Karherop napisał(a):

Dwie drużyny to by było coś , jednakże realnie patrząc mamy narazie pewnie 2 drużyny , ale w IV rundzie kwalifikacyjnej LE . Jagiellonia i Ruch wielkich szans nie mają , chyba że sprawią niespodzianke , podobnie Lech ze Spartą .
Także jeśli umiemy liczyć to liczmy na siebie . Bo nawet bardzo słaba gra rywali w rankingu na nic nam , jeżeli sai będziemy grać piiach .
|
Tak wiem ze jest jeszcze 4 runda eliminacyjna, ale o tym że Lech przejdzie Spartę jestem przekonany , a więc faza grupowa jest, Wisła po ostatnich transferach jeśli nie trafi na drużynę z samego topu to ten awans też uzyska. Jagiellonia poradzi sobie z Arisem, dla greckich drużyny odkąd pamiętam lipiec to jeszcze wakacje, a śledząc sparingi Jagi to ta drużyna naprawdę mnie zadziwia. Może się zdarzyć powtórka z zeszłego roku ale ja w to nie wierzę, mamy większy potencjał niż na to wskazuje ranking.
Dani napisał(a):

|
dokładnie zwłaszcza że już niedługo tracimy w rankingu klubowym 4.5 ptk za sezon 2006/2007
|
Dokładnie w najbliższych dwóch sezonach tracimy mało punktów ( 2.625, 1.666 ), natomiast Czechy ( 5.750, 5.125 ) Szkocja ( 6.750, 10.250 ) Rumunia ( 11.333, 2.600 ) Szwajcaria ( 4.100, 6.250 ) Izrael ( 6.000, 2.375 ) czy Bułgaria ( 5.125, 2.750 ) już dużo więcej. Więc naprawdę nadarza się niepowtarzalna szansa na duży awans. Oczywiście jak napisał Karherop bez dobrych wyników naszych drużyn będzie to niemożliwe i to trzeba brać pod uwagę.