|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A ja tylko zapytam, czy jak zwozili Bosackiego karetką bodajże na meczu z Widzewem, to czy ktoś gwizdał na niego?
Nie, a te Ku*wy w poznaniu... to się nazywa fair play. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Po Clebera Cupiał wysyła prywatny samolot. Szacunek za ten gest. Mam nadzieję, że to początek końca piłkarzyków-pajacyków w Wiśle a trener zostanie.
![]() ![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Udzial przy bramce mial. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Miał, a mógł w ogóle nie mieć, gdyby nie łaskawość Borskiego, bo Sobola nie powinno już być na boisku. Pierwsza żółta dyskusyjna, ale gdyby sędzia był bardziej konsekwentny mogliśmy kończyć już pierwszą połowę w 10. Nie jest to postawa godna pochwały, bo często zawodnicy kuchenek mu uciekali i musiał uciekać się do faulu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy wy Ty w ogóle piszesz to serio? Jak Clebera zbierali to na całym stadione było slychać brawa. A pozniej gwizdali i krzyczeli "wypie***ać" do naszych wspaniałych kibiców co zaczeli pajacować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak Ci Laskowski w C+ powiedział? Aaaa no to sorry.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam znajomych z Poznania którzy byli na meczu. .......nijcie sie w te tępe głowy jaki mieli by sens w gwizdaniu na Clebera?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oni w ogóle są tacy..... niezbyt racjonalni.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Fakt faktem kiedy przenosili Clebera na nosze i wjeżdżali z nim do karetki było słychać brawa, do kogo było kierowane późniejsze wypier*alaj/ć nie wiem, bo raz: nie było mnie tam, dwa: nie zastanawiałem się nad fonetyką, trzy: myślałem w tym czasie o naszym zawodniku i jego zdrowiu.
Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak tylko karetka ruszyła było słychać WYPIER*ALAJ aż do momentu, gdy zniknęła w przejeździe - chyba nie trzeba się zastanawiać do kogo to było... KIJ WAM W NERY BUCE Z POZNANIA!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ciekawe co by bylo, jakby u nas było 4-1 i jakas kontuzja na środku pola, śmiem wątpić by ktokolwiek będący na stadionie widział co sie stało.
"wypierpapier" przeciez u Nas to samo by poszło, do tego "poruszenie" na sektorze gości. Gdyby tak Arboleda sie przewrócił, ja bym mu krzynął "wypierdalaj" nawet jakby mu urwało noge. Może jestem niereformowalny, ale nie zaskoczyło mnie zachowanie Lechitów, nie lubimy się, i tak już zostanie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A ja bym nie krzyczał, nawet jakby Surmie urwało palec... Kwestia wychowania... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie powiecie mi że to że przegrywamy aż 1-4 i zajmujemy miejsce jakie zajmujemy to tylko wina obrony... środek pola jest do wymiany. Musimy zaczynać budowanie zespołu od nowa i to Polakami !
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Co za różnica Polak czy nie Polak. Grunt, żeby był dobry grajek, narodowość tu ma niewiele do rzeczy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
kiedy wyzdrowieje Kowalski, przydałoby się na Legię
chyba że wracamy do grania 3 obrońcami ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Borski o tym wiedzial, dlatego nie wyciagnal drugiej zoltej bo to zdarzenie dobrze widzial Cytat:
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 01.11.2010 o godz. 18:52.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a w latach 90tych?
to nie czasem za Kaspra było 4 pamiętam, że większość ligi 3 grała ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bunoza w jedenastce najgorszych piłkarzy "Weszło" października, osiągnięcie wyjątkowe przy postawie stoperów Cracovii. Pewnie przesądziło to, ze tamci nieatakowani zazwyczaj w piłkę jednak trafiają. Z uwagi na problemy zdrowotne Clebera i Kowalskiego nasz "złoty chłopak" ma szansę wątpliwy sukces powtórzyć też w listopadzie.
Gratulacje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.11.2010 o godz. 21:06.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W Polsce ogólnie brak porządnej prasy sportowej. "PS" to kompletna żenada. "Weszło" swoją bezkompromisowością jakoś wypełnia tę niszę. Nie mam wątpliwości, że ludzie w nim piszący na futbolu się znają.
Co nie zmienia faktu, że Bunoza na wyróżnienie zasłużył. Gość nie powinien grać nie tylko w Wiśle, ale w ogóle w ekstraklasie ( i nie piszcie mi o Cracovii, bo oni tez nie powinni grać w ekstraklasie, skoro z niej spadli ). ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...eczny_trening/
Szkoda, że Nalepy i Papieża nie zabrał na trening. Pierwszemu dać szansę od pierwszych minut zamiast Bunozy, a Papieżowi ostatnie 30,20 można by było dać zagrać no i Chrapek powinien iść do pierwszego składu zamiast Boukhariego |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Chłopie, młodych to możesz sprawdzać przy 4-0 z Bytomiem, a nie od początku w derbach, w derbach o 6 punktów. E: Widze że jestes nowy na forum, więc przestudiuj historię zycia Kamila Bilińskiego, by potem oceniąć piłkarzy MESY przez pryzmat Ekstraklasy. E2: Za Jariskiem -> D.Brud
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.11.2010 o godz. 14:44.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ten za Jirsakiem na zdjęciu przy newsie to kto to ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomocnik, a nie wie ktoś czy defensywny, ofensywny, a może skrzydłowy ?
Może jednak jest nadzieja ze w Derbach nie będzie Boukhariego w 1 składzie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Będący na wypożyczeniu Mączyński zdobył bramkę, w spotkaniu Gks Katowice - ŁKS a jego zespół wygrał to spotkanie 1:3.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
środkowy pomocnik, teraz gra defensywnego
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja wiem, że to nie jest jakaś ogromna strata, ale Drewn..znaczy Bunoza jest jedną kartkę od zawieszenia. Kto będzie grać na stoperze z Legią ?
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zapytaj Basałaja - ten to wie na pewno
![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś wie jaka kontuzja męczy naszego wingera - Wojtka Ł?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|