie myśli.
To nie onet, raz. Dwa - ciesz się, że nie jestem już moderatorem, bo ostro zamulasz takimi postami. FYI - wrzucenie tego posta z forum onetu również świadczy o inteligencji, ale Twojej. Brak krytycyzmu - wiadomo...

EDIT: Zajrzyj jeszcze na forum Cracovii, tam dopiero będziesz miał zajebiste posty. Pewnie jadą też po jego rodzinie, matce. Ulżysz sobie, chłopcze.

Mareq napisał(a):Wyświetl post
A ja wole Radka Sobolewskiego. Nie trzeba być ani cwaniakiem ani jechać ....ami na lewo i prawo , żeby nie być cipeczką na boisku.
A ja cenię obu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.11.2010 o godz. 22:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
vivez
Member

Od: 08.2006

Stary 08.11.2010, 22:48
Chętni do osobistego udzielenia nagany, czy też bycia świadkiem 'wspaniałego' zachowania PM mogą stawić się w najbliższą sobotę w niejakim klubie B**e, gdzie chociażby po derbach wyżej wspomniany piłkarz wraz ze strzelcem zwycięskiej bramki 'świetnie' się bawili. Tak btw. skoro Boukhari jest muzułmaninem i podobno nie kłamie, to można by go zapytać, czy też nie spożywa alkoholu podczas clubbingu z koleżkami z drużyny. Powinien powiedzieć prawdę, chyba, że... wiadomo, o co chodzi. Można powiedzieć, że obaj panowie świetnie się dobrali, bo prezentują ten sam poziom na boisku.
Ostatnio edytowane przez vivez : 08.11.2010 o godz. 22:59.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 08.11.2010, 22:53
vivez napisał(a):Wyświetl post
Chętni do osobistego udzielenia nagany, czy też bycia świadkiem 'wspaniałego' zachowania PM mogą stawić się w najbliższą sobotę w niejakim klubie B**e, gdzie chociażby po ostatnich derbach wyżej wspomniany piłkarz wraz ze strzelcem zwycięskiej bramki 'świetnie' się bawili. Tak btw. skoro Boukhari jest muzułmaninem i podobno nie kłamie, to można by go zapytać, czy też nie spożywa alkoholu podczas clubbingu z koleżkami z drużyny. Powinien powiedzieć prawdę, chyba, że... wiadomo, o co chodzi. Można powiedzieć, że obaj panowie świetnie się dobrali, bo reprezentują ten sam poziom na boisku.
znam paru muzułmanów i ono oczywiście piją,ale tak żeby allach nie widział.widac tam musi byc wystarczająco ciemno.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 09.11.2010, 00:13
vivez napisał(a):Wyświetl post
Chętni do osobistego udzielenia nagany, czy też bycia świadkiem 'wspaniałego' zachowania PM mogą stawić się w najbliższą sobotę w niejakim klubie B**e, gdzie chociażby po derbach wyżej wspomniany piłkarz wraz ze strzelcem zwycięskiej bramki 'świetnie' się bawili. Tak btw. skoro Boukhari jest muzułmaninem i podobno nie kłamie, to można by go zapytać, czy też nie spożywa alkoholu podczas clubbingu z koleżkami z drużyny. Powinien powiedzieć prawdę, chyba, że... wiadomo, o co chodzi. Można powiedzieć, że obaj panowie świetnie się dobrali, bo prezentują ten sam poziom na boisku.

No dla mnie to znakomita wiadomość. Jak Mały pije z Boukharim, to znaczy że pogłoski o smrodzie i niesnaskach w szatni pomiędzy Polakami i zaciągiem zagranicznym są grubo przesadzone. Teraz tylko zadbać, żeby nie pili za dużo i będzie ok.

Co do Małeckiego - cóż.... cham, prostak, prymityw i nerwus - ale dla takich też jest miejsce na tym świece Należy tylko odpowiednio go traktować, temperować i będzie ok. Ja go lubie i doceniam za pewne cechy, a potępiam za inne.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów