|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cieszy mnie, że zeszło z Was ciśnienie po meczu
![]()
Teraz ja zadam pytanie, czy to nie błędy obrony brazylijskiej sprawiły, że Holandia strzeliła bramkę, ba nawet dwie ? Pomijam sytuację, w jakich okolicznościach był stały fragment gry przy pierwszej bramce dla Holendrów. Sędzia moim zdaniem prowadził mecz bardzo dobrze. Druga bramka dla Oranje, padła po szkolnych błędach obrony Canarinhos, każdy to widział. Dlaczego twierdzę, że Holandia może zagrać ciekawszą akcję, futbol od Brazylii... już wyjaśniam : Mam wrażenie, że to nie ta reprezentacja Brazylii, która prezentowała zdecydowanie żywszy i bardziej kombinacyjny futbol, oparty na dużej ilości akcji za pomocą skrzydeł, wykorzystywali wszystkie praktycznie sytuacje do strzelenia bramki, teraz jest przereklamowana jednym słowem. Gra tej reprezentacji nie podobała mi się zarówno w meczach grupowych, jak i w meczu z Holandią. Coś innego zagrali w meczu z Chile, jakoś to tak ładniej wyglądało, przypominało to tak zwaną starą Brazylię. Holendrzy mimo tego, że nie wykorzystali tych sytuacji pod koniec spotkania (co osobiście mnie irytowało) prezentowali się zdecydowanie lepiej od Canarinhos. Nie rozumiem osób, które wypisują tutaj posty że Holandia grała padakę. Brazylia po raz kolejny odpadła wcześnie w mistrzostwach, zastanówcie się naprawdę czy jednak ten zespół prezentuje umiejętności godne mistrza świata, jak to u wielu tutaj da się przeczytać. Może tak piszecie tylko z rozgoryczenia ? |
|
|

|
||||||
|
|