The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
festereknh
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2010, 17:39. Wisła - Lechia 2010-10-23
Witam. Już na 100% wiem, że goszczę 3 osoby z Gdańska na meczu zgodowym 23 października 2010.
Mam pare pytań związanych z tym meczykiem. Przyjaciele przyjeżdżają ICC, nie zorganizowaną grupą (na własną rękę) oto pytania:

1. Jak będzie wyglądała sprawa biletów dla przyjaciół z Gdańska? Czy jak przyjadą na własną rękę dostaną bilety na mecz za złotówkę czy trzeba będzie kupić Lechistom bileciki normalnie w kasie po normalnej cenie?

2. Czy będzie mecz zgodowy wyglądał mniej więcej tak samo jak dawniej na R22? Na dowód osobisty mają poczęstunek itp...

3. Jeżeli będą mieli bilety za złotówkę, gdzie będzie można je nabyć? (po okazaniu D.O.)

4. Będą wydawane specjalne szale z tej okazji? (mecz zgodowy Wisła-Lechia 2010-10-23)

5. Czy ABG, UW, WG, będą coś organizowali specjalnego? Mam na myśli coś, jak Lechia zorganizowała Wiśle w Gdańsku imprezkę w hali stoczni.

Pozdrawiam festereknh.
B.S.N.T.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zasady wysyłania postów