|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Szkoda, że wszyscy widzą problem tylko na zasadzie Kapki, Kasperczaka i Basałaja.
Napiszcie Cupiałowi list w jaki to sposób jest okradany przez tych ludzi poprzez działanie na szkodę spółki, albo złóżcie doniesienie do prokuratury. Ja oglądałem mecz tak jak Wy i nie widziałem Zdzisia na boisku. Z transferów które przeprowadzał z chęci prywatnego zysku widziałem świetnego ( na tle innych ) Cikosa, Jovanica oraz i tak lepszego od niektórych naszych starych wyjadaczy z białą gwiazdą w sercu Pajlica ( choć grał bezproduktywnie) Może wreszcie ktoś poszuka winy u tych którzy nie pierwszy raz mają głęboko w du** co mówi trener. Bo chociaż mnie nie było w szatni to jakoś nie wierzę że Kasperczak nie chciał czy zapomniał jak ustawia się drużynę żeby wygrała z Azerami . Ale do tego trzeba mieć drużynę a nie rozpolitykowanych kopaczy przekonanych o swojej nietykalności. Dziwne gdy trybuny się od nich odwróciły ( na chwilę ku przestrodze ) już kilka dni później szefostwo stowarzyszenia ma zapewnienie o darmowych wyjazdach ( nie lepiej fundnąć to dzieciom z domu dziecka skoro to przejaw ich dobrego serca? ) Najlepsze jest to że pierwszy stawia ten który w tej rundzie nie zagrał nic. Ale wy pewnie w tym miejscu nie będziecie szukać problemu. Winny jest Kapka i Kasperczak ![]() Na szczęście niektórzy to widzą i są to ludzie którzy mają coś do powiedzenia: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html Powód: Dopiska
Ostatnio edytowane przez Tarann : 04.08.2010 o godz. 10:14.
|
|
|

|
||||||
|
|